АВАТАРНИ ИГРИ 3

• 23 458
  • 728
  •   1
Отговори
# 105
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Стой още малко с розите Party

# 106
Честито на победителките!  bouquet
Харесва ми новата тема,ще видим кога ще търся нещо. Ама много сте бързи бе!  Mr. Green
Сосче,прекрасна си! Прекрасна!  Heart Eyes

# 107
  • София
И аз съм готова за играта.  Hug
Скрит текст:

Мереленда,  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 108
  • Живее на Луната
sise_to много ме радваш с тези дрешки  Heart Eyes

# 109
Сисе, много ме е яд, че пропусна миналата игра, щеше да ми е любопитно с какво би се представила Grinning.

# 110
 nezito ,благодаря от Джой ми е дрешката Hug
Уших си няколко,представете си Shocked премени по темата,но за сега щом ме харесвате така ще се фръцкам 4470

# 111
  • София
sise_to много ме радваш с тези дрешки  Heart Eyes
Благодаря.   bouquet

Сисе, много ме е яд, че пропусна миналата игра, щеше да ми е любопитно с какво би се представила Grinning.
Нямах никакво време за играта, за което искрено съжалявам. Бях си надърпала пейзажи от сериала - Орлово гнездо, Железните острови, Кралски чертог, Юнкай...

# 112
Нямах никакво време за играта, за което искрено съжалявам. Бях си надърпала пейзажи от сериала - Орлово гнездо, Железните острови, Кралски чертог, Юнкай...
О, звучи интригуващо Party

Я аз да питам, докато е време- по темата ли съм, че така като гледам, май съм най- над водата от всички преоблечени Laughing?

# 113
Готова съм и аз за играта.  Simple Smile

Скрит текст:

# 114
  • in Wonderland
Браво момичета , мнооого сте бързи , а пък колко сте красиви.... Хм , пак ще е труден избора тази игра !

Момичета , много по- удобно ще ми бъде , ако си пускате дрешките така в мнението . Ако пък нямате възможност - ще ви свалям  Joy  Wink

подаръче
,
Скрит текст:
моето щурче скоро ще стане на 8м. И тя до сега е супер кротичко и спокойно детенце , пу-пу , не разбрахме с баща й ,че имаме бебе . Но да , забелязвам , че с всеки изминал ден става все по- жива , учи всеки ден нещо ново , сега сме на вълна лазене към пълзене , много е смешна ... Зъбки ни тормозят , но е поносимо . Имаме си вече 2 и всеки момент ще избият горните . С претенции е към яденето още от сега -ако не е сладичко или поне вкусничко - не близва . Не иска да яде моите пюрета и аз се отказах да й готвя . Иначе , да е жива и здрава , свеките живее много близо до нас и ми помага супер много . Аз съм и редовно студентка и няма как. Когато ми се налага винаги мога да я оставя при нея ( въпреки ,че мн мн не ми се иска ,нещо последно време съм  почнала супер много да я ревнувам малката .....но няма как ) . Да ти кажа преди няколко дни и аз бях яхнала яко метлата , нещо се бях накосила супер много и то точно заради този монотонен и еднообразен кръг , в който сме сега , но ми мина бързо . Добре ,че е тук тази игра и още няколко теми ( извън  бебешките ) да се поразвличам малко , че иначе .... лошо . Но пък само като погледна малката и всичко ми минава . Ето ни и нас , това е от миналата седмица Simple Smile
Скрит текст:

Hushpuppy ти напоследък нещо много си се размечтала по бебешки истории ми се струва. Май е време малкия мъж да стане батко ?  Hug

Последна редакция: вт, 10 юни 2014, 23:32 от ~ _Dee_Dee_~

# 115
  • София
Ох,Диди,ама толкова е сладко това бебоче Hug
Подаръче,всичко минава и отлетява.
Да не занимавам аудиторията,но аз като бях вкъщи с малкия,толкова добре съм се чувствала.Имах си компания,майки,диви,приказливи и винаги готови за майтап и купон.Темата за бебета,дупета и свекърви я обръщахме на майтап и всяко нещо,което ни се случваше ни се струваше напълно нормално.
А сега така ни е завъртяла шайбата,работа,пари,училище,че нямам време да се усмихна понякога.Та така.Наслаждавайте се.
За играта,много картинки харесах,но нито една не ми легна на сърцето.Може и да не е моята игра.Ще помисля още малко.

# 116
Подаръче Hug
Диди-прекрасно момиченце си имаш Hug-да е жива и здрава и само радост да ви носи Hug Какво следваш Hug,ако не е много лично?
Ето ме и мен за играта ,ето така:
Скрит текст:

# 117
Аууу,Диди,прекрасна е!

# 118
Диди, прекрасни сте Heart Eyes Hug

Между другото, тази игра ме накара да се сетя за Поли Party. Първите дрешки, с които съм я запомнила, бяха едни подводни девойки в бели рокли, изключително нежни. Мисля, че първата картинка в подписа на Сосчето е точно от същата фотосесия.

# 119
  • in Wonderland
Благодаря ви момичета , на майка си прилича  Joy ( минути за реклама  Blush )

Сосче , уча Регионална икономика в ТрУ .

Може ли да се свалят снимки по някакъв начин от Инстаграм ?  

Джой , аз лично мисля ,че си по темата , а песента от къде я измъкна  - не зная , но е жестока и супер подходяща !

Общи условия

Активация на акаунт