Къде в Русе тема 5

• 83 530
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
Мебелният магазин си е там. Току що питах мъжа ми, който работи в района и е там всеки ден.

# 136
Сигурно е писано вече по въпроса много пъти, но нямам възможност да търся сега , за това се извинявам предварително...   bouquet
Накратко - препоръчайте ми детски УНГ , ако може и координати (адрес, телефон и раб. време)
Малко ми е спешно, тк. детенце е със "специфична" хрема + епизодична кашлица (само в легнало положение) - като гной, от вчера разви и конюнктивит с подобен секрет. ДжиПито ни даде направление за специалист, и каза, че обезателно трябва да се вземе секрет (по-точно секрети - гърлен, носен и очен), за да се изолира причинителя. Най-вероятно се касае за възпаление в синусите, т.к. гърлото не е зачервено
Търся свестен и сЪвестен доктор, който да направи това, а не да предписва лекарства на конвейр.
Благодаря предварително

Последна редакция: ср, 02 юли 2014, 08:14 от adi_rz

# 137
Сигурно е писано вече по въпроса много пъти, но нямам възможност да търся сега , за това се извинявам предварително...   bouquet
Накратко - препоръчайте ми детски УНГ , ако може и координати (адрес, телефон и раб. време)
Малко ми е спешно, тк. детенце е със "специфична" хрема - като гной, от вчера разви и конюнктивит с подобен секрет. ДжиПито ни даде направление за специалист, и каза, че обезателно трябва да се вземе секрет (по-точно секрети - гърлен, носен и очен), за да се изолира причинителя.
Търся свестен и съвестен доктор, който да направи това, а не да предписва лекарства на конвейр.
Благодаря предварително
Препоръчвам Недялка Калъчева 0898591473. Има подход, следи новостите и си разбира от работата.

Последна редакция: ср, 02 юли 2014, 08:22 от nikich

# 138
  • в огледалото на живота
Сигурно е писано вече по въпроса много пъти, но нямам възможност да търся сега , за това се извинявам предварително...   bouquet
Малко ми е спешно, тк. детенце е със "специфична" хрема + епизодична кашлица (само в легнало положение) - като гной, от вчера разви и конюнктивит с подобен секрет. ДжиПито ни даде направление за специалист, и каза, че обезателно трябва да се вземе секрет (по-точно секрети - гърлен, носен и очен), за да се изолира причинителя. Най-вероятно се касае за възпаление в синусите, т.к. гърлото не е зачервено
Търся свестен и сЪвестен доктор, който да направи това, а не да предписва лекарства на конвейр.
Благодаря предварително
А джи-пито даде ли направление за секрет?
Щото малко се скътават за тях... Tired Не,че когато работата е спешна няма и сама да си ги пуснеш с заплащане,ама защо да е така.

Така описаната ситуация от теб никак не изглежда добре за детето.Моя съвет  е д-р Наков/ДКЦ1/
Преглежда само с частен прием пациенти/в сряда и петък/,но работи и   в отделението там.
Координати:
0886540414; частен кабинет на ул.Оборище 31 ет 4 ;сряда и петък от 16-19ч.
Лично съм водила дъщеря си и затова препръчвам  Peace

За секрета -в Тубдиспансера съм най-доволна от резултатите.По възможност нека вземат и гърлен,не само носен секрет за да може да се отхвърли и там евентуално ако има проблем.
Детето не трябва да е яло и пило сутринта при пробата за  гърления секрет,а за носния не трябва да е третирана лигавицата с никакви медикаменти освен ФР.Ако има впръскване на други капки и спрейове е необходимо интервал от поне седмица,особено ако са антибиотични.
За очния -мисля само в Здраве вземат такъв,но да не те подведа.

Вероятно предполагаемо се съмнява лекаря за наличие на  стафилококи щом ви кара да правите тези изследвания.
Дано съм била полезна  Hug

Последна редакция: ср, 02 юли 2014, 09:24 от devi4ca

# 139
Благодаря за отговорите.

Не, нямаме направление за изследвания, само за преглед при УНГ специалист (незнам дали е вярно, но ГПто каза, че се водели специализирани изследвания и тя не можела да го назначава - пусна ни само ПКК, тя е в норми)

Не мога да се свържа с д-р Калъчева, за Наков - ще изчакам малко (иска ми се да ползвам направлението все пак)

Изключително много благодаря за насоките за изследванията Hug - не ги знаех всички изисквания, а лекарите не винаги обясняват подробно 

# 140
  • Русе
Магазин за чамови мебели има и до кукления театър.

Имам кухненски шкафчета маса и столове от чам, купувани през 1997 г. от магазина на Велинградска мебел, който беше зад Приста ойл. Абсолютно нищо им няма. Peace

# 141
  • Русе
Да попитам дали знаете къде правят карикатури със собствена снимка? Казаха ми едно име, но чичко Гугъл нищо не казва за него, явно не е точното. Каква е ориентировъчната цена, ако някой знае, и за колко време ги правят?

# 142
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Според мен най-добрите карикатури прави Огнян Балканджиев Peace май има профил във ФБ иначе зената май е около 100 лв. не съм сигурна

# 143
  • Русе
А, точно това беше името, по-точно Огнян, но някаква друга фамилия. Ще го търся. Имаш ли информация къде се намира или координати? Надявах се, честно казано, на по-скромна цена Simple Smile.

Не ми излиза нищо във ФБ или каквито и да било координати.

# 144
Ognian Balkandjiev така не ти ли излиза съжалявам др. не знам   Blush

# 145
  • Русе
Ognian Balkandjiev така не ти ли излиза съжалявам др. не знам   Blush

Излезе така. На кирилица и по друг начин на латиница го търсих. Много много ти благодаря.

# 146
Успех, може пък да се договорите за цената  Peace

# 147
Магазин за чамови мебели има и до кукления театър.

Имам кухненски шкафчета маса и столове от чам, купувани през 1997 г. от магазина на Велинградска мебел, който беше зад Приста ойл. Абсолютно нищо им няма. Peace

Благодаря,този до кукления театър го бях забравила.А от магазина зад Приста ойл и аз съм доволна,но го няма вече

# 148
Момичета,къде се продават евтини ТВ игри?Искам да направя подарък на една луда баба,която нон-стоп играе  Joy

# 149
  • в огледалото на живота
Момичета,къде се продават евтини ТВ игри?Искам да направя подарък на една луда баба,която нон-стоп играе  Joy
В Ялта имаше последно.
Може и онлайн:
http://www.detelina.bg/news/25/-p-b-dostavka-na-retro-televizion … i-sayuz-b-p-.html
Тая бабка супер -ултра-мега тв.игрова маниачка... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт