Къде в Русе тема 5

• 83 376
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
  • Русе
Колко голям горе-долу? И дали става за няколко дни?
Ще наглася днес снимки и утре ще отида.
Големината я избираш ти. Моят беше мисля 20/15 или по-голям ... Поставих го в рамка, защото беше за подарък.  Става бързо - правиха го в съседното помещение, където се занимават с реклама - не знам дали още съществува  Embarassed

Мерси много.

# 496
Аз скоро правих кръщене, но си го организирах сама. Пък и бяхме само роднини така че не съм се престаравала. Всяка сватбена агенция би ти свършила работа. Те се занимават с организацията на празници по принцип. Ако те интересува нещо конкретно, питай  Hug

# 497
От къде мога да си купя (или да поръчам) "тавичка", която се слага под външното тяло на климатика,  за да събира водата, която капе, когато работи в режим "отопление? И колко горе-долу ще ми струва  newsm78

# 498
не е по тема за пазар но някой може ли да даде координати на ясновидка, гледачка на кафе или карти в нашия град? благодаря!

# 499
  • Русе
Agnesana къде правихте кръщенето може и на лични понеже не мога да избера заведение

# 500
От къде мога да си купя (или да поръчам) "тавичка", която се слага под външното тяло на климатика,  за да събира водата, която капе, когато работи в режим "отопление? И колко горе-долу ще ми струва  newsm78
Моя миналата седмица се обажда,и мисля че му казаха около 100-ина лева за такова легенче.Ако искаш ще го питам къде е звънял. Peace

# 501
100 лв!!!   #Crazy малко много ми се виждат. Но да - моля, кажи ми все пак къде да търся - поне отправна точка да имам - и благодаря предварително   bouquet

# 502
  • в огледалото на живота
От къде мога да си купя (или да поръчам) "тавичка", която се слага под външното тяло на климатика,  за да събира водата, която капе, когато работи в режим "отопление? И колко горе-долу ще ми струва  newsm78
Всеки читав автотенекеджия би могъл да ти направи такава'тавичка'.Купуваш си парче поцинкована ламарина с определен размер и носиш да ти направят няколко спойки.Какви 100лв.за такава дреболия... ooooh!
Прости любопитството ми,но когато външните температури паднат под нулата как ще успяваш да я почистваш и каква роля ще има в смисъла?

# 503
  • Русе
Тази тавичка за 100 лв има подгряване, затова струва толкова. Продават ги в магазините за климатици.

# 504
не е по тема за пазар но някой може ли да даде координати на ясновидка, гледачка на кафе или карти в нашия град? благодаря!

Румяна Ковачева, комплекс Евас

# 505
100 лв!!!   #Crazy малко много ми се виждат. Но да - моля, кажи ми все пак къде да търся - поне отправна точка да имам - и благодаря предварително   bouquet
Той каза че 50,60 лева са му обяснили легенче с монтаж,но нямало файда така направено.Трябвало и отопление да се направо на самото легенче.Така вече парите се вдигат.Всяка една фирма която монтира климатици предлага и това.Тъй че обади се и попитай. Peace Автотенекеджия също може да ти направи,факт.Но дали ще е качествено и добре направено не мога да кажа. Peace Приятели споделят че изглеждало грозно отвън ако това те вълнува,както и че на някои водата се връщала нагоре и се получавал проблем.Прецени си. Peace

Последна редакция: пт, 29 авг 2014, 23:12 от milenka333

# 506
  • в огледалото на живота
Тази тавичка за 100 лв има подгряване, затова струва толкова. Продават ги в магазините за климатици.
Ясно!
Затова и такава цената.

# 507
KaRoLa ,още веднъж огромни благодарности за това че сподели,тук за Комиците  Hug Много ми хареса представянето,чудно беше.Голям смях от невероятните актьори.Толкова си ги обичам  Heart Eyes

Искам да попитам утре,понеже е неделя работят ли повечето магазини по центъра  Thinking Или почиват  newsm78 Искам да си направя разходка,пък и да поразгледам  Party И за някоя оптика дали работи в неделя  Whistling

Последна редакция: сб, 30 авг 2014, 23:37 от milenka333

# 508
milеnka, за нищо!! Simple Smile И на мен ми хареса, пък и бяхме на хубави местенца. Детенцето, което спечели печката сигурно утре ще е най-щастливата рожденичка на света, милата Simple Smile

Споделям,че предстоят Сухишвили да дойдат с ново представление, както и ,че Георги Христов октомври ще гостува на нашият град.

Като разбера за други събития, ще пиша. Напомням за Васко Василев утре вечер Simple Smile

Последна редакция: нд, 31 авг 2014, 09:58 от KaRoLa

# 509
И на мен ми харесаха снощи Комиците. Да си бяхме заформили една среща ли  Crazy

Миленка, видях аз близо до мен една дъълга коса да се вее, но кой да си помисли, че може да си ти.

Общи условия

Активация на акаунт