Къде в Русе тема 5

• 83 324
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
Аз сигурно, тази година мисля да е такава тортата или пък нещо тип фуния за всеки. Но имам още време да мисля. Че преди правих триъгълни, квадратни парчета, да не е едно и също.

Изместихме малко темата, но...Ако не намеря кутии, ще завия лакомства в целофан като бонбони. Струва ми се, че няма да е толкова трудоемко, както правенето на фунии или други малки кутийки. Канех се да почна отрано, да имам време, и пак не ми се получи.... Whistling

# 616
  • Русе
А какво слагате вътре в кутийките

# 617
  • Русе
Не сме, не сме Simple Smile, полезна ни е.
Тани, различно. Малки киндерчета, желирани бонбони много малки пакетчета (купувам едни от Лилд 5 лв 20-ина бройки са вътре), Барнита, суха паста, шоколадче, бонбонче, може дъвка, балон, свирка. Въобще всичко, което може да се събере.

# 618
  • Русе
И аз съм си наумила такава торта но ще я поръчам понеже нямам много време да я правя ,сега глася кръщенето и ако се заема и с това ще ми дойде в повече ,но се чудех пълнежа какъв да е

# 619
  • Русе
Аз си ги правя, пипкави са, но определено са голяма радост. Първа група като бяхме даже не бяха виждали такова нещо, че много се изненадаха.
Горе-долу това слагам, 5-6 неща, мисля, че е достатъчно.

# 620
Свирка в тортата...  newsm78 ... после рискуваш цяла година да те гледат на кръв учителките  #2gunfire Мислете и за лелките -  дъвка също не е препоръчително - трудно се изчегърква от пода, особено от мокет/килим  #Cussing out

# 621
  • Русе
Ооо, но те не ги ядат на място. Нашите ги раздават вечер преди да си тръгнат децата.
Само за имен ден или по-скромна почерпка явно, ги ядат на място.
Вчера яли по един бонбон сутринта и вафла следобед, че имали именички.
Но за рождените дни, винаги са ги давали вечер като си вземаме децата.

# 622
elitsaboneva , много ценна информация, благодаря   bouquet

А този сертификат, за който споменаваш, същото като TOEFL ли е? Какво представлява ?
Радвам се, ако съм била полезна  Laughing
По темата за Сертификатите по английски език:
 Знам от завършили студенти в Англия, че сертификатите на Кеймбридж важат за цял живот и са най-престижният документ по английски език, плюс че подготовката по тях много помага за следването. Отделно се признават и в България.
ТОЙФЕЛ важал само  2 години и се ползвал само за кандидатстване в университет.
Обаче изпитите на Кеймбридж изискват по-стабилна подготовка и са по-скъпи.
Аз мисля моята дъщеря да се яви на двете най-високи нива на Кеймбридж, за да си има сертификатите, а после, ако е нужно, като си има нивото - ТОЙФЕЛ се взема много по-лесно. 
Малко съм майка - максималист, добре че детето много се е вдъхновило от господина във Фарос и от групата (Дивна била в нейната група, видите ли, то това гледаме Rolling Eyes)
Та аз много препоръчвам Фарос...

# 623
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
то оставаше и да не препоръчвате Фарос  Wink 

# 624
то оставаше и да не препоръчвате Фарос  Wink 

Ние сме пред записване във Фарос. Т.е. записахме се, но ще платим в началото на октомври когато ще са готови графиците на групите, че ние имаме и други ангажименти и е сложно.
Ако имате някаква негативна информация, моля, споделете докато е време.

# 625
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Не е негативно, прото нямаше как да не забележа (може и да е съвпадение на имената) elitsaboneva (Елица Бонева) се казва директорката на Фарос - Русе. Освен ако вече не е тя.  Peace

http://www.pharos.bg/bg/pages/pharos-ruse.html

Последна редакция: пт, 19 сеп 2014, 14:25 от marquise

# 626
  • в огледалото на живота
Не е негативно, прото нямаше как да не забележа (може и да е съвпадение на имената) elitsaboneva (Елица Бонева) се казва директорката на Фарос - Русе. Освен ако вече не е тя.  Peace

http://www.pharos.bg/bg/pages/pharos-ruse.html
И си права май.... Laughing
Два поста само в профила и то с хвалби са ФАРОС...нищо лично,ама......

# 627
Аз за кутиите да споделя. Джъмбо ми беше по път и първо там отидох. Кутии - нъцки. Обаче взех едни малки картонени чашки за сладолед, даже имат лъжички, които ще махна. Много са сладки, на разноцветни точки. Ще ги напълня с лакомства и така ще ги подредя на един поднос, който взех пак оттам, весел. Свещичката ще измислят как да я закрепят. Мисля, че ще бъде интересно за децата. Щом не дават торти, трябва да измисляме нещо друго. Мога да снимам после някой ако иска. А ако ходите по другите препоръчани магазини, споделете дали има кутии. А, взех от Джъмбо и медали за децата като малки подаръчета.

# 628
  • Русе
Аз за кутиите да споделя. Джъмбо ми беше по път и първо там отидох. Кутии - нъцки. Обаче взех едни малки картонени чашки за сладолед, даже имат лъжички, които ще махна. Много са сладки, на разноцветни точки. Ще ги напълня с лакомства и така ще ги подредя на един поднос, който взех пак оттам, весел. Свещичката ще измислят как да я закрепят. Мисля, че ще бъде интересно за децата. Щом не дават торти, трябва да измисляме нещо друго. Мога да снимам после някой ако иска. А ако ходите по другите препоръчани магазини, споделете дали има кутии. А, взех от Джъмбо и медали за децата като малки подаръчета.

Аз искам снимка, че да знам къде да ги търся, да ги видя и на живо. И как са като цена?

# 629
Здравейте, спешно ми трябва ендокринолог, който да работи сега през почивните дни!!!!Някой ако знае координати , да ми пише.Става въпрос за алергия от поставянето на два вида инсулин.

Общи условия

Активация на акаунт