Вашият РИТУАЛ за почистване на лице с грим или без :) (2)

• 79 910
  • 498
  •   1
Отговори
# 75
Има ли някой впечатления от електрическата четка за лице, подобна на Clarisonic, която се продава в Jumbo?
Някаква смешна сума струва и ако наистина е сравнима със скъпите подобни такива четки, би било чудесно.

Аз си купих тази четка. Нямам база за сравнение, нито пък бих имала финансова възможност да закупя оригинала, но за парите които струва и фактът,че е китайски боклук, изобщо не съжалявам.Върши ми работа...Вероятно е доста по-груба в сравнение с другите четки, но става.Има 3 приставки-четката, масажор, и глава с дунапренче, което пише че е за полиране на кожата(единствено него не съм изпробвала още).

# 76
+1 за Ema Hardi. Все пак и разликата в цената с Балм е съществена.
Едно по-леко почистващо средство е кокосовото масло:
http://www.feelunique.com/p/Balm-Balm-Organic-Coconut-Cleanser-100ml
Ползвах го през зимата, но е доста по-леко от почистващия балсам и ми се струва, че е по-подходящо през лятото.
Всички гореизброени почистващи средства ползвам с муселинена кърпа. Откакто започнах така, кожата ми се преобрази.Познатите ми мислят, че ходя по скъпи процедури. А аз освен почистване и масаж при козметичка, друго не знам.  Peace

# 77
  • Пловдив
Момичета, заинтригувахте ме с отзивите за  Emma Hardi и моля за инфо къде я продават тази марка, евентуално за да си взема тестер за проба?!
И има ли значение вида на кожата?! Rolling Eyes

# 78
  • София
Аз го купих от Feelunique, дори имаше 50% намаление.

# 79
Поръчах Emma Hardie, още не е дошло и не съм пробвала, но като чета ми се струва идентично с  Liz Earle Cleanse & Polish, което е много по-евтино Peace
Ще направя сравнение, де, искам да ги имам и двете.

# 80
  • София
Аз ги имам. Нямат нищо общо, освен че са за почистване и двете. Иначе и двете са хубави.

# 81
През август и Clinique пускат официално на пазара своя вариант - Clinique Purifying Cleansing Brush.

Ох, ще си го взема със сигурност! Heart Eyes

# 82
Както писах и в друга тема, макар да съм близо 30г., кожата ми е проблемна - мазна, със запушени пори и съответно пъпки от време на време, което от своя страна изисква постоянна грижа, за да предотвратявам появат на нови пъпки.
Не мога да си тредставя да не си почиствам лицето сутрин и вечер. Чувствам се, все едно да не си мия зъбите с дни... Въпреки че съм експериментирала няколко дни, когато съм била на планина, сред еко среда, да не почивствам лицето(съответно била съм без грим), но това ми е само доказало, че кожата е част от жив организъм и е съпроводена с физиологични процеси. А и как да поставя дори един слънцезащитен крем, без да съм почистила кожата от собственитят и себум, да не говорим за външни влияния... Това го казвам във връзка с много мнения "защо да почистваме кожата сутрин, а не да я измием само с вода". Ми докато спим се потим, отделяме соли и т.н. Но всичко е въпрос на личен ичбор.
След ползване на Виши, 3-те стъпки на Клиник и др., в момента ползвам и съм много доволна от Ла рош позе ефаклер. Сутрин и вечер задължително почиствам кожата с Effaclar Foaming Gel и нанасям крема EFFACLAR DUO +, който е добра основа за грим. В момента фдт ми е Стей Мат на Клиник, който е чудесен за моята кожа.

# 83
Както писах и в друга тема, макар да съм близо 30г., кожата ми е проблемна - мазна, със запушени пори и съответно пъпки от време на време, което от своя страна изисква постоянна грижа, за да предотвратявам появат на нови пъпки.
Не мога да си тредставя да не си почиствам лицето сутрин и вечер. Чувствам се, все едно да не си мия зъбите с дни... Въпреки че съм експериментирала няколко дни, когато съм била на планина, сред еко среда, да не почивствам лицето(съответно била съм без грим), но това ми е само доказало, че кожата е част от жив организъм и е съпроводена с физиологични процеси. А и как да поставя дори един слънцезащитен крем, без да съм почистила кожата от собственитят и себум, да не говорим за външни влияния... Това го казвам във връзка с много мнения "защо да почистваме кожата сутрин, а не да я измием само с вода". Ми докато спим се потим, отделяме соли и т.н. Но всичко е въпрос на личен ичбор.
След ползване на Виши, 3-те стъпки на Клиник и др., в момента ползвам и съм много доволна от Ла рош позе ефаклер. Сутрин и вечер задължително почиствам кожата с Effaclar Foaming Gel и нанасям крема EFFACLAR DUO +, който е добра основа за грим. В момента фдт ми е Стей Мат на Клиник, който е чудесен за моята кожа.
Абсолютно съм съгласна, защото и аз съм правила подобни експерименти със смяна на средата. Мога да се лиша от ФДТ в такива условия, но не и от почистващ гел и крем.

# 84
Момичета тези муселинени кърпи от къде ги намирате и колко струват? Grinning Simple Smile

# 85
Здравейте,нуждаясе от скраб,с която да по4иствам лицето си ежедневно  .Кожата ми е нормална кьм суха,податлива е кьм появата на 4ерни то4ки.Благодаря предварително  bouquet

# 86
Здравейте,нуждаясе от скраб,с която да по4иствам лицето си ежедневно  .Кожата ми е нормална кьм суха,податлива е кьм появата на 4ерни то4ки.Благодаря предварително  bouquet
Не ти е суха кожата, щом се нуждаеш от ежедневен скраб и имаш черни точки. Ако имаш предвид, че на места е по-суха или имаш лишеи, белене и т.н. е друг въпрос. Аз лично не одобрявам ежедневният скраб, прави кожата още по-чувствителна. По-скоро някакъв почистващ гел с перли, които се разтварят. До каква сума ти трябва продукт?

# 87
В събота получих като подарък 7 дневния скраб на клиник. Доста добри мнения бях чула за него, но аз лично не обичам да използвам скраб всеки ден, но така или инача са ми го дали, ще го пробвам и ще дам отзиви.

# 88
Не ти е суха кожата, щом се нуждаеш от ежедневен скраб и имаш черни точки. Ако имаш предвид, че на места е по-суха или имаш лишеи, белене и т.н. е друг въпрос. Аз лично не одобрявам ежедневният скраб, прави кожата още по-чувствителна. По-скоро някакъв почистващ гел с перли, които се разтварят. До каква сума ти трябва продукт?
Скулите ми са доста сухи,и вьпреки това имам то4но там  4ерните то4ки.Цената не е от зна4ение,използвам ка4ествена козметика.От скоро сьм фен и на Филорга.Бих искала  да ми предложите и пяна за финал.Продукт,които да бансира Ph-то na koжата. Praynig

# 89
  • Sofia
   Щом понастоящем ползваш Filorga, пробвала ли си и пяната им? Аз я имам, хубава е. Peace

Общи условия

Активация на акаунт