Намаления 2014 – лято

• 110 756
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Да, връщах преди седмица  Peace.

# 631
Връщах в сряда. Талончето за отстъпка важи до 31.08.2015г. Мисля, че кампанията е безсрочна.

# 632
Някой ходи ли до Мегамола?

# 633

+ 1

и може ли да се види някъде какви магазини има?

# 634
Някъде прочетох, че в ДМ в Мегамол ще има 15% отстъпка на всичко. Дали е така? И дали важи за стоки в промоция и за стоки с babybonus отстъпка?

# 635
  • Луната

Дъщеря ми ходи до там и каза, че имало цитирам "над 1000 души на опашка и дори е имало хора, които са спали там Shocked"
Това към 11 часа и се е отказала да чака Peace

# 636
  • На земята, която е всъщност звезда.

Дъщеря ми ходи до там и каза, че имало цитирам "над 1000 души на опашка и дори е имало хора, които са спали там Shocked"Това към 11 часа и се е отказала да чака Peace

Shocked Никога не бих си го причинила за 20-30 лв., които евентуално ще спестя. Виж, ако продаваха нови автомобили с прилична отстъпка, да.

# 637
Момичета, на коя дата щяха да отварят Манго в The Mall newsm78

# 638

Дъщеря ми ходи до там и каза, че имало цитирам "над 1000 души на опашка и дори е имало хора, които са спали там Shocked"Това към 11 часа и се е отказала да чака Peace

Shocked Никога не бих си го причинила за 20-30 лв., които евентуално ще спестя. Виж, ако продаваха нови автомобили с прилична отстъпка, да.

хаха за нов автомобил и аз бих спала там Simple Smile Ама както ти си казала за 30 лв...

# 639
  • софия
Някак си ги разбирах пенсионерите като се редяха за Лидл , защото имаше евтини банани, дояло им се е, но за някой друг парцал да спят там Rolling Eyes

# 640
  • На земята, която е всъщност звезда.
Някак си ги разбирах пенсионерите като се редяха за Лидл , защото имаше евтини банани, дояло им се е, но за някой друг парцал да спят там Rolling Eyes

Хихи, от поста ти излиза, че пенсионери са се редили за дрешките на ХМ и като си го представих... Joy

# 641
  • софия
Ха -ха и аз си ги представих Simple Smile

# 642
Ще изчакам няколко дни явно за да го разгледам  Mr. Green
Помолиха ме да ходя да видя намаленията в Технномарт, но явно ще пропусна  Mr. Green

# 643
Не си спомням правеха ли се намалени след есента, или чак след зимата?
Мисля, че ХМ правят някакво частично сезонно през есента, но не е нищо особено. По мои спомени масово намаленията започват края на януари.

# 644
Не си спомням правеха ли се намалени след есента, или чак след зимата?
Мисля, че ХМ правят някакво частично сезонно през есента, но не е нищо особено. По мои спомени масово намаленията започват края на януари.

И аз съм с такива наблюдения-края на януари!

Общи условия

Активация на акаунт