Вашият РИТУАЛ за почистване на лице с грим или без :) (2)

• 79 828
  • 498
  •   1
Отговори
# 195
има ли почистващи  четки за лице до 50 лв?може ли линкове?

# 196
Да се включа при вас. Сутрин почиствам само с вода. Вечер свалям грим с двуфазен за очите, зелената мицеларна и гела на Биодерма. Ако нямам грим вечер, само с гела.
Сега се чудя дали да не инкорпорирам и Кларисоник в процедурата. Дали си заслужава?

# 197
Да се отчета след едноседмично ползване на Magnitone Lucid.

Харесва ми. Чак коренна промяна на кожата ми не видях, но и не съм очаквала. Само след като мина с четката, мога да кажа, че кожата ми е напълно чиста. Първо махам грима с 3в1 на Виши или двуфазен лосион. После мия с почистващ гел и четката. Накрая минавам с памук с розова вода или тоник и по памука няма нищо. Преди правех същото, но без четката и се е налагало няколко пъти да минавам с тоник. Не ми се разрани кожата, от което ме беше страх, не ми излязоха пъпки, както пише в упътването, че е възможно. Неприятното, по-скоро неудобното е, че по цяла нощ и по цял ден седи разглобена върху кърпа, за да съхне.
Продължавам.
Честито на сдобилите се с Clarisonic. Четох в темата за придобивките. Нека и те да се отчетат!

# 198
  • София
Аз да побутва запитването си от предишната страница, но сега в разширен вариант  Laughing Колебая се между тези две неща за почистване на сухата ми кожа

кърпа http://mybodyshop.bg/k-rpa-ot-muselin-za-pochistvane-na-grim.html

гъба http://mybodyshop.bg/meka-g-ba-za-pochistvane-na-lice.html и четката от предната страница, но тя май остана на заден план  newsm78

Освен това видях, че Боди Шоп имат и почистващо олио за лице, което се препоръчва за ползване с муселиновата кърпа http://mybodyshop.bg/pochistvascho-olio-za-lice-s-lajka.html

За момента свалям грима с двуфазен лосион и след това пяната на Нивея, но имам чувството, че не е достатъчна грижа за кожата на лицето ми  ooooh!

# 199
Аз съм голям фен на кърпите, но използвам най-обикновени от Икеа, купих си 10 малки. Тази муселиновата примерно от линка се пере на 30 градуса, аз моите ги пера на миминум 60, за да съм сигурна, че всичко умъртвявам, даже понякога на 90. Имам една муселинова, която дойде с продукт и не я използвам, но уж са много добри. С кърпата много добре се почиства лицето, аз съм страшно доволна, леко масажиращо, леко ексфоалиращо, но все пак нежно.

Четка не съм използвала, но в Shiseido ми препоръчаха една тяхна, уж чудеса правила.

# 200
  • София
Да се отчета след едноседмично ползване на Magnitone Lucid.

Харесва ми. Чак коренна промяна на кожата ми не видях, но и не съм очаквала. Само след като мина с четката, мога да кажа, че кожата ми е напълно чиста. Първо махам грима с 3в1 на Виши или двуфазен лосион. После мия с почистващ гел и четката. Накрая минавам с памук с розова вода или тоник и по памука няма нищо. Преди правех същото, но без четката и се е налагало няколко пъти да минавам с тоник. Не ми се разрани кожата, от което ме беше страх, не ми излязоха пъпки, както пише в упътването, че е възможно. Неприятното, по-скоро неудобното е, че по цяла нощ и по цял ден седи разглобена върху кърпа, за да съхне.
Продължавам.
Честито на сдобилите се с Clarisonic. Четох в темата за придобивките. Нека и те да се отчетат!
Здравей! От къде си поръча Magnitone Lucid ? И на каква цена ако мога да попитам ?  Sunglasses

# 201
  a.l.e.n.a 
и другите момичета, които имат 3 in 1 Ultrasonic Galvanic Ion Photon Skin Care Massager, искам да попитам при  прилагането на продукт, слагате ли допълнително продук по време на процедурата.
Нали трябва до 30 минути, а като сложа серум той за няколко минути вече е попил.
То въпросът ми е, слагате ли отново серум (или друг продукт) допълнително или след като попие продължавате само с машинката без да добавяте отново?

