Спешна ситуация

• 2 531
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте, искам да попитам един въпрос относно забременяване . Ситуацията е следната : преди полов акт приятелят ми се възбуди и нали при възбуждане на по пениса се отделя предеакулярна течност, в която ако има количество сперматозоиди, то е много малко. След това пениса му се допря до блузата и остана малко от тази течност по тениската, после той си сложи презерватива и по случайност презерватива доскосна отножо блузата по коята бъкжално имаше 1-2 капки от тази течност, не съм сигурна дали избърсахме презерватива, но след тази ситуация правихме секс. Има ли някаква възможност за забременяване ? И вторият ми въпрос е какви са симптомите за бременност в първите дни след полов акт ?  Embarassed

# 1
  • варна
И като седиш и мислиш логично дали има шанс да си бременна  newsm78
В първите дни след половия акт няма признаци .

# 2
  • Майна Сити
Кажи ми че се шегуваш с този въпрос! Ако си бременна, то приятелят ти има сперматозоиди-нинджи!  hahaha
Иначе от чисто любопитство - на колко години си? 14-15? ooooh!

# 3
За да не прозвуча грубо - не, няма шанс да си бременна!

На свой ред да ти споделя - мисля, че е много несериозно и необмислено да пускаш подобна тема в РИСКОВА БРЕМЕННОСТ, къде всички имаме къде къде по-големи проблеми....

# 4
Много е спешна ситуацията, да. И е точно за Рискова бременност.

# 5
  • Варна
1. Не всеки ден от цикъла се забременява, има тестове за овулация, които дават някакъв ориентир.
2. Дори и да си в овулация и той да е свършил вътре има много причини да не стане. Все пак се надяваме, че и двамата сте млади и здрави и нямате проблеми, така че е добре тези дни да се избягват.
3. Когато са навън сперматозоидите умират, а ако в тази течност изобщо има нещо, едва ли е в подходяща среда, че след това да стигне до яйцеклетката преди да умре.
4. Аз съм хващала 2 пъти от първия месец, когато спрем да се пазим, но никога не съм забременявала от тези евентуални сперматозоиди - с мъжа ми никога не сме ползвали презерватив.
5. Такива сперматозоиди има по-скоро при повторен полов акт в каналчето, останали от първия, ако приятелят ти не е отишъл да се изпикае междувременно.
6. Може да си бременна и без симптоми, но основният признак е, че ти закъснява с 10 дена. По-рано евентуално се прави кръвен тест за ЧХГ, но пак трябва да има няколко дни закъснение, за да се отрази бременността на теста.
7. Има хапче за след полов акт при съмнение, че е станало фал, но може да си объркаш цикъла с него.
Нещо ясно или нещо неясно да има все още?

# 6
Ох,ама как може да се задават такива въпроси?! Crazy Най-малкото и най-бързото нещо,което можеш да направиш е да погледнеш в гугъл и да видиш каквото те интересува,въпреки че направо не мога да повярвам,че не знаете!
Не искам да съм груба,но все пак наистина е редно първо да знаете всичко това,а и  много повече след като водите полов живот.

# 7
 ooooh! Ееех, ама и вие, кисели лелички  Laughing Глупави въпроси била задавала... Защо да не задава момичето въпроси? И аз съм се шашкала така, даже и срамно голяма съм била. Че и по-сложни сценарии съм измисляла... Теоретично си разсъждава момичето - ако има един сперматозоид в предеякулата и той попадна на блузата, от блузата на презерватива и тн.... Ето ти един сперматозоид там, където не го искат  Grinning

Петрова, за да се случи бременност, сперматозоидът трябва да преодолее много препятствия. Средата във влагалището е киселинна и убива голяма част от плувците. После имунната система на жената се опитва да убие останалите. За това природата изпраща милион сперматозоиди, за да достигнат само малка част и да оплоди един. Оттам нататък играят още много фактори, за да се случи имплантирана бременност.
Във вашия случай вероятността е равна на чудо. Бъди спокойна.

# 8
Много благодаря за утехата !  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт