Къде в Русе тема 5

• 83 340
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
  • в огледалото на живота
Къде мога да си купя копче за  готварската печка?
Счупи се на две половини.... Confused
Модела е Баукнет ако изобщо има значение......

# 586
Не знам дали има точно копчета, но части купуваме от един магазин зад бившата сладкарница "Малина" (сега "Мястото") - входа е откъм улицата, която отива към Лидл.
Провери и в ъгловото магазинче по ул. Цар Освободител - посока халите, първата пряка след Пантеона - дано съм го обяснила добре

# 587
Моя мъж на два пъти излива циментова смес в пакета, но не с цел да спре миризмите, а с цел да не тече вода в комшиите под нас от пакета. Водата спря, но миризмите не идват от там а от отдушника. Така че файда ниц. Сложи си един по мощен вентилатор на отдушника. На мен ми помага  Mr. Green Редовно ме обгазяват комшиите от долните етажи и в частност една комшийка през етаж. Но какво мога да направя?! Кат не ми изнася - на палатка  Whistling

# 588
  • в огледалото на живота
Не знам дали има точно копчета, но части купуваме от един магазин зад бившата сладкарница "Малина" (сега "Мястото") - входа е откъм улицата, която отива към Лидл.
Провери и в ъгловото магазинче по ул. Цар Освободител - посока халите, първата пряка след Пантеона - дано съм го обяснила добре
Много благодаря   bouquet

# 589
Моя мъж на два пъти излива циментова смес в пакета, но не с цел да спре миризмите, а с цел да не тече вода в комшиите под нас от пакета. Водата спря, но миризмите не идват от там а от отдушника. Така че файда ниц. Сложи си един по мощен вентилатор на отдушника. На мен ми помага  Mr. Green Редовно ме обгазяват комшиите от долните етажи и в частност една комшийка през етаж. Но какво мога да направя?! Кат не ми изнася - на палатка  Whistling

Здравей, банята и тоалетната ми да отделно, нямам отдушник само пакета отзад в тоалетната. На 3 етаж съм отгоре над мен съседите са си излели плоча, съответно всичката миризма от мази и апартаменти се шири из къщи понеже няма къде другаде да избие. Simple Smile

# 590
Здравейте дами Simple Smile може ли някой да ми даде информация, къде в Русе може да се изкара курс по френски или испански език (за предпочитане френски  Wink ). Моля пишете и колко ви е излязъл курса, ако сте ходили  Hug

# 591
И аз се интересувам за курсове, само че за английски, така че моля включвайте и английските в отчета  Mr. Green

# 592
не е реклама - ЦЪК

# 593
И аз се интересувам за курсове, само че за английски, така че моля включвайте и английските в отчета  Mr. Green

Фарос

# 594

Фарос
Благодаря! Посещавала ли си курса и ако да какво ти хареса и какво не?

# 595

Фарос
Благодаря! Посещавала ли си курса и ако да какво ти хареса и какво не?

Не, не съм посещавала.
В момента децата ми ходят на преговорни часове по англ. и са много доволни. Мразят върло английския и чак останах изненадана, че и двамата заявиха, че било супер и ще ходят всичките 5 ч., на които имат право.  Аз останах така - #Crazy

# 596
Здравейте!
 Моята дъщеря от години учи във Фарос английски (а от миналата година - и френски) и благодарение на тях заобича и английския и френския!  bowuu
Имат страхотни учители, плюс че по английски влиза и англичанин, а часовете по френски ги води французойка (Северин - учителка от европейски).
Дъщеря ми се явява на изпити за сертификат на Кеймбридж и вече е на ниво В2 - Първи сертификат. Изпитите се провеждат в Русе, във Фарос Русе и така си спестяваш време и децата са по-спокойни.
Да не говорим, че не знам как но с bowuuи уреждат всичките желаещи в английски университети   Wink 

Последна редакция: ср, 17 сеп 2014, 08:52 от elitsaboneva

# 597
Здравейте!
 Моята дъщеря от години учи във Фарос английски (а от миналата година - и френски) и благодарение на тях заобича и английския и френския!  bowuu
Имат страхотни учители, плюс че по английски влиза и англичанин, а часовете по френски ги води французойка (Северин - учителка от европейски).
Дъщеря ми се явява на изпити за сертификат на Кеймбридж и вече е на ниво В2 - Първи сертификат. Изпитите се провеждат в Русе, във Фарос Русе и така си спестяваш време и децата са по-спокойни.
Да не говорим, че не знам как но с bowuuи уреждат всичките желаещи в английски университети   Wink 

Благодаря много за отговора и аз се бях замислила за там. В сайта им прочетох точно за тази госпожа, че преподава френски. Писах им на e-mail запитване кога ще има групи за възрастни, но за съжаление нямам отговор. Явно ще трябва да отида на място да питам. Мисля, че езиците никога не са излишни  Wink Дано и възрастните да са толкова доволни, колкото децата  Laughing  Laughing

# 598
А някой някакви впечатления има ли от център "Форум"  newsm78 ?

# 599
Здравейте. Някой има ли информация къде в Русе могат да се открият детски колички Adbor?  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт