Вашият РИТУАЛ за почистване на лице с грим или без :) (2)

• 79 969
  • 498
  •   1
Отговори
# 240
  • София
*Biskvitka* да това е, което използвам на Liarac, ако искаш мога да ти пратя пробичка да видиш дали ще ти допадне. Използвах и тяхната мицеларна вода, също ми хареса, още повече, че тогава ползвах Liarac Magnificence и Liarac Premium и добре ги съчетах. Нея я Изхарчих за около 6-7 месеца и пак беше 400 мл.

Алена да разбирам, че ти си доволна от твоя Ултрасоник за проникване на продуктите. От къде да го поръчам според теб или мога да го намеря направо тук от някой бюти шоп?  bouquet

Епона приемам предложения за всякакви такива уреди, няма значение цената, ако имаш нещо предвид пиши.   bouquet
armira Lumitherapist на Filorga е с три програми, най-общо наречени 1. лифтинг и бръчки; 2. несъвършенства и петна; 3. сияние и бистър тен. Всяка програма е по 8 минути и комбинира три вида светлини - червена, жълта и синя, като всяка светлина, включена в програмата е с различни пулсациии продължителност. Комбинира се с един серум LED-BOOSTER, който допълнително спомага програмата, но и без него според мен машинката си върши работата. Ползвах го 1 месец с прекъсване от най-много 2-3 дни и макар, че нямам кой знае какво за коригиране кожата ми беше в много добро състояние. Наложи ми се прекъсване от около месец, но сега пак започвам. Доволна съм много от него.

# 241
  • Велико Търново
Благодаря ти, Магнолия Hug след празниците ще ти пиша на ЛС Peace

# 242
От физически магазин тък нямам идея какво може да се купи. Моят е от ибей и е 3 в 1 - ултразвук, три светлини (червена, синя, зелена) и микроток. Има най-различни комбинации за уреди. Тъй като ти имаш такъв със светлина, може би ще искаш да търсиш от другите. Има още с + и - йони, вибрация, затопляне, охлаждане. Може и чист ултразвук. Въпросът е на теб какво ти трябва. За себе си прецених, че микротокът би ми бил по-полезен от йоните да речем.

# 243
  • София
А може ли по - подробна информация коя от функциите за какво служи и евентуално как действа? Или от къде мога да прочета? Честно казано искам да си купя, но се омотах в многото варианти, ще съм благодарна за повече разяснения. Епона, може ли линк към твоята?

# 244
  • в 1001-та нощ
...

Алена да разбирам, че ти си доволна от твоя Ултрасоник за проникване на продуктите. От къде да го поръчам според теб или мога да го намеря направо тук от някой бюти шоп?  bouquet
....

Да, доволна съм  Peace

Има разни, които се внасят и продават по бг сайтове, но цената е 3-4 пъти над тази в ибей  Peace

# 245
  • Пловдив
Май този на Филорга ме впечатли най-много. Ще се замисля за покупка Peace
Магнолиа,освен с лед бустера с какво може още да се използва?

Последна редакция: вт, 23 дек 2014, 22:48 от armira

# 246
Светлината е много полезна и всяка дължина си има собствена терапевтична цел. Но за разлика от ултразвука, не спомага за по-доброто проникване на продукти. Отбелязвам само.

# 247
  • Пловдив
А кое помага? Blush
извинявам се,исках да напиша кой уред помага..може ли линк?

# 248
  • в 1001-та нощ
Ултразвукът  Peace

Епона, зелената за какво се прилага?

# 249
Написала съм, ултразвукът. За другото пак е писано и Колкото и банално да зеучи: такъв с ултразвук, има безброй варианти в ибей. Важното е за кожа да е 3 MHz.

Алена, с една дума - успокояващо. Банасира и помага за възстановяването на повредени клетки, регулира омазняването, както и нивата на хидратация и липиди.

# 250
  • Пловдив
http://m.ebay.com/itm/330808338792?nav=SEARCH
Епона,този добър ли е според теб?

# 251
Зависи от нуждите ти. Има ултразвук 3 mhz и светлини. Но пък няма допълнителни функции, а и идва от НК и ако не пишат ниска стойност се рискува митница, а и ще трябва да се ползва с преходник. Самият той като уред, знам ли, надали е по-лош, от който и да е друг подобен.

# 252
  • Пловдив
Благодаря ти,ще ти послушам и ще потърся друг. Моля те ако поподнеш на нещо подходящо да ме насочеш към него Hug

# 253
Започвам своята вечерна грижа за себе си. Първо чистя с мицеларна вода на Mixa за чувствителна кожа
https://lesoleill.files.wordpress.com/2013/08/mixa.jpg?w=284&h=400, след това ползвам този нощен крем http://moiatakozmetika.mymall.bg/product_images/q/152/aktiven_no … m__06280_zoom.jpg
Тази полска марка въобще не я познавам. Надявам се да е добра.

# 254
Здравейте! Иска ми се да започна да използвам някакъв продукт с  алфа или бета хидроксилни киселини, но ми е много важно да няма алкохол, защото имам много суха и чувствителна кожа, и да е с кисело PH, за да могат киселините все пак да действат ексфолиращо. Търся продукт от среден ценови клас, да речем до 60 лв., но бих могла и повече да отделя евентуално за нещо много добро или пък в голяма разфасовка. Някакви препоръки?

Преди използвах лосионите на Биотрейд, но при тях алкохол е първата или втората съставка - предполагам колкото съм си помогнала на кожата с тези киселини, толкова съм и навредила с алкохола.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт