Вашият РИТУАЛ за почистване на лице с грим или без :) (2)

• 79 996
  • 498
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Аз също съм голям фен на Caroline Hirons, особено на това, че почистващите продукти трябва да са даже по-хубави от овлажнителя за лице Simple Smile

Кажи моля те повече за hydraluron  bouquet

# 151
  • София
Аз искам нещо да попитам:
Когато ползвате мицеларна вода за почистване на лице, преди или след измиващото средство я ползвате? Т.е. първо махате грима с нея, после идва ред на измиващия продукт и после пак с мицеларната вода или?
Някои с мнение за измиващия мус на Шанел Praynig
Скрит текст:

# 152
Аз първо мия и после ползвам мицеларна вода или тоник.

Аз също съм любопитна за Hydraluron, редовно чета там, екфолиращ тоник на Кларинс си взех, след като четох там и съм много доволна. Хубави съвети дава.

# 153
Илли - и аз харесвам философията и и най-вече наистина има резултат!
Hydraluron го използвам от около 2 седмици само, взех го от Лондон в Boots и наистина почти винаги е на намаление, сега беше на половин цена, тоест около 12-13 паунда. Прозрачен гел е, малко неочаквана констистенция за серум за мен, очаквах нещо по-течно, доста малко трябва за да стигне за цялото лице и след хидратиращия крем отгоре кожата е супер свежа, сякаш наистина е пила вода. Има разлика като използвам само крем или Hydraluron и крем. Само опаковката е доста малка, въпреки че вероятно ще я използвам около 2 месеца, можеше да е повече. И най-важното е - от известно време ми е капризна кожата и не понася доста продукти, събуждат ми се хормоналните пъпки от тях, с този продукт нямам такъв проблем и не омазнява (имам смесена кожа с мазна Т-зона). Наистина добър! Следващия път ще гледам да си купя и крема за околоочния контур от същата серия.

# 154
  • София
Много ти благодаря  Hug
Обезателно ще го купя и аз.

# 155
  • в 1001-та нощ
Да се похваля, че най-накрая започнах да ползва 3 в 1 масажора  Peace И слава богу - не ме удря ток, като през бременността, явно чувствителността тогава е голяма  Peace

За сега ползвам след нощния крем - с функции ултразвук и йони и после LED - червен фотон  Peace Също ползвам и след маска  Peace За почистване - все още не съм  Blush Ще споделя повече отзиви, като имам повече наблюдения и впечатления  Peace Сега кожата ми е добре и не виждам какво може да се подобри, но да видим  Peace

# 156
  • Пловдив
От къде мога да си поръчам или купя Hydraluron?! Заинтригувах те ме?!

Това ли е:
Скрит текст:

# 157
Това е, да. Има го онлайн в Boots, но доставката е 10 паунда и честно казано не ми се дават. Има доставка до България, аз лично не съм изпозлвала онлайн магазина - http://www.international.boots.com/en/Indeed-Labs-hydraluron™-mo … al-serum_1262210/.

А ето това е кремът за околоочния контур на същия бранд, уж и той е страхотен, все още го нямам, но ако някой поръчва онлайн може да го пробва.

Последна редакция: чт, 13 ное 2014, 11:38 от Skeeter

# 158
Здравейте,момичета!   bouquet Искам да попитам докато бяхте бременни как се справяхте с пъпките/акнето по лицето,с какво си почиствахте лицето? Аз се насочих към мицеларната вода на Лореал,но ме спира това,че аз рядко се гримирам и се чудя дали мога да я ползвам само за почистване на лицето newsm78

# 159
  • София
От къде мога да си поръчам или купя Hydraluron?! Заинтригувах те ме?!

Това ли е:
Скрит текст:

Аз съм поръчвала от boots; мисля че няма откъде другаде да се купи. Пускала съм поръчката до адрес на превозвач, около 2-3 паунда беше цената на доставка до английски адрес.

# 160
  • в 1001-та нощ
Здравейте,момичета!   bouquet Искам да попитам докато бяхте бременни как се справяхте с пъпките/акнето по лицето,с какво си почиствахте лицето? Аз се насочих към мицеларната вода на Лореал,но ме спира това,че аз рядко се гримирам и се чудя дали мога да я ползвам само за почистване на лицето newsm78

През бременността нямах пъпки и акне. Почистването беше, като преди, разликата беше, че се гримирах по-малко  Peace

# 161
с метода с кърпа.
След това REN Clarimatte Clarifying Toner, след това серум Hydraluron и накрая слагам крем. Вечер след същото мляко почиствам още един път с Emma Hardie Moringa Cleansing Balm пак с кърпа, REN тоник, след което редувам или олио за лице или крем.
Стана ми любопитно за ползването на кърпата при почистването на лицето. Може ли да споделиш каква точно е и как я използваш? Знам, че не е просто за попиване на водата Wink ....
И защо точно този метод пред обикновето измиване на лицето с ръце или дори с някой уред като Кларисоник?

# 162

Стана ми любопитно за ползването на кърпата при почистването на лицето. Може ли да споделиш каква точно е и как я използваш? Знам, че не е просто за попиване на водата Wink ....
И защо точно този метод пред обикновето измиване на лицето с ръце или дори с някой уред като Кларисоник?

Ами първата причина е, че и двата продукта - млякото Clarins и Emma Hardie се препоръчват за използване с метода с кърпа, пише го на опаковките. Харди даже дойде с една кърпа към cleansing balm-a. Доколкото знам леко ексфоалира и почиства по-добре от просто намазване на лицето с продукт и измиване с вода. Ето линк, който показва как се прави:
Скрит текст:
Кларисоник и подобни уреди не употребявам, защото аз лично ги намирам за твърде агресивни и честно казано ненужни, но това си е лична преференция. Не използвам и ексфолианти с частици по същата причина, но всяка кожа е различна. При мен този метод на почистване даде супер ефект, затова и продължих така и не мисля да се връщам към "нормално" почистване. Също на козметик никога не са ми почиствали лицето с вода, а винаги по подобен начин. Дано съм била полезна с това обяснение!

# 163

Сутрин - почистващо мляко на Clarins - Cleansing Milk with Gentian за смесена към мазна кожа с метода с кърпа. След това REN Clarimatte Clarifying Toner, след това серум Hydraluron и накрая слагам крем.

Skeeter,
 REN Clarimatte Clarifying Toner - този тонер е ексфолиращ и е с BHA, нали? Силен ли се води или милд?

# 164
Skeeter,
 REN Clarimatte Clarifying Toner - този тонер е ексфолиращ и е с BHA, нали? Силен ли се води или милд?

Да, ексфоалиращ, но няма синтетични BHA/AHA, само fruit acids - салициловата киселина е от някакъв екстракт от върба, има още glycolic от ананас, lactic от пешън фрут, citric от лимон и tartaric от грозде. Съответно е доста милд, пощипа ми съвсем леко 1-2 пъти, но не ми е изсушавал кожата.

Общи условия

Активация на акаунт