Намаления 2014 – лято

• 110 750
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
  • There I was on a July morning
Доста фирми правят и Коледни намаления, които започват около средата на декември.

# 646
Доста фирми правят и Коледни намаления, които започват около средата на декември.

Възможно е. Незнам обаче до колко са реални тези намаления предколедно...Wink

# 647
HM винаги почват по рано . През 2013 на 17.12 беше стартирло намалението, но дали беше първи ден не съм сигурна.

# 648
  • София, България
В Мега мол беше лудница. В ДМ има 15% намаление, в книжарница Хермес 10% на всичко, а в Ризървд 20% на детското. Други намаления не видях. В Техмарта народа щеше да се избие, опашката на касата беше километрична, но не разбрах каква е далаверата. Къта за хранене е малък, засега работят само Събуей, Сръбската скара и още нещо без табела /видя ми се като суши/

# 649
Не знам дали е тук мястото, ако някой може да ме пренасочи към правилната тема, но ме интересува една марка в Дайхман. Става дума за Highland Creek, някой може ли да ми каже качеството на какво ниво е, дали си струват 90-те лв. примерно за боти?

# 650
В Мега мол беше лудница. В ДМ има 15% намаление, в книжарница Хермес 10% на всичко, а в Ризървд 20% на детското. Други намаления не видях. В Техмарта народа щеше да се избие, опашката на касата беше километрична, но не разбрах каква е далаверата. Къта за хранене е малък, засега работят само Събуей, Сръбската скара и още нещо без табела /видя ми се като суши/

+ 1

За пръв и за последен път отивам на откриване на мол - това е преживяване за луди хора. Да не коментирам майките с едва проходили бебета, които решили, че точно тогава е най-подходящия момент, да пуснат мъниците на "ходене с препятствия"  ooooh!

Аз отидох само заради едни обувки в Дайхман, защото там имаше номерация. Имаше и оферта (не знам дали е валидна още) - за втори артикул 20% отстъпка, а за 3-ти - 30%.
Исках да разгледам и Бууктрейдинг, но те не бяха отворили още.
Другите магазини са добре познатия пълнеж от всички останали молове.
Мола е сравнително малък, тип квартален, нищо особено и впечатляващо. Ако не ми беше пред офиса, не бих го посетила въобще  Wink

# 651
  • в ябълковата градина
Да използвам темата, да попитам дали магазинът на МАНГО в дъ мол е отворен вече?

# 652
Да използвам темата, да попитам дали магазинът на МАНГО в дъ мол е отворен вече?
не е отворен, най-вероятно ще го отворят заедно с мола до икеа.

# 653
А, кога се очакваше да се отвори мол-а newsm78

# 654
# 655
  • София
Това потвърдена информация ли е? Вчера видях билборд на околовръстното, на който пишеше- очаквайте през октомври.

# 656
Това потвърдена информация ли е? Вчера видях билборд на околовръстното, на който пишеше- очаквайте през октомври.

Да де - 23 октомври  Wink

# 657
  • Berlin
Знае ли се какви по-интересни магазини ще има? Бях чела за някакъв голям гръцки, като магазин в магазина го рекламираха.newsm78

# 658
  • София
Пише, че 75 нови марки ще стъпят за първи път на бг пазара
http://allthemall.net/shopping/kakvo-novo-v-sofia-ring-mall
Ще има книжарница на ориндж
За гърците пише универсален магазин NOTOS, но ми е непознато. - Първият магазин на NOTOS в България ще подслони около 60 световноизвестни марки за облекла, 20 за аксесоари, чанти и обувки и над 100 за козметика и парфюмерия на площ от 6 000 кв. м.

Иначе не знам какво ще рече по-интересни магазини Simple Smile

# 659
  • София
Пише, че 75 нови марки ще стъпят за първи път на бг пазара
http://allthemall.net/shopping/kakvo-novo-v-sofia-ring-mall
Ще има книжарница на ориндж
За гърците пише универсален магазин NOTOS, но ми е непознато. - Първият магазин на NOTOS в България ще подслони около 60 световноизвестни марки за облекла, 20 за аксесоари, чанти и обувки и над 100 за козметика и парфюмерия на площ от 6 000 кв. м.

Иначе не знам какво ще рече по-интересни магазини Simple Smile

От вътрешни източници зная,че мола не е запълнен достатъчно и гърците непрекъснато отлагат окриването.Надявам се, обаче че след като си залял София с реклама,че отваряш октомври - наистина ще го направиш, защото инак е безсмислено.
Колкото до този NOTOS, бях чела някъде в лайфстайл списание,че чрез тях ще дойдат в БГ световни марки като Шанел например,но това беше пролетта,а от тогава изтече много вода и видно е,че гърците не получават това,което са очаквали с инвестициите в този мол.

Общи условия

Активация на акаунт