Вашият РИТУАЛ за почистване на лице с грим или без :) (2)

• 79 960
  • 498
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте,нуждаясе от скраб,с която да по4иствам лицето си ежедневно  .Кожата ми е нормална кьм суха,податлива е кьм появата на 4ерни то4ки.Благодаря предварително  bouquet
Не ти е суха кожата, щом се нуждаеш от ежедневен скраб и имаш черни точки. Ако имаш предвид, че на места е по-суха или имаш лишеи, белене и т.н. е друг въпрос. Аз лично не одобрявам ежедневният скраб, прави кожата още по-чувствителна. По-скоро някакъв почистващ гел с перли, които се разтварят. До каква сума ти трябва продукт?
Скулите ми са доста сухи,и вьпреки това имам то4но там  4ерните то4ки.Цената не е от зна4ение,използвам ка4ествена козметика.От скоро сьм фен и на Филорга.Бих искала  да ми предложите и пяна за финал.Продукт,които да бансира Ph-то na koжата. Praynig
http://bg.strawberrynet.com/skincare/gatineau/activ-eclat-radian … tic/90454/#DETAIL
Този ми е много любим, не е груб, и все пак не е за ежедневна употреба.  Peace

# 91
  • София
А защо не използвате тоник с ексфолиращо действие или тампончета, напоени с такъв? Аз в момента съм с First Aid beauty radiance pads, защото са добри като цена. И Кларинс имат ексфолиращ тоник, който не е многп агресивен. Справят се по-добре с черните точки, отколкото абразивните частици.

# 92
двете почистващи пяни, които ползвам основно последните дни:
NUXE Eau de Mousse Micellaire aux 3 Roses & ALVERDE 3 in 1 Reinigungsschaum

# 93
В дилема сьм,коя пяна да си взема.4удя се дали да е на Филорга или на Есте Лаудер-Perfectly Clean multi-action cleanser.Ще помоля ако някои е ползвал,тази на Есте Лаудер    нека да даде мнение.Мисля,4е Алена беше споменала,4е преди време я е ползвала,но не съм сигурна,може и да се льжа.   newsm78

# 94
  • в 1001-та нощ
Това, което ползвам на ЕЛ в момента е http://www.esteelauder.com/product/681/2648/Product-Catalog/Skin … -Foaming-Cleanser

Като много гъст течен сапун е и е доста различно от пяната на Филорга. Това на ЕЛ е повече измиващо, на Филорга е по-скоро за финално почистване и балансиране на кожата  Blush

# 95
един пост за мицеларния лосион на Авен и за това как аз почиствам лицето си ежедневно
за маската на Амрита с папаин Лодси е права - няма особен ефект
ексфолиантът ми сега е на Алверде, не съм недоволна, на Клиник много повече ми харесва
преди тях имах трици на Христина - с кафе са едри и груби, с ориз са ми добре
вчера видях в Лидл четка за лице за 30 лв., но ми е съмнителна; скъпите са ми скъпи и няма да се пристраша, но на Мери Кей или на Олай за около 60-80 лв. може да си взема; имам такава без батерии за 2-3 лв. и съм доволна, но ме съблазнява идеята за другите  Grinning
за почистване ползвам и падчето на Ебелин - сега с пяните по-рядко, преди с измиващите гелове - всеки ден

# 96
Това, което ползвам на ЕЛ в момента е http://www.esteelauder.com/product/681/2648/Product-Catalog/Skin … -Foaming-Cleanser

Като много гъст течен сапун е и е доста различно от пяната на Филорга. Това на ЕЛ е повече измиващо, на Филорга е по-скоро за финално почистване и балансиране на кожата  Blush
Алена,днес си взех тестер от по4истващия гел на Естее Лаудер,а по-принцип мога ли да измивам с него лицето си,а пяната на Филорга след това,като финален продукт newsm78

# 97
  • Sofia

Алена,днес си взех тестер от по4истващия гел на Естее Лаудер,а по-принцип мога ли да измивам с него лицето си,а пяната на Филорга след това,като финален продукт newsm78

Макар да съм с нормална, а не суха, кожа, пяната на Filorga леко ми изсушава и опъва кожата след употреба. Изобщо не я усещам нежно измиваща, напротив – при мен е напълно достатъчна за почистване на лицето след разгримиране. Peace Не мога да си представя преди нея да измивам лицето с друго средство, много ще ми дойде. Crazy

# 98
От коя муселинена кърпа сте доволни и от къде да се поръча? Гледах на Balm Balm, но може по- добри да има.

# 99
  • в 1001-та нощ

Точно така бих те посъветвала, особено, ако сваляш грим или е нужно да почистиш по-сериозно. Иначе при ставане сутрин или преди лягане вечер - можеш да ползваш само пяната  Peace

Лекият балансиращ продукт в ритуала ползвам самостоятелно - ако не свалям грим, а само почиствам лицето преди крема. Повече продукти ползвам, ако съм имала грим. Тогава не разчитам само на лек балансиращ продукт.

За моята кожа пяната на Филорга бе много мека и лека, не съм имала опъване, в никакъв случай, но и винаги след това съм прилагала крем.

# 100
  • София
А какъв е замисъла на два пенещи се измиващи продукта един след друг?
Двустъпковото почистване преди тоника е страхотен метод, но се комбинират различни продукти- олио/гел ; тоал. мляко/гел; дегримиращи лосиони/ гел.
Моята кожа е далеч от суха и не би издържала на подобно отношение без да се бели от толкова гелове и пяни. Пяната на Филорга я ползвам примерно сутрин, а пяната на Ел(моята е друг вид) вечер след почистване на грима с мицеларна вода/олио.

# 101
  • Sofia
А какъв е замисъла на два пенещи се измиващи продукта един след друг?
Двустъпковото почистване преди тоника е страхотен метод, но се комбинират различни продукти- олио/гел ; тоал. мляко/гел; дегримиращи лосиони/ гел.
Моята кожа е далеч от суха и не би издържала на подобно отношение без да се бели от толкова гелове и пяни. Пяната на Филорга я ползвам примерно сутрин, а пяната на Ел(моята е друг вид) вечер след почистване на грима с мицеларна вода/олио.

Именно... Peace

# 102
  • в 1001-та нощ
За мен двата продукта са доста различни и за моята кожа има смисъл  Peace Всеки си познава кожата и като пробва продуктите може да прецени кой кога и как да ползва  Peace Нито единия, нито другия ми образуват лющене, белене и прочие, а ако провокират такива реакции  не бих ги ползвала изобщо дори по веднъж  Blush

# 103
  • София
Да, това ясно, но не разбирам идеята Rolling Eyes Затова питах.

# 104
  • в 1001-та нощ
За мен първият продукт е доста измиващ и ако съм била с грим - с него свалям грима. След това с пяната, която за мен е доста лека и не толкова дегримираща - обирам остатъците, тонизирам и балансирам ph-то  Peace

Пяната я усещам много мека и освежаваща, истинска радост за кожата всеки път, като я ползвам  Peace

Ако съм без грим и просто трябва да измия лицето - бих ползвала само пяната  Peace

Все още на мога да се пречупя да ползвам олио  Blush Имам 2 продукта. Ползвала съм душ олио и обожавам за тяло - но за лице имам някакви спирачки към такъв продукт  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт