Ааа и добър ден
няма такова нещо. Ако беше така, щеше ли да има толкова изписани страници и теми, посветени на вас? От влюбени, захласнати моми
няма такова нещо. Ако беше така, щеше ли да има толкова изписани страници и теми, посветени на вас? От влюбени, захласнати моми
както се казва.. Нали трябва да се намираме на приказка...
Рибките сте нежни същества, Телецът ще ти допадне. Но не този! 
, а като си помисля, че може да се срещна с родителите му - просто издивяваааааааааааааааааааам
Ама ако нещо почне да настоява, не смятам да мълча. Хич не ми се забърква в тая история, ще му напомня, че не търся връзка, а дори и да не беше така - обстоятелствата не позволяват такава и той добре го знае.
Надявам се да разбере, ако ли не ще се заключа в стаята и няма да изляза докато не стане време да си ходим!
с теб съм мислено. Поне откъм емоции не можеш да се оплачеш
не целенасочено де, просто продължавам напред.
явно от телефона не става
Ами излъгала съм ви, но не ми се сърдете - и мен ме подведе!
Дори мога да опиша "почивката" ни с едно изречение: трябваше да се прибера в неделя вечерта, а се прибрах в петък надвечер и отидох на рожден ден
, че много забавно ми беше с Телето. 
А... и се запознах с един прекрасен Лъв, докато Телето работеше/си почиваше/беше уморено в стаята! 
, специален поздрав за вас!
Ами излъгала съм ви, но не ми се сърдете - и мен ме подведе!
Дори мога да опиша "почивката" ни с едно изречение: трябваше да се прибера в неделя вечерта, а се прибрах в петък надвечер и отидох на рожден ден
, че много забавно ми беше с Телето. 
А... и се запознах с един прекрасен Лъв, докато Телето работеше/си почиваше/беше уморено в стаята! 
, специален поздрав за вас!
Много ведри и слънчеви хора, от каквито се нуждаем ние, Стрелците.
Както казва един приятел Лъв, който от години търси "любовта на живота си", ама в същото време не е "мъж за една жена"
: "жена ми е жената Стрелец, просто още не сме се срещнали". 
Никого за нищо не чакам.
Аз съм свободен човек, мисълта ми също е свободна. Мога да правя каквото искам, с когото искам и където искам. Понякога мога да бъда толерантна, но това е само когато реша, пък и обикновено бързо ми омръзва това ми начинание, защото ми става скучно.
Този път не беше изключение. Два дни търпях наставления, водих се по чуждия график, който се свеждаше до ядене, работа и спане, но на третия ден изфучах.
Телето показа деспотичната си страна. Опитваше се да ме ограничава, да ме подчинява
Телето това чакаше - неоправдани извинения и молби - нещо, което от мен няма как да получи. По-горда съм и от Лъв, но съм много справедлив човек и ако знаех, че вината е у мен, щях да преглътна егото си и да се извиня.
Скуката е голям бич за Стрелеца, а на Телеца му е вродена. Когато се превърна в Рак (асцендента ми), тогава ще настъпи моята семейна идилия.
Сега ще царува хаосът!
Не квалифицирай. Това правят ограничените хора, виждам, имаш претенции, че не си такъв.