Намаления 2014 – лято

• 110 795
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
Той е отдавна и да ужасно скъпо е. И на намаления пак е скъпо. С голямо намаление една рокля е примерно 100 лв.

# 571
  • София, България
А току що дадоха реклама по ФМ плюс, че всеки, който е пред някой от магазините на ХМ ще получи ваучер за 20 лв, но не разбрах кой магазин и кога  newsm78

# 572
  • София
При откриването в мега мол - люлин, на 12.09 в 11часа - първите 100 пред магазина ще получат 20 лв ваучер-карта и подарък за всяка покупка.

# 573
Здравейте,в понеделник ще съм в командировка в София ще водя и пубера с мен и ще имаме време за шопинг.В кой мол има намаления на дънки и маратонки да посетим? newsm78
По-добре Парадайз или Сердика . Намаленията като цяло приключиха вече, но може да намерите нещо все пак.

# 574
Много неприятно ми стана вчера в Хи М, че при покупка на комплект за 17,90, и други неща за 34,90, общо над 50 лева ( за което се полага ваучер за 10 лева), касиерката настоя че комплекта се маркира отделно от другите неща...ОК, съгласна съм ,но никъде не го пишеше, нито пишеше че това не се комбинира с други промоции и отстъпки  Tired

# 575
  • Berlin
Да, това е тъпо, нещата 3 за 2 също се маркират на отделна сметка.

# 576
  • Луната
Много неприятно ми стана вчера в Хи М, че при покупка на комплект за 17,90, и други неща за 34,90, общо над 50 лева ( за което се полага ваучер за 10 лева), касиерката настоя че комплекта се маркира отделно от другите неща...ОК, съгласна съм ,но никъде не го пишеше, нито пишеше че това не се комбинира с други промоции и отстъпки  Tired

За мен това е подвеждаща реклама Peace. Трябва изрично да пише, че не се комбинира с други промоции Wink
Ако бях на твое място щях да се обърна към комисия за защита на потребителите. Може и он-лайн да пуснеш жалба Peace

# 577
Благодаря за идеята, макар че вече хвърлих касовите бележки, които биха могли да служат за доказателство  Tired
Но поне вие да го имате предвид

# 578
  • София/Правец
А тези ваучери за 10 лв. намаление, които дават за покупка над 50 лв. могат ли да се използват при закупуване на намален продукт или трябва да е на редовна цена?

# 579
  • София
В ХМ касиерите определят цените...имам 2 примера, единия от които си беше чисто пазарене и сваляне на цената сякаш бях на Женския пазар  Laughing

# 580
  • София
Аз нямах този проблем в HM (МОЛ Сердика) покупката ми беше за 150 лв. заради промоциите бяха на три бележки , но накрая ми дадоха три ваучера по 10 лв.
Жалко че си изхвърлила касовите бележки  Tired

# 581
При откриването в мега мол - люлин, на 12.09 в 11часа - първите 100 пред магазина ще получат 20 лв ваучер-карта и подарък за всяка покупка.
Дали няма да има баби  Laughing

# 582
  • Berlin
В ХМ бях взела от 3 за 2, обаче на 1то (потник) му беше паднал етикета с надпис 3=2 и ми го върнаха, че не влизал в промоцията. Отидох и си взех същия с етикет и вече влизаше ...
Може да се прехвърлим в темата за ХМ. Simple Smile

# 583
  • София, България
А тези ваучери за 10 лв. намаление, които дават за покупка над 50 лв. могат ли да се използват при закупуване на намален продукт или трябва да е на редовна цена?

може да, но предния път ваучерите бяха валидни само една седмица след два месеца, и сега сигурно ще е така. И мъжа ми вчера купил доста неща - маркирали му ги на 3 бележки и не му дали ваучер  Confused

# 584
  • София
Дали няма да има баби  Laughing

чак пък толкова...

Общи условия

Активация на акаунт