Вашият РИТУАЛ за почистване на лице с грим или без :) (2)

• 79 927
  • 498
  •   1
Отговори
# 360
Пробвай двуфазния на Лореал. Реално са едно производство, като състав са на 99% еднакви. При мен разлика няма, единствено в цената, 8-9лв. е някъде.

# 361
Пробвай двуфазния на Лореал.
  newsm10
Точно него щях да препоръчам и аз.

# 362
  • Велико Търново
И аз изхабявам втора опаковка от двуфазния на Лореал/взех го от Лили с намаление, на около 6 лв./, много съм доволна, почиства идеално и не дразни очите Peace

# 363
Бройте ме и мен доволна от дегримьора на Лореал. Не съм сравнявала състава му с този на Ланком, но за мен са еднакви като ефикасност и усещане по кожата, само цената им е различна... Twisted Evil.

По същият начин еднакво усещам и мицеларните води на Биодерма и Гарние. Само че, при нас на Гарние мицеларната вода не се предлага. Поне аз никъде не съм я виждала.

# 364
Момичета, какво мислите за маските на Freeman, купих си синята от Елитис и освен, че е много свежарски цвят усетих едно много голямо стягане от маската. Дори хумата не стяга така. Пишеше, че е за излющване на мъртви клетки и за стягане на пори.

# 365
  • София
Момичета, какво мислите за маските на Freeman, купих си синята от Елитис и освен, че е много свежарски цвят усетих едно много голямо стягане от маската. Дори хумата не стяга така. Пишеше, че е за излющване на мъртви клетки и за стягане на пори.

Може ли линк?

# 366
  • София
Аз наскоро си купих мицеларната вода на Гарние.

Иначе ритуалът ми е - измиване направо с течен сапун и после обирам останалото по очите с двуфазен /в момента ползвам Нивеа/.

Всеки ден към 4-5 следобед ме хваща някаква лудост и си мия лицето, независимо дали съм с грим или без. Може и да се гримирам пак след това.

И поне 1 път седмично си мия лицето със сода /за ексфолиране/.

# 367
  • Велико Търново
Препоръчайте ми нежен ексфолиант за лицето, привършвам този на Алба ботаника, добре почистваше и освежаваше, но искам нещо ново - http://www.iherb.com/Alba-Botanica-Natural-Even-Advanced-Sea-Alg … -4-oz-113-g/23431

# 368
  • София / Перник
Здравейте момичета,
имам нужда от съвет - имам много чувствителни очи и рядко слагам крем, но вчера очен лекар ми препоръча 2-3 месеца ниене на очите със сапун, заради проблем с мастните жлези (запушени са), но ми се струва много агресивно да мия очите си с тоалетен сапун, вие какво бихте ми препоръчали за измиване на очите?
 bouquet

# 369
  • в 1001-та нощ
Някой бебешки продукт?

# 370
  • Пловдив
Препоръчайте ми нежен ексфолиант за лицето, привършвам този на Алба ботаника, добре почистваше и освежаваше, но искам нещо ново - http://www.iherb.com/Alba-Botanica-Natural-Even-Advanced-Sea-Alg … -4-oz-113-g/23431
Бисквитка,взех на Nasi argan ,преглътнах цената трудно,но се оказа ,че е продукта е фантастичен!

# 371
  • Велико Търново
Може ли линк Flutter не го откривам...

# 372
  • София
Здравейте момичета,
имам нужда от съвет - имам много чувствителни очи и рядко слагам крем, но вчера очен лекар ми препоръча 2-3 месеца ниене на очите със сапун, заради проблем с мастните жлези (запушени са), но ми се струва много агресивно да мия очите си с тоалетен сапун, вие какво бихте ми препоръчали за измиване на очите?
 bouquet

Пробвай бръснарски сапун /с цилинрична форма е/. Намира се по малките парфюмерии.

# 373
  • Щастлива мама на 3 слънца

бихте ли ми казали в какъв цвят е вашата ?

# 374
  • София
Здравейте. Да се запиша и в тази темичка и да попитам и тук, защото темата е по.специализирана...Дали може да ми препоръчате по-бюджетна алтернатива /по-възможност дрогерийна или от този клас/ на някакво почистващо олио за грим, включително и очен, подобно на така известното The Body Shop camomile или ако може да се открие у нас балсам също за почистване и на очен грим? Благодаря ви предварително.

Общи условия

Активация на акаунт