Намаления 2014 – лято

• 110 718
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
В ХМ има частично сезонно намаление, някой ходил ли е?

# 691
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Вчера ходих и в детското и в дамското- намалени стоки нямаше! Това в мола на Стамболийски. Thinking

# 692
Вчера ходих и в детското и в дамското- намалени стоки нямаше! Това в мола на Стамболийски. Thinking
|
Благодаря за бързия отговор.  Simple Smile Аз сега го видях на сайта им и си мислех, че е от няколко дни, но явно днес са го пуснали. Утре мисля да се отбия да видя какво са намалили, въпреки че съм сигурна, че няма да е нещо особено.

# 693
В този на Витошка имаше по два щендера с 10 и 20 лв. Нищо особено

# 694
В The Mall ходих - абсолютно нищо. Някакви потници, някоя друга рокля, ризка.

# 695
  • София
Да попитам пак за върнатите дрехи в H&M, на едно ходене 2 торби ли можеше да се върнат? И ако са изпрани, но имат леко избеляло или разпорено дали ще е проблем?

# 696
Да попитам пак за върнатите дрехи в H&M, на едно ходене 2 торби ли можеше да се върнат? И ако са изпрани, но имат леко избеляло или разпорено дали ще е проблем?
На човек х 2 торби на ден Peace Няма проблем за състоянието.

# 697
В ХМ в Търново се изненадах колко неща имаше за частично намаление, повечето бяха летни. Аз взех едно сако за 30 лв. (от 60), доста добро попадение Simple Smile

# 698
  • Sofia
Здравейте, дали сте виждал някъде детски гумени ботуши - качествени и на по-изгодни цени, че утре ще обикаляме   bouquet

# 699
Здравейте, дали сте виждал някъде детски гумени ботуши - качествени и на по-изгодни цени, че утре ще обикаляме   bouquet

Гледах на Лидл брошурата - имаше. Но не съм ги видяла наживо.

# 700
  • На земята, която е всъщност звезда.

Гледах на Лидл брошурата - имаше. Но не съм ги видяла наживо.

http://broshura.lidl.bg/a62f5f15-5b90-4e12-8e10-4f993fe64073//index.html#/16

# 701
На Женски пазар на  ул. Цар Самуил 127 А. има склад на пантофите ''Зетпол'' и там съм виждала гумени ботушки на добри цени.  Peace

# 702
На сайта на Декатлон има по 18лв мисля,аз взех миналата година на Колев и Колев аптески май се водят-отвън са си гумени,отвътре с подплата,за навън са много добре,за вътре му е горещо на детето с тях,не помня колко струваха,на сайта им предполагам пише.

# 703
  • Sofia
Благодаря за помощта момичета  Hug Ще се възползвам от всички предложения и ще пиша накрая с какво сме обзавели децата Simple Smile

# 704
Хвана ме яд. Ходих до Лидл за дрешките от рекламата, ами нямаше! Нито ботуши!

Общи условия

Активация на акаунт