Намаления 2014 – лято

• 110 171
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
  • София
ихаа, освен да се метна до там, ако има нещо останало Simple Smile

# 106
Черен петък в Дъ Мол,ама друг път.Аз се отзовах,но освен блъсканицата за парцали нищо конкретно не видях.Намалени бяха предимно старите колекции,а доста от нещата,който си бях набелязала липсваха изобщо,прибрани бяха.Общо взето сме далеч от истинските световни намаления и на да ли ще ги стигнем в близко време.

# 107
  • Berlin
В НМ намалят ли дрехите за бременни?

# 108
Вчера не бяха намалени,и аз ги погледнах,че си търся ,но уви.

# 109
  • Berlin
Аз по принцип питам, още не е почнало там намалението.

# 110
Аз по принцип питам, още не е почнало там намалението.
Като ти гледам лентичката, не е ли безмислено да взимащ такивИ дрехи?  Wink Пиша го само с най- добри чуства, надявам се да не го приемеш като намеса в личното пространство  Hug
Аз искам маратончета за спорт да си взема, чудя се къде има намаленки...не ми се дават много пари.

# 111
Във фейсбук ми излиза, че в Ню Йоркър има намаления. Някой да е обръщал внимание дали има нещо изгодно?

# 112
  • Berlin
Цъфс, при бельото има и сутиени за бременни/кърмене и едни топове, пак с падащ панел отпред, мисля, че ще са удобни. Simple Smile

# 113
Голяма тъпотия са тия черни петъци, за толкова наивни ли ни имат Tired

# 114
  • София
Аз съм доволна само от Бенетон. Взех си яке за 59 лв, тениски за детето по 7,90 и дамски блузки намалени с по 50% и 70%.

# 115
Аз съм доволна само от Бенетон. Взех си яке за 59 лв, тениски за детето по 7,90 и дамски блузки намалени с по 50% и 70%.

имаше ли намалени неща от последната колекция на 50 % на Бенетон?

# 116
  • София
Bradley Cooper, честно казано нямам представа кое от коя колекция е. Обаче якетата, които бяха по 120 лв пролетта, сега бяха намалени на 59 лв. Само че се изчерпаха за отрицателно време.

# 117
ясно  Peace

ще намина да видя, може още да има нещо останало

# 118
Как стоят нещата в аутлета на теранова  в Бургас??? Моля Ви споделете има ли готини неща???

# 119
Добри намаления има в Аутлет център при Метро на Цариградско. Обувките в магазин RENO са с доста добри цени и на мъжките и дамските. Има Salamander, Geox, Bronx, Tamaris и др. на цени започващи от 39.90 лв. На GOLA чехлите и сандалите цените започват от 24.90 лв.
Бельото на ZA ZA - също намалено. В магазина на Nike има намаление до 70%.

Общи условия

Активация на акаунт