Намаления 2014 – лято

• 110 761
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
  • софия
Кой сайт на Берешка гледате  bouquet

# 616
Малко ОФФ-топик като заговорихте за молове...някой знае ли кога е откриването на мола на Околовръстното в Младост до METRO
Благодаря   bouquet

# 617
Ако това е въпросния Софияринг мол, откриването е октомври но още не е обявено кога.

# 618
  • Луната
Някой чувал ли е, че Баумакс ще се изнасят от България и ще затворят магазините си из страната и заради това всичките им стоки ще бъдат намалени с 50%? newsm78

# 619
  • София
Някой чувал ли е, че Баумакс ще се изнасят от България и ще затворят магазините си из страната и заради това всичките им стоки ще бъдат намалени с 50%? newsm78
Аз разбрах, че са пред фалит и ще затварят.....или нещо такова. От месеци всичко се "разпродава" в магазина, но реално цените са си същите. На много малко неща отстъпката е хубава.

# 620
И аз да кажа за Баумакс, че реално намаление в цените няма. Ние следим доста неща там и мога да кажа, че "намалената" стока всъщност си е на същата цена. Аз бях правила и снимки на разни артикули и цените им (за да си правя сметка вкъщи, както и да си разчертавам, а не да се заяждам с Баумакс Wink) и просто знаех цените на нещата които ме интересуват-реално намаление нямаше. Веднага им поисках обяснение като има демонстрирах снимката, но отговора беше, че не зависило от тях и нищо не можели да направят. Не съм задълбавала да се разправям.

# 621
Някой чувал ли е, че Баумакс ще се изнасят от България
И аз го чух това. Предполагам, че ще продадат магазините на някой друг, както стана с Практикер, и  едва ли ще разпродават.

# 622

http://www.bershka.com/bg/en/# този. Проверих първо какво къде има налично, както ме посъветваха във форума, но за жалост като отидох вчера в сердика, имаше само едно от якетата. Имаше други неща, които в сайта пишеше че са налични, но ги нямаше в магазина. Имаше нови колекции - поли 35 и 39лв., ризи 30-50лв.... Аз лично търсех якета, поли и ризи. В сайта пишеше, че има ризи за по 7лв. г/д, но явно са изчерпани.   bouquet

# 623
Ако това е въпросния Софияринг мол, откриването е октомври но още не е обявено кога.

ССРМ не е до Метро, а до ИКЕА. Откриването е планувано за 23-ти октомври, ако пак не се отложи.
Аз не знам до Метро да се открива мол. Там е почти готова една офис сграда, но не знам дали ще има магазини.

# 624

Хмм като се замисля и до ИКЕА може да е било ...рядко минавам оттам. Пък и съм зле с ориентирите, но мерси за отговорите   bouquet

ССРМ не е до Метро, а до ИКЕА. Откриването е планувано за 23-ти октомври, ако пак не се отложи.
Аз не знам до Метро да се открива мол. Там е почти готова една офис сграда, но не знам дали ще има магазини.

# 625

http://www.bershka.com/bg/en/# този. Проверих първо какво къде има налично, както ме посъветваха във форума, но за жалост като отидох вчера в сердика, имаше само едно от якетата. Имаше други неща, които в сайта пишеше че са налични, но ги нямаше в магазина. Имаше нови колекции - поли 35 и 39лв., ризи 30-50лв.... Аз лично търсех якета, поли и ризи. В сайта пишеше, че има ризи за по 7лв. г/д, но явно са изчерпани.   bouquet
Ако не се лъжа в сайта пише и телефон, може би така ще е най-точно да се провери дали имат в наличност.

# 626

Точно така, Sofia Ring Mall се очаква да бъде готов октомври. Той се намира до Икеа. А къде има Метро там?
Метро има на Цариградско шосе до София Аутлет Център и сравнително близо до The Mall.
Другото Метро е на бул. Европа (преди Божурище). Най - близкият, строящ се мол, е на Филиповци. Все още е на груб строеж, за момента замразен. Мисля, че се казва Sofia Plaza West или нещо подобно.

http://www.themall.bg/bg/offer/po-sluchai-otkrivaneto-na-novata- … o-na-_l.o_id.2067
Кенвело има 30% на новата колекция.

# 627
  • София
Не си спомням правеха ли се намалени след есента, или чак след зимата?

# 628
  • There I was on a July morning
Около средата на декември плахо започват намаленията.

# 629
Момичета, връщали ли сте скоро дрехи в H&M? Искам днес да отида, но не ми се мъкнат торбите ако е приключила кампанията. Звъня на обявения за потребители телефон на сайта, но дава постоянно заето. Имате ли инфо?

Общи условия

Активация на акаунт