мнения за пг в оу антим първи пловдив

• 2 342
  • 5
  •   1
Отговори
Детето ми започва в пг тази есен и събирам всякакви мнения.вече бях на родителска среща и съм изключително доволна от госпожата.интересувам се от това как протича деня на децата,изобщо всичко свързано с предучилищното обучение в това училище.благодаря предварително.

# 1
Виждам, че има подобна тема пусната от мен преди година, но в нея не виждам мнения на майки, чиито деца ще ходят на есен в училището или са я посещавали предишни години, а отговорите са от общ характер на други майки от Пловдив.Искам тук да споделите вече конкретни мнения за училището и групата.Благодаря

# 2
Здравей Simple Smile
Темата ме вълнува живо, с тази разлика, че детето ми сега е на 5, ще го записвам в предучилищна догодина, от 6, да е жив и здрав... Ориентирала съм се към 2-3 училища с ПГ, но това сякаш е на първо място. Бих ти била страшно задължена ако споделиш повече информация и за самото училище, и за родителската среща, въобще - каквото се сетиш, ще се радвам да разбера.
Надявам се да се включат майки с отзиви, аз също четох в стари теми само добри думи за обучението и за учителите, но все пак, актуалното инфо е за предпочитане.

П.П С теб се знаем от доста отдавна, от форума, от Искам бебе (помня те по ник-а) - и ако не ме лъже паметта, детенцето ти е по-малко от моето, или се бъркам? Hug

# 3
Писах на лични,дано да съм била полезна.

# 4
Доста се рових из форума, но не открих друга тема за ОУ Антим I, дали има майки, чийто деца учат там и сега са в 3ти клас. Насочили сме се към него за 2016/2017 - първи клас, паралелката с немски евентуално, която рекламират. Интересуват госпожите, може ли да препоръчате някоя? Как е нивото на езика, ще научи ли нещо до 4ти клас, като то зависи и от детето, но все пак преподава ли се наистина немски или по-скоро не. Как стои въпросът с тоалетните, стаите? Знам, че нямат салон за физическо. А има ли занималня до 4ти клас или след 1ви си търсиш?
Благодаря на всички, които ще се включат.

# 5
Паралелка с немски език,няма да има тази година.Тази година са подадени 3_4 заявления.Едва ли и другата ще успеят да направят паралелка.Аз се глася за паралелка с английски език,защото има афинитет към езика.Нямам никакви наблюдения за госпожите,които ще поемат първи клас догодина.Носят се слухове,че нашата госпожа ще поеме първи клас и всички навършили 6г се натискаха да се запишат в първи клас и са приети вече.Казвам само,че това са слухове.Може да си останем и при старата госпожа,ще се разбере на родителската.До15юни ще обявят класирането за ПГ.В училището не виждам преподаватели с немски език.По английски език мога да кажа,че Семерджиян е много добра,за Топова съм чувала от една позната,че не знаела добре езика.Ще поживеем и ще видим.

Тоалетните уж са чисти сутринта,но по обяд миришат доста.Говоря за тази,където ходят момчетата на първи етаж.Имам наблюдения,защото там е тоалетната на ПГ.Отделна е и се,заключва.Има занималня оье от първи клас и стол има,като им гледам менюто доста разнообразно готвят.

Общи условия

Активация на акаунт