Къде в Русе тема 5

• 83 348
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
  • Русе
Здравейте, да попитам знае ли някой, къде има магазини за обувки на завод Пещера или поне къде продават техни модели?
По главната срещу блока на борците нямаше ли?

# 571
Момичета,от къде да си взема нормална възглавница?Не търся анатомична,ортопедична и тъй нататък....Търся си обикновена,нормална възглавница.Вчера си изхвърлих моята.Пък спах на някаква ортопедична...Е,не се наспах  Tired Изглежда не съм свикнала на такава да спя,знам ли?!?! Thinking

# 572
Момичета,от къде да си взема нормална възглавница?Не търся анатомична,ортопедична и тъй нататък....Търся си обикновена,нормална възглавница.Вчера си изхвърлих моята.Пък спах на някаква ортопедична...Е,не се наспах  Tired Изглежда не съм свикнала на такава да спя,знам ли?!?! Thinking

Мисля, че в Кауфланд си има нормални т.е. обикновени, отделно се сещам за пазара, както и мисля, че съм виждала в  този магазин Диди за спално бельо който е на ул. Мария Луиза (улицата на макаронената).

# 573
  • Русе
За възглавницата и аз така, купих си някаква ортопедична, но въобще не ми беше удобна. Купих си обикновена от магазина пред бившия завод "Петър Караминчев" на бул. Липник.

# 574
Направи си сам ...възглавница Simple Smile
Продава се такъв пух, тъпчеш една калъфка дотолкова, че да ти пасне, да ти е добре и зашиваш.
Сега ако се сетя и от къде си купих пух... няма да имам равна  Mr. Green

# 575
  • Русе
Юта!

# 576
mibobo ,в Кауфланд не съм виждала да имат обикновени възглавници.Виж,този Диди на Мария Луиза ще го видя утре.Благодаря ти  Hug

vesssrusss,охххх...значи ме разбираш.Хич не се наспах  Tired И тази нощ няма да се наспя,понеже не отидох никъде  ooooh! Но ще погледна магазина  Hug Искам една обикновена възглавница  Whistling

Вейдър ,е ти си уникат  Crazy Ако наистина се сетиш и от къде се взима пух..ауууу:много ще те обичам,да знаеш  newsm76  Нали може  Crazy  Аз и без това искам да си купя една шевна машина за дребни зашивания  Sunglasses Е и това ако каже някой от къде  Party

Пък днес и прахосмукачката ми се развали  ooooh! И си търся по-безшумна,заради пускането ми след вечеря.Вярно,пускам за 2 минутки,но не е етично откъм съседите.Те не че спят към 22:00 часа  Blush Ама все пак  Naughty

Последна редакция: пт, 12 сеп 2014, 22:37 от milenka333

# 577
Аз спя с кауфландска на Тед и мога да кажа смело, че е отвратителна. няколко пъти я порих да и вадя червата. Как може такава огромна възглавница да направят?! Вече май и свикнах честно казано, но и аз не бих отказала пухена  Flutter

# 578
Вейдър ,е ти си уникат  Crazy Ако наистина се сетиш и от къде се взима пух..ауууу:много ще е обичам,да знаеш  newsm76  Нали може  Crazy  Аз и без това искам да си купя една шевна машина за дребни зашивания  Sunglasses Е и това ако каже някой от къде  Party

Мдам, от ЮТА беше Simple Smile Благодарско на Ели_дечкин  за подсещането.
Та, закупуваш си пух - супер евтин е, 1/2 кг. е около 1,50 -2 лв. (май толкова беше...) пък с толкова пълниш минимум две  Peace

Машина - можеш да си намериш втора ръка, на пазара, след рампата (или преди - зависи от къде го гледаш) има едно ъглово малко магазинче за такиви работи. Мога да ти дам и моята  Mr. Green

Хайде, обичай ме  Crazy  Mr. Green

# 579
От години ползваме само тези възглавници за нас и за децата също съм взела.За мен са най добрите от всичко което съм имала до сега.https://ekon-bg.com/bg/products/gotovi_izdeliia-10/vyzglavnici-13

# 580
От години ползваме само тези възглавници за нас и за децата също съм взела.За мен са най добрите от всичко което съм имала до сега.https://ekon-bg.com/bg/products/gotovi_izdeliia-10/vyzglavnici-13
+1
И ние сме с такива възглавници и сме много доволни. Матракът ни е от същата фирма.

# 581
+1
И ние сме с такива възглавници и сме много доволни. Матракът ни е от същата фирма.

+2 (от мен и половинката) Simple Smile

# 582
Лидл, имат много готини възглавници, с цип, вадиш си ако ти е много, мен лично много ми харесаха, не са слегнали изобщо, за три месеца, обаче не знам кога ще ги пуснат. Иначе - Юта, ползваме им зимната завивка, страхотна е.

# 583
Ле-ле,agnesana ,много се смях на "няколко пъти я порих да и вадя червата".Направо ме просълзи от смях.Отдавна не се бях смяла така,сам-сама. Joy Иначе и аз имам на Тед...е,много си права:отвратителна е.Бе пробвах няколко пъти да спя на нея-не става!То обемна,то врата ми се изкриви...То я бия за да се спихне малко...ужас е.Ти твоята си я пориш,мойта пък що бой изяде  hahaha И накрая я зарязах да гние в гардероба  Mr. Green
Nia7 ,много мерси  Hug Виждам колко положителни гласове има за тези възглавници...От Жълто пате ,KaRoLa  Heart Eyes
Вейдър,теб вече те обичам ужасно много  Heart Eyes И за машина от къде да си купя си ми помогнала.Ауууу. HugДавай и твоята  Embarassed Пък от мене ще има черпаване  cheers Много,ама много те обичам. Heart Че няма голямо сърце в тези емотикони да ти постна едно...

# 584
Здравейте всички! Търся човек който да ми излее плоча в пакета на тоалетната за да спра миризмите идващи отдоло и също така ми трябва човек който да ми монтира ширм каминен тип. Ще бъда много благодарна ако споделите опита си с мен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт