Вашият РИТУАЛ за почистване на лице с грим или без :) (2)

• 79 923
  • 498
  •   1
Отговори
# 375
Това загледах в аптечната мрежа, но не съм го пробвала:
http://www.uriage.com/AA/en/products/huile-demaquillante
* има минерално масло в състава.

# 376
  • София
Това загледах в аптечната мрежа, но не съм го пробвала:
http://www.uriage.com/AA/en/products/huile-demaquillante
* има минерално масло в състава.

Изглежда много добре този продукт  Peace Да ви попитам и аз, на моменти, след нанасяне на грим, забелязвам сухи участъци и неравномерно покритие на фдт /ползвам крем и база за грим също, не зависи от базата или от фдт, защото се получава без да променям грим рутината си/. Подозирам, че ексфолирането би помогнало, можете ли да ми препоръчате добър продукт и някой от вас имал ли е подобен проблем?

# 377
  • Sofia
   Аз искам да попитам, след като почистите напълно лицето, обтривате ли и околоочната зона с тоника, който ползвате към момента, преди да нанесете крема?

# 378
# 379
Обикновено тониците за лице не са предназначени за околоочната зона. Трябва да се внимава.  Peace На шишето тоник, който ползваш трябва да пише дали да избягваш деликатната зона около очите.
Иначе има и тоници специално за около очите или такива, които могат да се ползват на цялото лице. Ив Роше имат такъв, в зелена опаковка. Нямам време сега да търся снимка.

# 380
  • Sofia
   Благодаря, момичета. Peace Реших да се допитам, защото тоникът, който наскоро си купих, леко ми щипе, до минута-две след нанасянето, и се опасявах дали ще е напълно безвреден за традиционно деликатната кожа около очите. За капак, околоочният контур при мен напоследък е доста проблемен – значително изсушен и набразден с фини бръчици – та се опасявах да не му навредя допълнително с този тоник. Сега погледнах, обаче, и пише, че може да се ползва и за очите, така че ще продължа да го нанасям и там. Simple Smile

# 381
Едва ли особено изсушаващ може да бъде тоника, още повече че почти веднага след него се нанася крема  Peace Зависи и какъв е тоникът, разбира се, но освен че обира и последните остатъци от мръсотия и грим, също и освежава кожата. Едва ли ще се отрази зле на околоочната зона, напротив Peace

# 382
  • Велико Търново
Аз също обтривам околоочната зона с тоник, но ползвам такъв на Фитокод, който е много щадящ - http://www.phytocode.bg/shop/rosa-damascena/pochistvasht-i-hidra … de-35-detail.html  Peace Има тоници с алкохол - те със сигурност не трябва да се нанасят в тази деликатна зона.

# 383
  • София
Аз също обтривам околоочната зона с тоник, но ползвам такъв на Фитокод, който е много щадящ - http://www.phytocode.bg/shop/rosa-damascena/pochistvasht-i-hidra … de-35-detail.html  Peace Има тоници с алкохол - те със сигурност не трябва да се нанасят в тази деликатна зона.

Не е лош тоника, ама толкова ми мирише на болница, че ми раваля направо настроението.

# 384
  • Велико Търново
Наистина ли? Аз усещам едва доловим аромат на роза.

# 385
Момичета, препоръчайте ми продукт за измиване на лицето вечер (при сваляне на грима). Досега бях с много щадящ медицински гел, който не прави много пяна. Насочила съм се към измивния гел на Хималая с нийм, но ако смятате, че има нещо по-добро в дрогерийния клас.
Бих искала да прави пяна, но да не ми изсушава и опъва лицето.

# 386
  • София
Момичета, препоръчайте ми продукт за измиване на лицето вечер (при сваляне на грима). Досега бях с много щадящ медицински гел, който не прави много пяна. Насочила съм се към измивния гел на Хималая с нийм, но ако смятате, че има нещо по-добро в дрогерийния клас.
Бих искала да прави пяна, но да не ми изсушава и опъва лицето.

И аз бях в търсене на почистващо средство, и след разочарованието с не особено евтиния гел на Ла Рош, бих ти препоръчала затоплящия гел на Сефора с мед, бях много доволна от него и скоро пак ще го купя  Flutter

Искам да попитам дали някой е ползвал тази четка на Браун и дали върши работа за почистване:

# 387
Не е подходяща за ежедневна употреба, има пилинг ефект. Дори и на мазна кожа има леко опъване.
Какъвто и измиващ гел да си вземеш, ще ти свърши работа, ако преди това си ползвала дегримьор - тук има доволни от мицеларната вода на Микса, аз ползвам тази на Биодерма.

# 388
  • Sofia
   Като дегримиращо средство – най-доброто, което досега съм ползвала, определено е или всеизвестният Bi-Facil (на Lancôme), или мицеларната вода на Phytomer, която отскоро почнах да използвам, по препоръка от друга тема. Имала съм и редица други продукти, но не са били чак толкова добри, колкото споменатите. Peace

# 389
  • София
Не е подходяща за ежедневна употреба, има пилинг ефект. Дори и на мазна кожа има леко опъване.
Какъвто и измиващ гел да си вземеш, ще ти свърши работа, ако преди това си ползвала дегримьор - тук има доволни от мицеларната вода на Микса, аз ползвам тази на Биодерма.

Благодаря ти за отговора!  bouquet Иска ми се да пробвам такава четка, защото имам чувството, че вечер не почиствам достатъчно добре лицето си, а не съм фен на минаването по 5 пъти с тампон с тоалетно мляко. Разглеждах четките в Енцо, имат Мери Кей и Silk'n SonicClean, както и четка на Оlay, ползвали ли сте някоя?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт