Вашият РИТУАЛ за почистване на лице с грим или без :) (2)

• 79 826
  • 498
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Момичета, от няколко дни кожата ми е просто в ужасно състояние... Черни точки по носа, а по принцип нямам, няколко пъпки - ужас. Да ми препоръчате нещо, което да се справи с проблема ми?чкижата ми е суха по бузите и мазна в Т-зоната в момента...

# 61
  • София
Дения, при мен в такива моменти помагат почистващи маски за лице, парна баня и лентички за нос.

Правя си парна баня за 10-15 минути, после ексфолирам с ексфолиант с дребни частици, слагам лентичка на носа и после маска  Crazy Simple Smile И в проблемните зони с слагам крем Effaclar duo.

# 62
  • София
А какъв ексфолиант ползваш? Мен ме е страх да ползвам вече каквото и да било, защото имам чувството, че влошавам нещата. Използвах трите стъпки на Клиник, но май изобщо не ми повлия добре..

# 63
  • София
А какъв ексфолиант ползваш? Мен ме е страх да ползвам вече каквото и да било, защото имам чувството, че влошавам нещата. Използвах трите стъпки на Клиник, но май изобщо не ми повлия добре..

Clarins - One-Step Gentle Exfoliating Facial Cleanser

The Body Shop Vitamin C Microdermabrasion

Рядко ги ползвам, веднъж в седмицата някъде, защото използвам муселинена кърпа, която така или иначе фино ексфолира, а и Кларисоник всеки втори ден.

# 64
  • София
Кларисоник и аз го използвам, доволна съм Simple Smile благодаря, че взема този на Кларинс Simple Smile)

# 65
  • София
Кларисоник и аз го използвам, доволна съм Simple Smile благодаря, че взема този на Кларинс Simple Smile)

Дано ти допадне Hug Действието е нежно и не пресушава.

# 66
Записвам се, че да не ви изгубя темичката. Simple Smile
Не съм от най-сериозните така като гледам при почистването.  Embarassed  Доста съм ограничила козметиката - тоалетно мляко и почистващ гел за лице. Сутрин евентуално една йонизирана вода, но основно на зоните с пъпчици. 
(Хваща ме срам на база на това, което чета. Embarassed)

Та ще ви следя с интерес, въпреки че съм далеч от тристъпковите почиствания всеки ден. Може да вкарам нещо в рутината, което да ми помогне.  Simple Smile

# 67
Има ли някой впечатления от електрическата четка за лице, подобна на Clarisonic, която се продава в Jumbo?
Някаква смешна сума струва и ако наистина е сравнима със скъпите подобни такива четки, би било чудесно.

# 68
През август и Clinique пускат официално на пазара своя вариант - Clinique Purifying Cleansing Brush. От ревютата на вло/блогърите оставам с впечатлението, че ще се окаже най-силната конкуренция на Clarisonic. Без допълнителни четки за всеки тип кожа /това не съм съвсем сигурна дали би било плюс  Rolling Eyes / основната и единствена засега такава в горната част е по-груба за Т-зоната, а останалата част е по-нежна и съвсем внимателно масажирала кожата. Другият плюс е, че самата четка е по-лека и по-удобна. Цената определено е забележително по-ниска от тази на Clarisonic - около £80.
Аз май към нея се насочвам.  Laughing

# 69
Може ли линк към темата за Кларисоник ( предполагам има, но не мога да я открия)?

# 70
  • София
Самсара, това е темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=660033.0;topicrefid=4
Аз да кажа, че почистващия басам на TheBalm не струва пред олиото на Shu Uemura! От балсамът ползвам голямо количество, за да успее да почисти всичко. Аз го ползвам и за очите, нямам дразнене от него, но слагам по няколко пъти докато почисти молив и спирала. Докато олиото на Shu Uemura сваля от раз водоустойчив грим. Страшно съм доволна от него! Става дума за тези два продукта

# 71
  • в 1001-та нощ
Това е добра информация - да не си създавам негативно впечатление за този тип продукти на база на олиото на Дъ Балм  Peace

# 72
  • София
Lodsi, и двете ли ползваш с кърпа?
За мен са коренно различно продукти- едното е твърдо и като балсам, другото е олио. Харесвам и двата без да съм фен на нито едното от двете.

Иначе да похваля Emma Hardie, неслучайно е може би най-добрия продукт от този тип според почти всички класации:

И новото видео на Лиса Елдридж:

Cleansing Balms and News Update!

# 73
  • София
Да,  двете ползвам с кърпа. Олиото на Shu Uemura доста време ползвах без кърпа и пак почистваше перфектно. Различни са продуктите като консистенция, да, но аз сравнявам резултата от почистването с двата и определено с този балсам не става добре.
И Emma Hardie имам, но още не съм го отворила. Надявам се наистина да е по-добър от TheBalm.

# 74
  • София
Според мен на всеки му пасва различна консистенция Rolling Eyes
Аз установих, че олиото не ми е толкова любимо- иначе ползвах Lierac, Shu Uemura, The Body Shop... Твърдите консистенции ми допадат повече, въпреки че не може да се използват само с вода.
Иначе всички ми почистват идеално.

Общи условия

Активация на акаунт