Намаления 2014 – лято

• 110 141
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Аз си купих слънчеви очила от тях онзи ден. Намаленията бяха добри. Моите очила бяха 109 лева и ми ги намалиха с още 20 %, не знам по каква причина, не питах  Laughing

Чак след това прочетох негативните отзиви за оптиките, надявам се да не ми се налага смяна.

# 61
Аз си купих слънчеви очила от тях онзи ден. Намаленията бяха добри. Моите очила бяха 109 лева и ми ги намалиха с още 20 %, не знам по каква причина, не питах  Laughing

Чак след това прочетох негативните отзиви за оптиките, надявам се да не ми се налага смяна.

Да и аз се надявам да не ми се налага връщане.
 Харесала съм си едни на Рей Бан -в Оптикласа бяха намалени на 220лв. Ако в Джой са по - малко, направо мисля да ги взимам.

До 30 ЮНИ е промоцията.

Иначе днес има 20% намаление на слънцезащитни продукти в Лили.

# 62
И аз чакам намаленията и то най-вече в Масимо Дюти, които са дърти магарета, дявол да ги вземе!

Смешни намаления, като не изнасят всичко, което съм видяла през месеците, предхождащи намалението.
Абсолютно вярно. Peace

# 63
  • София
В Бершка и Pull&Bear по същото време като Зара ли почват намаленията, интересуват ме обувките им Simple Smile

# 64
В Бершка и Pull&Bear по същото време като Зара ли почват намаленията, интересуват ме обувките им Simple Smile
Да. Заедно с Масимо Дути, Страдивариус и Ойшо са притежание на Inditex и съм забелязала, че намаленията стартират по едно и също време.

# 65
Видях, че има намаление до 60% в Grand Optics и Joy Optics. Някой ходил ли е да види заслужава ли си?

Също ли е само за слънчеви очила?

# 66
Дано не е български черен петък като в Парадайз.  ooooh!

# 67
  • София
това за къде?

# 68
  • Once there was a Hushpuppy...
В Дъ Мол

# 69
Здранейте някой може ли да ми каже относно предстоящото намаление в HM дали всичко ще е намалено или само конкретни артикули? Интересувам се от детското в случая,но ако намажа и аз нямам против Simple Smile

# 70
Попаднах на този клип в официалния профил на Бершка в Ю Туб, така че предполагам намалението ще започне от другата седмица.
https://www.youtube.com/watch?v=wWcq-VD2leY

# 71
  • ПРИ ЛЮБИМИТЕ ХОРА
  bouquet

# 72
От грандс оптик намазах слънчеви очила на доста прилични цени.Вчера минах и през джиокса,имаше намалени сандалки и мокасини,но пък нямаха номер като за мен Sad.В НМ нямаше намаления,но и мен ме вълнува предимно детското там,така,че ако имате инфо споделяйтееее.

# 73
  • София
 Има 50% намаление на обувки Swissies в Мол България.
https://bg-bg.facebook.com/swissies.info/timeline?filter=1

# 74
  • Варна
Имате ли спомени кога стартират намаленията в Nine West? И колко е първоначалният процент?

Чудя се да чакам ли едни обувки.

Общи условия

Активация на акаунт