Мъж Телец....1,2,3.....12

• 68 493
  • 762
  •   1
Отговори
# 615
Наближава рожденият ден на Телето Laughing  и се чудя - да го поздравя или да го удостоя с мълчание? Mr. Green

# 616
Наближава рожденият ден на Телето Laughing  и се чудя - да го поздравя или да го удостоя с мълчание? Mr. Green
[/quote И аз се чудя дали да го поздравя  newsm78 дали това е важно за Телетата

# 617
Ако телето има чувства ще чака този поздрав като Коледа.Дори и Господ да го поздрави,ако той чака едно съобщение/поздрав от някой определен човек,нищо друго няма да го зарадва.А ако не го получи ще бъде много разочарован и ще умува какво става.

# 618
Ако телето има чувства ще чака този поздрав като Коледа.Дори и Господ да го поздрави,ако той чака едно съобщение/поздрав от някой определен човек,нищо друго няма да го зарадва.А ако не го получи ще бъде много разочарован и ще умува какво става.
Определено ще го поздравя  Hug РЕШЕНО багодаря ти Ella_Sue

# 619
  • Тра-ла-ла
Ох, аз поздравих моето екс теле и той реши, че вече не ми се сърди толкова много Grinning (съвсем познатата тактика за вменяване на вина у другия и отказът за поемане на лична такава).Та след 7 месеца мълчание понаписахме някой друг ред. Но щял да се държи по-обрано, за да не пламнел огъня Joy Ще пукна Laughing И други дивотии ми наговори, но сам не си вярваше  Outta Joint И този път няма изненада...танцът на бика...малко в нападение, а сега да отстъпим, после ще се скрием за почивка, след време ще тръгнем с рогата напред, ще боднем тук-там и като се уморим - пак ще отстъпим.

# 620
Лелееее колко сте изписали! Много благодаря за отговорите! Малко съм нередовна в писането, но пък ще наваксам с въпроси  Hug Hug Hug  Mr. Green
Имам следната чуденка - какви са телците? ...няма да казвам женкари, защото не тази дума търся... по скоро ценители на жените, които знаят как да се държат и да се възползват от чара и въздействието си, или кротки и спокойни хора, които ценят вътрешния си мир и търсят любов и уют. А може би и двете? Странни са ми. Имам голям опит с тях, но пак се чудя. Едни са тихи и сдържани, други са самовлюбени и показни... и в един момент се запознаваш случайно с поредния телец и... сякаш всичко, което знаеш вече няма значение. Сякаш никога не си познавал телец  Mr. Green . Хем са близки, хем са дръпнати, хем няма дистанция, хем е очеизвадно голяма... такива ми ти работи. Не знаеш от къде ще ти дойде. Пък не е като да не са чаровни!  Mr. Green

Естествено, че ще поздравите за РД. независимо дали точно това пожелание чака или не- това е елементарна учтивост Simple Smile))

# 621
Писала съм го и преди, но ти отговарям веднага. Егоисти. Това са те. Не са никакви ценители на жените. Просто се крият под всякакви клишета, за да задоволят себе си. Мислят само и единствено за себе си. Затова и се дръпнати. Рядко споделят. Трябва да ги обикаляш като рядко л...но, за да го предразположиш да си каже каквото има. Не защото е много важен или защото е такъв, а защото му пука само как се чувства той. Интересува го само неговият си мир, комфорт и т.н. Че са красиви, магнетични, кавалери и всичко най-хубаво да. Не отричам. Но това трае точно до момента, в който разбере, че си негова. Дори ако щеш и без да сте изконсумирали желанията си. Знае ли, че си готова, край. Обръща палачинка, започва да топа топката, насочва се към други обекти, а въпросната жертва стои и се чуди, сега ще звънне ли няма ли и т.н. Егоисти!

# 622
Съгласна съм с fiolio, че са пълни егоисти!  ooooh!  Twisted Evil

Знае ли, че си готова, край. Обръща палачинка, започва да топа топката, насочва се към други обекти, а въпросната жертва стои и се чуди, сега ще звънне ли няма ли и т.н. Егоисти!

А под това се подписвам с две ръце  ooooh! 
Разговорът ни по случай РД му го потвърждава.
Аз: Ч. Р. Д.!
Той: Благодаря.
Аз: Как си?
Той: ........... (  безмълвие и съответно разговорът беше дотам )
Иде ми да го наритам  Twisted Evil

# 623
Аз мисля да го разтопя като шоколад с масаж на цялото тяло с горещ шоколад в един спа център  Laughing . Да ввидим от този поддарък дали ще реагира подобаващо  Joy

# 624
Ух като ви чета... тооолкова са лесни това теленцата (когато не се цупят и не са цялата световна драма Grinning ) И да. Не говорят много. Или не млъкват. Според зависи. И не мислят само за себе си! Това пък е абсолютно невярно. Може да изглежда така. Може да не мислят много за другите. Но за хората, на които държат, мислят. И мнооооого се грижат за тях. Няма по грижовно и добро същество от телето (когато не се цупи и не е цялата световна драма Grinning ). И ако не се грижи за някого и не му се обажда, и не го търси... знаете. Както се казва- ако има върху какво да мислите и да се чудите- значи не си струва цялата мисъл и чудене. Отговорът е - Не. Не е заинтересован. Защото ако има нещо- той ще направи нещо. Може да се бави, да протаква и т.н. Но ще е наоколо. И нямам в предвид да ви пише "аха" в чата когато му пишете за осемнадесети път. Имам в предвид- НАИСТИНА да е наоколо.
И обича да се грижат за него. Естествено.
И какво значи "знае ли че си готова..." Ами ако иска да е с теб ще е с теб! Ако не- ще си тупа топката. Все едно всички мъже телци са някакви бездушни играчи на боулинг. Ми не е така. Понякога трябва да сме искрени със себе си да не се вкарваме във филми Simple Smile))
 Hug успех!

