Вашият РИТУАЛ за почистване на лице с грим или без :) (2)

• 79 987
  • 498
  •   1
Отговори
# 135
  • Belgium
elfea, продуктът на EL, който си взела е за нормална към комбинирана кожа, а ти казваш, че твоята е суха.

Нормално е да не ти е допаднал.

# 136
elfea, продуктът на EL, който си взела е за нормална към комбинирана кожа, а ти казваш, че твоята е суха.

Нормално е да не ти е допаднал.
Така е, но нямаше за суха и да не остана без нищо Rolling Eyes, импулсивно го купих без да мисля много като се надявах да ми допадне, но не е за мен. Сега искам да си взема нещо, което наистина да ползвам.

# 137
Тези, които ползват почистващо олио, бихте ли споделили от кое сте доволни. Аз ползвам в момента на Dermalogica, много ми харесва, но искам да пробвам и други марки. Шисейдо са пуснали сега ново олио, но нямат тестер тук при нас и не ми се рискува и да се окаже, че ми люти на очите, това ми е много важно.

# 138
  • София
Аз съм доволна от това на Shu Uemura

# 139
Аз съм доволна от това на Shu Uemura

Откъде си го купуваш?

# 140
  • София
Купувала съм няколко тестерни опаковки от по 50 мл от Ebay.
Виж примерно тази обява http://www.ebay.com/itm/Shu-Uemura-Cleansing-Beauty-Oil-Premium- … sh=item27cdb3ed12

# 141
# 142
  • София
И на Боди Шоп е хубаво олиото  Peace На Лиерак също.

# 143
Четох, че това на Лиерак люти много на очите. Ти имаш ли такива впечатления?

# 144
  • София
На мен не ми лютеше (тъкмо го свърших), но аз внимавам нищо да не ми влиза в очите така или иначе.  newsm78

# 145
  • София
Аз пък ползвам олиото и за почистване на водоустойчив грим от очите. Разтваря спиралата и моливите перфектно  Peace

# 146
  • в 1001-та нощ
На Лирак и аз го имам, но не съм го пробвала. За да дам отзив за лютенето - мога да тествам  Peace

Като душ-олио ли се ползва? Малко количество се изпомпва, нанася и разпенва с вода?

Относно лютенето - установих, че някои спирали лютят, а не дегримьорите, но разбира се и лютящи дегримьори има  Peace

# 147
  • София
Оо, да, аз съм имала лютящи моливи за очи, много е неприятно  Rolling Eyes

Аз също разтварям и махам спирала и грим с олиото, но съм с добре затворени очи и отмивам хубаво и затова казах, че не знам дали люти. просто много внимавам, защото като ми потекат сълзи после няма спиране с часове.

# 148

Като душ-олио ли се ползва? Малко количество се изпомпва, нанася и разпенва с вода?

Аз нанасям олиото на суха кожа и масажирам, след това добавям малко вода, търкам още известно време и отмивам. Нанасям навсякъде вкл. и на очите, затова ми е важно да не люти.

# 149
Ритуалът ми за почистване на лице наистина си е ритуал, не пропускам за нищо на света, по-важно ми е да го почистя, отколкото да сложа крем.

Сутрин - почистващо мляко на Clarins - Cleansing Milk with Gentian за смесена към мазна кожа с метода с кърпа. След това REN Clarimatte Clarifying Toner, след това серум Hydraluron и накрая слагам крем. Вечер след същото мляко почиствам още един път с Emma Hardie Moringa Cleansing Balm пак с кърпа, REN тоник, след което редувам или олио за лице или крем. Ако имам някоя пъпка използвам Lierac BiPhase концентрата. Повечето продукти ги видях в блога на Caroline Hirons и наистина мисля, че е уникална, кожата ми е страхотна откакто така усърдно почиствам и съм страшно доволна от всички продукти.

Общи условия

Активация на акаунт