Намаления 2014 – лято

• 110 774
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
  • на последния етаж
Какъв е този Мега Мол? И къде се намира...?

# 601
  • There I was on a July morning
В Люлин, срещу магазина за мебели Лабиринт, станция на метрото - Западен парк.

# 602
А за други намаления чува ли се в този мол?

# 603
  • София
Сигурно ще има, уж 3 дневно откриване, ала-бала...  предполагам не само ХМ и ДМ ще направят намаления.
Techmart пише да се възползваме 4 дни от невероятно ниски цени.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2014, 14:16 от Angel_Dust

# 604
Ако се съди по външните реклами на Мега Мол, на откриването ще работят макс 10 магазина  Mr. Green
Според мен първите 1-2 месеца, няма да има смисъл да се ходи. А пък заради ваучерите на НМ - съвсем   Whistling Откакто имат магазини в Бг, съм купила сигурно 4-5 неща от там. Супер боклучав ми е и има същата евтина атмосфера, както Теранова примерно. Директно подминавам и двата магазина  Wink

# 605
В ХМ има промоция:
"20 лв. отстъпка на всички дамски и мъжки дънки с цена 44,90 лв. и нагоре и 10 лв. отстъпка на всички детски дънки с цена 24,90 лв. и нагоре", промоцията е валидна до 17 септември
Надявам се съм била полезна Simple Smile

# 606
  • София
Не е за всички дънки Wink

# 607
На сайта на Бершка има големи намаления на поли, ризи, рокли и якета, но вчера бях в Парадайс и видях само един модел от якетата, нищо друго. Да знаете дали има повече неща в друг мол?

# 608
На сайта  им може да видиш моделът къде е наличен и в какъв размер. Пишеш пощенския си код и излизат.

# 609
Аз мисля, че промоцията важи за тези дънки, които са "&Denim" (серия или каквото е там), защото има и такива, които изглеждат като  дънки, но се водят панталон.

# 610
На сайта  им може да видиш моделът къде е наличен и в какъв размер. Пишеш пощенския си код и излизат.

Благодаря много, не знаех че става така!   bouquet

# 611
  • София
Да, за "&Denim", аз понеже взех едни дънки, които са си чисти дънки, но малко по-плътни Eat sleep play пише на тях, та за тях не важала. Та и това не уточняват, че важи само за определена серия.

Последна редакция: ср, 10 сеп 2014, 17:26 от Angel_Dust

# 612
Да, за "&Denim", аз понеже взех едни дънки, които са си чисти дънки, но малко по-плътни Eat sleep play пише на тях, та за тях не важала. Та и това не уточняват, че важи само за определена серия.
Мхм......  Thinking , благодаря за информацията Simple Smile

# 613
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Получих реклама ,в която пишеше:

''BENETTON GRAND OPENING - 12 СЕПТЕМВРИ
MEGA MALL СОФИЯ!
БЪДЕТЕ СРЕД ПЪРВИТЕ 100 КЛИЕНТА, КОИТО ЩЕ ПОЛУЧАТ
ПОДАРЪЦИ - 50 КАРТИ ЗА ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ И 50 ЦВЕТНИ
ПОДАРЪКА ОТ BENETTON!''

# 614

Общи условия

Активация на акаунт