Намаления 2014 – лято

• 110 265
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
Защо да не приемат торби? Долколкото бях разбрала щеше да е с неопределен срок тази кампания. Вече не знам дали -15% важат за вече намален артикул. Ако в магазина до касите го има този "контейнер", значи събират.

Да, важи талона.Предната година така си взех два бански, но за всеки с отделен талон.

# 196
  • София
От днес има намаление в HM. За пробните се чакаше на опашка.  Peace

А, когато има намаление дали приемат старите дрехи и да дават още - допълнителното от 15% май беше newsm78

хА, че може ли така? За пръв път го чувам...  Rolling Eyes

Талоните за 15% отстъпка не важат за намалени артикули,а за такива на редовна цена.
Специално попитах на касата на H&M,че имам не едина,а четири талона и не знам дали ще успея да ги използвам до 30.06.

# 197
И наа мен така ми бяха казали и горе долу това е текста на самия талон,но лятото си купих два бански(2013), а сега зимата джинси и си важаха талоните.

# 198
  • София

В Люлинския Комсед има само играчки , нито дрехи, нито бебешки неща, нито канцеларски стоки, а книжките ги бяха скрили.

# 199
  • Kyustendil
Съобщение от фейса:
Приятели, очакваме ви в магазини Benetton&Sisley! Всички артикули от колекция пролет-лято 2014 са вече със сезонно намаление до -50%! Simple Smile)))) Побързайте!

# 200
Вчера пред мен една жена носеше дрехи в HM, дадоха и талон за отстъпка,който трябвало да използва до края на месеца Peace

# 201
Съобщение от фейса:
Приятели, очакваме ви в магазини Benetton&Sisley! Всички артикули от колекция пролет-лято 2014 са вече със сезонно намаление до -50%! Simple Smile)))) Побързайте!

супер, вероятно около 10 дни нещата са на 30, след това ще са на 50 % вече

# 202
Благодаря за информацията за НМ! Hug Hug Hug
Напазарувах си добре детско и мъжко, за мен не остана време!
Искам да отбележа, че хубавите неща се разграбиха. Бях около 18-19.00 часа.
За талоните - имах един и го използвах, точно на намалено. Също така и днес приемаха стари дрехи. Peace Говоря за МОЛ България.

# 203
Добри намаления има в Аутлет център при Метро на Цариградско. Обувките в магазин RENO са с доста добри цени и на мъжките и дамските. Има Salamander, Geox, Bronx, Tamaris и др. на цени започващи от 39.90 лв. На GOLA чехлите и сандалите цените започват от 24.90 лв.
Обърна ли внимание дали има сандали на платформа и летните модели ли преобладават? Simple Smile

Знам, че не е по темата, но случайно да сте мяркали някъде велурени сандали на платформа в телесен/пепел от рози цвят Blush

Основно са летни модели! Peace

# 204
Благодаря за информацията за НМ! Hug Hug Hug
Напазарувах си добре детско и мъжко, за мен не остана време!
Искам да отбележа, че хубавите неща се разграбиха. Бях около 18-19.00 часа.
За талоните - имах един и го използвах, точно на намалено. Също така и днес приемаха стари дрехи. Peace Говоря за МОЛ България.
Че то така, както е тръгнало аз в неделя ще заваря ли нещо?  Cry

# 205
  • София
След 10ия ден ще остане ли нещо М-размер?!

Утре имам път през Мол България - ще ги видим тези намаления  hahaha
Някой ако знае и в HM, Massimo Dutti  колко е %?!

# 206
  • София
Да се запиша за новини. Мисля че Massimo най-късно другата седмица ще имат -30%.

# 207
И аз вчера бях в HM, много хубаво е намалението. Някои неща са и с повече от 50%. Вчера бях с малката и основно за нея пазарувах. Днес ще ходя да гледам за мен. Но имаше много хора, доста се чакаше на касите.

# 208
  • с/у ОколоМръсТното
Много ви благодаря   bouquet

Само дрехи с марка H&M ли се носят? И има ли значение тяхната бройка?

# 209
В Уайкики има ли някакво намаление, че няколко тениски набелязах за младежите.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт