Къде в Русе тема 5

• 83 302
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
здравейте , някой срещал ли е боя за коса  Лакме и къде се продава ?  bouquet

За Русе не знам, но можеш да си поръчаш от тук,  Simple Smile

Скрит текст:

# 691
agnesana ,очаквах да напишеш че в 10-ти блок има и прясно мляко  Laughing Ми той излезе "мултифункционален"  Joy То и аз съм капризна на тема прясно мляко.Е...и на кисело мляко,месо....И за това много внимавам от къде купувам тези продукти.Еххх,ще пиша до домоуправителя на 10-ти да направят и един магазин за истинско прясно мляко,от производител  Simple Smile Иначе това четох аз http://www.briagnews.bg/index.php?p=view&id=6018.  Thinking
mibobo,благодаря ти за този човек.Изпробвах млякото-страхотно е.Невероятно.Като за първи път ме беше страх да взема повече от 3 литра.Направих крем карамел,в 3 в 1 сложих,един кекс извъртях,капучино си правих.Само мляко си топлих с мед:страхотно е.
Иначе agnesana,за меда мога да кажа че е адски полезен!Хубаво е че имате в изобилие в семейството.Дали сутрин в чаша топла да си сложиш лъжичка и да изпиеш,или в палачинката,меденки,мариновано свинско...  Party Болен е някой:мед в чая се слага,или лъжичка мед поръсена с пакетче ванилия.Меда е здраве!Дай да се пазаря за две бурканчета  Heart Eyes Party Hug

Последна редакция: сб, 04 окт 2014, 05:55 от milenka333

# 692
Мисля че съм виждала в магазина в Здравец за козметика, този до бившия Империал, забравих как се казва

# 693
Щом така хвалиш млякото да взема и аз да се разходя днес до там да си купя. Стига да не забравя де, че напоследък мозъкът ми е "оувърлоудед" и съм вече за лекарство  ooooh!

За меда нямаш проблеми  Hug

# 694
Мисля че съм виждала в магазина в Здравец за козметика, този до бившия Империал, забравих как се казва
Зази & Ко

# 695
Зази & Ко
Да, да.

# 696
  • Русе
Благодаря ви,ще проверя   bouquet

# 697
Зази и Ко отворили магазин и на центъра до барчето Пикадили!

# 698
Търся от старите b-conect карти. Тези дето се презареждат веднъж годишно. Днес минах да си купя, трябва ми да ме търсят на нея предимно, но трябвало да ги презареждам на всеки 2 месеца, за да били активни  Crossing Arms

Също така издирвам хубав чай. За мен и децата. По принцип купувах на Пикуик от промоционалните кутии и вече трета или четвърта година ползвах от тях (бях се позапасила), но днес като минах да си купя пак и ме убиха с цена.

Ако някой пазарува в Била, може ли да погледне ако се сети за мен, дали има такива кутии. Пакета представлява три кутии чай + чаша или захарница.

Или пък да ме насочите към хубав чай не на 4-5лв кутията. На Пикуик ми харесваха понеже аз пия чай в огромна чаша, а с едно пакетче ставаше повече от една чаша. Правех на детето в шишето и слагах после пакетчето в моята чаша. С другите чайове само за моята чаша отиват по две пакетчета.

# 699

Ако някой пазарува в Била, може ли да погледне ако се сети за мен, дали има такива кутии. Пакета представлява три кутии чай + чаша или захарница.

Ако не те забравя до Понеделник  Laughing

# 700
Здравейте къде има качествени зимни детски якета ?

# 701
Лично аз голямото дете (4г) вече го обзавеждам почти изцяло от Уайкики. Днес ми се мернаха и якета, но нито мога да кажа цена, нито качество. Аз все още имам 3 якета, които му стават и не съм се оглеждала. Зависи също дали е момиче или момче. В новия китайски в Дружба 3 (бившата БИла) също има доста якета и за момче и за момичета.

mibobo   Hug В Била на центъра не мернах оня ден, но и не съм и търсила тогава да си призная честно. Преди от там бях купувала и се надявам и сега да има.

.... днес забравих за млякото. Склероза  ooooh!

# 702
Имате ли идея къде можем да издадем чугунен радиатор, където да го таксуват като чугун, а не като метал?

# 703
Българско производство забравих да напиша .

# 704
Купували сме якета от магазин срещу Пикадили. Не знам как се казва магазинО, но якетата са на русенска фирма и са с много добро качество на поносими цени. Проблема е че няма голям избор от към цветове. И това ме подсеща, че имам един шушляков гащеризон за 7г., който почти не е ползван ... сив. Ако някой проявява интерес да пише на лични.

Общи условия

Активация на акаунт