# 625
  • София
Така си е - ако наистина се интересува от вас така ще ви се лепне, че няма да можете да се отървете!

# 626
  • ❌❌❌
Скрит текст:
Трябва да ги обикаляш като рядко л...но, за да го предразположиш да си каже каквото има.

Фифи Joy Joy Joy Joy Joy

ши загина Mr. Green

Но това трае точно до момента, в който разбере, че си негова.

Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Mr. Green

Телците са скучни хора и обикновено в половинката търсят качества, които те самите не притежават, хора, които да им покажат света. Не един и двама Телци са ми го казвали Crazy, пък и по лични впечатления... Thinking Аз и преди писах - Телецът е много склонен да се обвърже с въздушен или огнен знак - те са различни от него и са му интересни. Макар и домошари, и перфектната домакиня няма да се задържи дълхо, ако не притежава и други качества, с които да му е интересна. Телците обичат игричките, ама постоянните игрички Mr. Green Това не е мъжът Стрелец, за когото всеки ден е ново начало и всеки час - ново приключение. Naughty Телецът е п.о.с.т.о.я.н.е.н. Веднъж омагьосаш ли го - трудно ще се отървеш! Twisted Evil

# 627
Телешкия месец е Wink Та по този повод, да се включа и аз  Simple Smile
Нещо което прочетох и е в тона на последните коментари- "Не питайте човек обича ли ви или не. Ако вие не чувствате това в поведението му към вас, значи вече знаете отговора!"
Робърт Браулт

Когато телеца е влюбен, това си личи осезаемо и няма място за гадаене  Peace Ако ви мотае и е недостъпен за вас в началото на едни отношения, повярвайте ми вие сте само опция....вратичка. И тъй като в едни спокойни обстоятелства телеца е галантен, деликатен, е твърде рязко за него да ви "отреже"
Всъщност, въпросите идват на следващия етап Wink С времето осъзнах, че на телеца му е трудно да разбере какво наистина иска  Confused  Ще споделя едни мои мисли, които скоро споделих с близка приятелка за мен самата и за телето, което владее сърцето ми дълго време.
-"Аз много трудно вземам крайни решения, ако те предизвикват промяна, от каквото и да било естество. Но когато това се случи, то от там нататък....връщане няма.
Когато нещо ново влезе в живота ми, аз му се посветявам, буквално, няма нищо друго освен това нещо. Става център на живота ми. Дали ще е човек, книга, спорт....мисия....няма значение, в този миг, всичко останало става второстепенно.
И това нещо, взема много от енергията ми. Старая се до съвършенство. След това....по- малко ентусиазма ми стихва....но тъй като, това е моето нещо, аз не се отказвам, Просто спирам. И....или нещото му омръзва да ме чака и си отива....или напира, да се случва и това ме изнервя. Ако обаче то поиска да си тръгне, аз се мобилизирам и отново се надъхвам....
И в спорта е така. Мога да тренирам, като луда с дни на ред....и после просто не искам....и като видя, че съм започнала да напълнявам и да се отпускам, отново се надъхвам.
Последователна съм, но имам възходи и падения.
Ако хората около мен, не го приемат, аз ги игнорирам....ако си тръгнат им се извинявам....
Ако обаче, някой стане прекалено взискателен към мен и ми влезе твърде в личното пространство....тогава вдигам стена.
Не правя скандали....някак неловко ми е да се обяснявам....и просто си "трайкам" и винаги си оставам вратичка.
До момента в който просто нещо друго не измести вниманието ми и аз забравя....

Никога до този момент( май 15-т месеца станаха  Grinning ) не съм си задавала въпроса- желае ли ме, обича ли ме. Убедена съм в това  Peace
Телецът е п.о.с.т.о.я.н.е.н. Веднъж омагьосаш ли го - трудно ще се отървеш! Twisted Evil
Peace Абсолютно!
И не забравя и не му минава! Да може стихията на влюбването да е позатихнала, но емоцията в тях остава жива  Peace

А че са рядко л....о  Laughing и под това се подписвам  Peace Железни нерви трябва да имаш  Close Ако не на друго, той ме научи на търпение Simple Smile
Да им е спокойно, да им е подредено/ уредено, да им влизат в положението, да ги разбират..... ooooh!
Но за пореден път, аз в живота си по- мъж от телето, не съм имала  Peace И именно с това ме спечели  Peace
Скрит текст:
и с секса естествено  Laughing

# 628
И едно пролетно намигване от мен   bouquet
 "Май е усещане,
окосена тънка трева,
копринен шал на точки,
узряващи череши,
домашна лимонада на терасата,
дъжд, който мирише на чисто,
гривна с шарени топчета,
незабравки за позабравени мечти,
дълга разходка в парка,
облак от захарен памук в розово,
щастие на майска булка.
Май е хубаво пожелание."

Усмихвайте се и бъдете себе си  Hug

# 629
https://www.youtube.com/watch?v=S1xjq-QUOiM за сички жени които ни уважават ценат и обичат

Общи условия

Активация на акаунт