# 202
коя точно процедура имаш предвид?
ако е йонофореза - да , трябва ,
ако е ЛЕД светлината - не .

# 203
  • в 1001-та нощ
Melany99, ако гониш време, може би трябва да ползваш контактен гел   Peace

За момента това, което правя е - нанасям маска или крем и минавам с уреда в режим ултразвук и отрицателни йони на максимална сила  Peace Маската, която ползвам в момента е флоралната на Деклеор. Нанасям по-плътно и буквално попива моментално  Crazy След това отмивам, каквото е останало. Ако ползвам серум или крем - не отмивам.

В режим фотони няма контакт с кожата  Peace

За почистване съм ползвала, като нанеса продукта и минавам с уреда, но не дълго  Peace  Ползвам и четка и не мисля, че ми е нужно да обработвам дълго  Peace

# 204
Мерси a.l.e.n.a!  bouquet

Аз си купих машинката малко след теб, но съм несериозна и нередовна.
Аз използвам един почистващ продукт на Philosophy: http://www.ulta.com/ulta/browse/productDetail.jsp?productId=xlsImpprod4920013
С него минавам около 10 минути в режим ултразвук и отрицателни йони, средна мощност.
Но ми се иска да използвам и продукт - имам няколко серума, някои са на водна основа, други на маслена.
 В режим - фотони, в какъв смисъл няма контакт с кожата?
Трява винаги да има продукт на лицето и на уреда ли?

# 205
  • в 1001-та нощ
Приложи серума/крема и мини отгоре - колкото - толкова  Peace ! намазване дава достатъчно на кожата, стига да проникне в дълбочина, за което уредът помага. Не мисля, че има смисъл да се прави, докато поема продукт  Peace

Фотоните се правят безконтактно, аз доближавам уредът до кожата, но не опирам уреда в нея  Peace

Ползвам червената светлина, веднъж имах раздразнение и ползвах и синята. Трябваше и положителни йони тогава, но се сетих късно. Рядко мис е случва и нямам "тренинг" Simple Smile

# 206
Мерси! Мерси! Мерси!
  bouquet  bouquet  bouquet

Сега това си го копирам във файла за уреда!

П. С. Като стана млада, безръчкова и нова ще пусна снимки! Laughing Laughing Laughing

# 207
  • в 1001-та нощ
И аз много се мотках, а и не ми беше до това след раждането, по време на бременността пък изобщо. Маски ползвам през ден - та тогава най-се сещам и чат-пат, като ползвам крем или серум Simple Smile

# 208
  • София
Най-накрая и аз се сдобих с това:
Heart Eyes
Като си взех и
Смятам да ги ползвам със:

За тези, които ползват четка с измиващ продукт, преди нея махате ли грима с нещо и ако не сте ползвали грим директно с четката ли?
Възлагам големи надежди на четката, преди време ходех на козметик веднъж седмично за четков пилинг в продължение на година и въпреки чувствителната ми кожа ефекта върху лицето ми беше поразителен. Peace
Skeeter четох, че си пила цинк, може ли да ми препоръчаш кой си пила? Praynig
При мен след бременността се оказа, че ми е повишен естрогена, което води до куп проблеми и трябва да се нормализира. Започнала съм режим на хранене, трябва да си взема и ЦИНК, ако не успея да се справя ще трябва да се вкарва прогестерон. Така че момичета понякога причината е наистина хормонална. Сори за спама. Blush

# 209
Лично аз свалям грима от очите с двуфазен, после от лицето с мицелрна вода, после навсякъде с чешмяна вода. Доскоро след това с ръце разпенвах гела на Биодерма, но откакто имам четката, го ползвам с нея. Така че, да, свалям грима преди четката.
Ако не съм слагала грим, не я ползвам.

Общи условия

Активация на акаунт