Рогатичкото, знойна жега, а, птички, пчелички и т.н.
... машала
(как се носи това чудо
)
да попитам телета по големи или по малки .... изкрейзват

... машала
(как се носи това чудо
)

благодаря 
) най вече инатлъка и дебилното търпение. Но това може да им бъде само в + (за жените)."Всичко може да бъде използвано с/у теб"
така го действам с моето теле и за сега горе долу всичко е ок
ама
това е тайна
) най вече инатлъка и дебилното търпение.
. За ината грешка нямат, първи са
. Вкъщи всички знаехме вкусовете на дядо ми по-добре от тези на всеки друг. Храната топла, та гореща, всичко да е гъсто. Един-единствен път баба ми беше сготвила нещо не по вкуса му- помня и какво беше, копривена каша. Дядо погледна подозрително, опита веднъж, отмести чинията, намаза си филии с лютеница и ги изяде в пълно мълчание. Баба си знаеше, че кашата е рядка и няма да му хареса, но все пак й стана обидно. Спомням си я после как тътнеше, че следващия път ще му я сготви гъста, да се задави
, докато миеше чиниите. След като тя си отиде, той писа спомени за нея, още ги имам....Но тя си беше избухлив характер, не искаше да говори на неговия език. Ако знаеш кога и как да мълчиш, много можеш да кажеш на Телеца...
.
. За ината грешка нямат, първи са
. Вкъщи всички знаехме вкусовете на дядо ми по-добре от тези на всеки друг. Храната топла, та гореща, всичко да е гъсто. Един-единствен път баба ми беше сготвила нещо не по вкуса му- помня и какво беше, копривена каша. Дядо погледна подозрително, опита веднъж, отмести чинията, намаза си филии с лютеница и ги изяде в пълно мълчание. Баба си знаеше, че кашата е рядка и няма да му хареса, но все пак й стана обидно. Спомням си я после как тътнеше, че следващия път ще му я сготви гъста, да се задави
, докато миеше чиниите. След като тя си отиде, той писа спомени за нея, още ги имам....Но тя си беше избухлив характер, не искаше да говори на неговия език. Ако знаеш кога и как да мълчиш, много можеш да кажеш на Телеца...
. 
. А това ,че е вкарал всички в къщи в някакъв филм "Как да сготвим на телето манджата"....е сори ама не става
(при мен)
по скоро "Как да сготвим от телето манджа"
. За характерите и при нас е така аз съм с "лошия" нрав
....
но няма смисъл поне още не съм в критическата
за тогава не знам 
....особено сутрин когато тр да излизаме за работа и го събудя 10 мин. преди това....

(при мен)
по скоро "Как да сготвим от телето манджа"
. За характерите и при нас е така аз съм с "лошия" нрав
....
но няма смисъл поне още не съм в критическата
за тогава не знам 
....особено сутрин когато тр да излизаме за работа и го събудя 10 мин. преди това....

.За тези, които обичат, теленцата са готови на всичко, буквално на всичко. Влезеш ли им под кожата, не знам каква велика глупост трябва да сътвориш, че да излезеш (абе знам всъщност). Но всичко с мярка де
. "Лошият" ти нрав го виждам - когато си златната рибка, някои хора са прави, че нямаш грешка
. Аз съм си овчо, но на едно не паса - на рецепта за баница, с продукти за крем карамел, да хвана вяра, че ще получа баница
? С останалото съм ок
. 
мхм
? С останалото съм ок
.
аз баница не съм правила
а пък и не ям....ако ще да е и със златни яйца