Къде в Русе тема 5

• 83 326
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
elitsaboneva , много ценна информация, благодаря   bouquet

А този сертификат, за който споменаваш, същото като TOEFL ли е? Какво представлява ?

# 601
Аз пък записах децата си в Езиков център ”EXCEEDO”. Страхотен преподавател е Вяра.  Зная, че за Русе това е най-добрият учител. Моя приятелка от години и 2-те и деца го посещават. Резултатите са невероятни:
http://www.ruseinfo.net/profiles_3718.html
Прави мадамата отстъпка. Имам близнаци, направи ми страхотна отстъпка. Тази седмица са ни 1-те уроци.
Въпроси на ЛС.

# 602
  • Русе
Здравейте. Някой има ли информация къде в Русе могат да се открият детски колички Adbor?  Simple Smile

Има 2 магазина един до друг, като гледам bgmaps, ми дава адрес: жк Централен южен район бл.4. Провери там, имат различни марки с помпещи се гуми и доста модели.

# 603
Здравейте. Някой има ли информация къде в Русе могат да се открият детски колички Adbor?  Simple Smile

Има 2 магазина един до друг, като гледам bgmaps, ми дава адрес: жк Централен южен район бл.4. Провери там, имат различни марки с помпещи се гуми и доста модели.

Благодаря за информацията. Не съм от Русе, но ще погледна в bgmaps. Четох доста хубави коментари за тези колички, а и ми допадат като функции-дизайн-цена така, че дано да ги има там за да ги видя и пробвам. Simple Smile

# 604
  • Русе

Благодаря за информацията. Не съм от Русе, но ще погледна в bgmaps. Четох доста хубави коментари за тези колички, а и ми допадат като функции-дизайн-цена така, че дано да ги има там за да ги видя и пробвам. Simple Smile

Намират се на бул. "Бозвели"  Peace
Иначе мисля, че и в "Доналд дък" предлагат.

# 605
Момичета, виждали ли сте някъде да продават картонени кутии, от които да си направя торта за детската градина? Ходих в Джъмбо преди дни, но кой да се сети....

# 606
Ако имаш нещо такова предвид ( http://shop13.bg/uploads/products/original/f8e5fcdaa013fb751e2da … eb48ea2ef348d.jpg ) има ги в Марсел

# 607

Да, но по възможност кръгли. Къде се намира този магазин?

# 608
Мисля, че има и кръгли, но най-добре провери на място.

Аз съм купувала такава кутия от Марсел срещу централния клон на банка ДСК, до училище "Христо Ботев"

# 609
Благодаря ти, Каролаbouquet
Ако някой се сети и за друг магазин, да пише. Опитах да поръчам онлайн, но се оказа, че навсякъде са изчерпани по-големите размери. Whistling

# 610
Мисля че имаше доста кутии в Роял сити център -"задния" вход , към ОББ - магазинчето което е за цветя и опаковки

# 611
Мисля че имаше доста кутии в Роял сити център -"задния" вход , към ОББ - магазинчето което е за цветя и опаковки

Мисля, че се сещам долу-горе. Аз не съм от Русе, познавам града, но не с имена на улици и магазини, затова така питам по-подробно за местонахождение. Blush

# 612
  • Русе
На Марсела най-добре, на Рояла мисля, че ще са по-скъпи. Ако не на Джъмбо наистина.

# 613
Благодаря ви, момичета! Ако намеря, ще пиша. Някой друг може да се интересува също. Peace

# 614
  • Русе
Аз сигурно, тази година мисля да е такава тортата или пък нещо тип фуния за всеки. Но имам още време да мисля. Че преди правих триъгълни, квадратни парчета, да не е едно и също.

Общи условия

Активация на акаунт