Намаления 2014 – лято

• 110 784
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
И на мен така ми маркираха в H&M 3 за2 отделно и си загубих ваучера-една тросната девойка в Сердика мола и даже и не попитах,толкова исках да си изляза и да не се върна повече там Close

# 586
  • София/Правец
А тези ваучери за 10 лв. намаление, които дават за покупка над 50 лв. могат ли да се използват при закупуване на намален продукт или трябва да е на редовна цена?

може да, но предния път ваучерите бяха валидни само една седмица след два месеца, и сега сигурно ще е така. И мъжа ми вчера купил доста неща - маркирали му ги на 3 бележки и не му дали ваучер  Confused

И сега е така... От 29.10 до 05.11 или нещо такова. Поне не са 3 месеца като предния път  Crazy

# 587
И на мен така ми маркираха в H&M 3 за2 отделно и си загубих ваучера-една тросната девойка в Сердика мола и даже и не попитах,толкова исках да си изляза и да не се върна повече там Close

Аз отдавна вече не влизам в този магазин...Подминавам го! Изключително нелюбезни.

# 588
  • 1st floor
Попаднах на тази брошура:
http://internal.catalogs.hm.com/4104KIDS/4104KidsBG/
Знам,че нещо се коментираше на предните страници, но нищо не разбрах. Embarassed Кои комплекти горно и долно са намалени на 17.90? newsm78 Тези на съответната снимка вътре в брошурата или? И от кога до кога? newsm78 Embarassed

# 589
Да, тази е брошурата.
А комплектите, за които важи намалението са на стр.8-9.

Но докога незнам.

# 590
Много неприятно ми стана вчера в Хи М, че при покупка на комплект за 17,90, и други неща за 34,90, общо над 50 лева ( за което се полага ваучер за 10 лева), касиерката настоя че комплекта се маркира отделно от другите неща...ОК, съгласна съм ,но никъде не го пишеше, нито пишеше че това не се комбинира с други промоции и отстъпки  Tired
Ние им оставихме дрехите миналия път точно заради това. Взели сме намалена блуза, която е и 3 =2 . На касата се оказва, че трябвало да изберем или блузата да е намалена или са участва в 3 = 2 на редовна цена. Като не искат да комбинират промоции да си изберат на каква промоция е тъпата блуза.

# 591
  • 1st floor
Да, тази е брошурата.
А комплектите, за които важи намалението са на стр.8-9.

Но докога незнам.
Благодаря. Така като гледам, май са само малката номерация и не ни вършат работа... Confused

# 592
И аз бях на път да оставя дрехите, не стига че в целия магазин имаше само един единствен панталон размер 122  Tired, но малкия като никога се беше харесал с един суичер и даже го беше облякъл, само заради това не зарязах всичко TiredАко бях без децата, сигурно щях да го направя
Аз лично се подразних не от друго, а от това че никъде не е упоменато например- "промоцията не се комбинира с други отстъпки" или нещо такова, че човек да си направи сметка още докато си избира. Не, само рекламите са. Дори съм ползвала зимата ваучер за 10 лв за един силно намален елек, та ми излезе почти без пари- е явно тогава можеше. Но е много неприятно да отидеш с някакви очаквания на касата, и да почнеш да се пазариш като на някой битак.

# 593
  • Луната
Аз лично се подразних не от друго, а от това че никъде не е упоменато например- "промоцията не се комбинира с други отстъпки" или нещо такова, че човек да си направи сметка още докато си избира. Не, само рекламите са. Дори съм ползвала зимата ваучер за 10 лв за един силно намален елек, та ми излезе почти без пари- е явно тогава можеше. Но е много неприятно да отидеш с някакви очаквания на касата, и да почнеш да се пазариш като на някой битак.

Именно за това е трябвало да повдигнете въпроса, защото никъде не е упоменато в т.н. промоция, че не се комбинира с други отстъпки Peace. Човек се чувства изигран на дребно... Sad
Аз на Ваше място бих си потърсила правата. На място като викна управителя. Ако няма резултат ще подам жалба в Комисията за защита на потребителите (жалби се подават и в сайта им он-лайн).

# 594
Ако някога пак вляза в този магазин- непременно ще си потърся правата! Не съм конфликтен човек и не обичам да се разправям, но такка не може! Отвратителен ми е този магазин. Crazy Crazy Crazy

# 595
Аз съм им отдавна фен, но и мен много ме дразнят българските им магазини. Първо, имам чувството, че зареждат само нискокачествените стоки. И второ, това с неяснотата о/о намаленията.

# 596
Благодаря ви момичета за подкрепата, споделих тук за да имате едно на ум при покупки, особено сега около 1 учебен ден
Доста често се разправям и си търся правата, в този случай не се разправях просто защото не винаги ми се занимава Tired...а доста често в най-различни магазини напоследък пробват "ако мине", и не винаги имам желание за разправии  Tired

# 597
  • София
Мен единствено ме дразни, че не поддържат номерация Wink

# 598
  • There I was on a July morning
...а доста често в най-различни магазини напоследък пробват "ако мине", и не винаги имам желание за разправии  Tired
Да, обичайна практика у нас. Мен така ме прецакаха в Техномаркет, отказаха да ми начислят отстъпка с карта на Виваком, под предлог, че си купувам фотоапарат на промоция /като същата беше от фирма Канон, а не от магазина/. В описанието на картата изрично пише, че има отстъпка и за стоки с намаления. Касиерката се оправда, че не и били заложени в комп. програма и двете отстъпки, но понякога можело да се ползват и двете промоции, според зависи  #Cussing out

# 599
  На 12.09 на откриването на Мега мол ще има допълнителни - 15 % в DM, които важат и за намалените неща ( така им пише в брошурата).

Общи условия

Активация на акаунт