Избор на прахосмукачка

• 257 729
  • 903
  •   1
Отговори
# 420
Какво е TriAktiv?

# 421
  • Пловдив
Ами, новите модели на Филипс са с ТриАктив накрайник (четка).

# 422
Ами, новите модели на Филипс са с ТриАктив накрайник (четка).
http://www.philips.bg/c-p/FC8579_09/performer-active-vacuum-clea … #see-all-benefits
Благодаря!
И на мен ще ми бъде интересно дали турбочетка или този триактив.  newsm78 Thinking Може и да е едно и също нещо само различни търговски наименования.

# 423
  • Пловдив
Здравейте чистници,
Преди няколко дена споделих тук проблема с моята прахосмукачка (загряваше много бързо и техника каза, че вероятно е изгоряла намотка).
Една от съфорумките тук ( много се извинявам, но не си спомням ника) беше написала, че мъжът й кара тяхната на продухване с въздух. Следвайки този съвет, за който безкрайно благодаря, направих следното. Първо разглобих прахометлата и измих всички филтри (отрих трети, една приятелка каза, че трябва на изхода да има,ами -има наистина), после разглобих четката, оказа се, че вътре е образувано нещо като дунапрен от фин прах. Просто на пипане и вид изглеждаше като дунапрен. Накрая, както е разглобена ММ я закара някъде и я продуха. Днес я пробвах. Змей! Не прегря и изчистих целия апартамент. Така смуче, че намалих мощността на min.
Дано и за в бъдеще се държи така, не знам дали от един опит мога да заключа, че проблема е решен.
Още веднъж - благодаря за ценния съвет на съфорумката  bouquet bouquet bouquet

# 424
  • NE
Търся за подарък мощна прахосмукачка, която е основно за почистване на ламинат, пътеки и балатум. Не знам дали прахосмукачка с воден филтър няма да е най-доброто решение за нас.
Ще се радвам на предложения.

# 425
  • Beyond the stars
След толкова четене и проучване май се спрях на това Беко с воден филтър
Ако някой го има, ще се радвам на отзиви  Wink

Последно бях харесала Zelmer ама като го видях в магазина  Shocked огромна е, а аз съм само 158см.  Laughing
Та реших,че хич не ми е в категорията.

# 426

Последно бях харесала Zelmer ама като го видях в магазина  Shocked огромна е, а аз съм само 158см.  Laughing

И моите см са като твоите, но Зелмера ми идеално! 

# 427
  • Beyond the stars

И моите см са като твоите, но Зелмера ми идеално! 

Може би трябва да му дам втори шанс  Laughing Но перящият вариант не можех да го вдигна и ми се видя бая голям  Peace

# 428
  • до най-прекрасния мъж
Имам перящият вариант на Зелмер - налага ми се да го вдигам само когато го нося на вилата /тоест изнасям го от вкъщи/. Вкъщи не ми се налага да го вдигам изобщо, влача го. Маркучът и тръбите са достатъчно дълги, за да не се налага да вдигаш прахосмукачката дори когато обираш паяжините по тавана. Така че теглото не бива да ви плаши, стига да не живеете в къща със стълби и да се налага да носите уреда нагоре-надолу. Е, тогава вече ще е проблем.

# 429
  • Beyond the stars
Да бе, ама голяма си е ..на фона на другите. Пък всяко по-голямо нещо с времето рано или късно започва да пречи  Mr. Green

# 430
От базар-а преди време си купих за 50лв прахосмукачка Solac 1800 w с Hepa филтър,
който беше за смяна.
 От любопитство я разглобих цялата.
Двигателят е Zelmer.  Wink
Скрит текст:
ПП Намерих "цаката" на Hepa филтрите. Сменям само филтърната хартия, която е тип хармоника.
Скрит текст:

# 431
Тъй като последните постове споменават Зелмер, а съм на косъм днес да дам шанс на един /или от "Зора" или в Технополис/ - с кой модел боравите от перящите и има ли някаква особеност, която да имам предвид , като се изтъпанча в магазина - да знам какво да питам и да гледам естествено.

# 432
Пав, а откъде се сдобиваш с тази филтърна хартия дето я сменяш?

# 433
Тъй като последните постове споменават Зелмер, а съм на косъм днес да дам шанс на един /или от "Зора" или в Технополис/ - с кой модел боравите от перящите и има ли някаква особеност, която да имам предвид , като се изтъпанча в магазина - да знам какво да питам и да гледам естествено.

Моя Зелмер е перящ с воден филтър,исля, че е само един модел с три разновидности. Взехме го от Техномаркет, беше намален. Особености не знам, не съм чак такъв спец, да кажат другите, които са по на ясно.

# 434
Под блока ни има офис за продажба на филтри и рез. части за селскостопанска и строителна техника.
Някои филтри ги поръчват от бг производители.
Помолих ги да ми донесат само хартия, начупена на хармоника.
Тази хартия се ползва за въздушни филтри при МПС-та.
Подариха ми парчета. Изрязвам си с ножица необходимият ми размер.

ПП Има бг производители за филтри на МПС-та, които произвеждат и филтри за прахосмукачки.
Предполагам, че ще Ви е полезно това:
http://18632.bg.all.biz/vyzdushni-filtri-za-prahosmukachki-goblin-omega-g158216

27,40 лв
http://www.profisys-karcher.com/filtar-za-prahosmukachka-karcher … 0-ComArticle190bg
12,80 лв (бг производител)
http://olx.bg/ad/filtar-za-suho-pochistvane-podhodyasch-za-praho … S.html#3217c73701

Последна редакция: вт, 02 авг 2016, 13:26 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт