Вашият РИТУАЛ за почистване на лице с грим или без :) (2)

• 79 970
  • 498
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Този гел на Биодерма мислех преди да си го купя. Погледнах съставките и ако не се лъжа имаше SLS за да се пени. SLS правят кожата алкална и така бактериите се развиват по нея и излизат пъпки. Бих го използвала само и единствено ако винаги след него веднага минавам с тонер с киселини. Макар че това ме спря да го купя преди и като се замисля дори и с това условие не бих го купила. Не знам дали са сменяли формулата или аз не си спомням добре, така че някой ако реши да го купи да погледне непременно!
Ползвала съм го отдавна,и чак сега разбирам защо с него кожата ми се влошаваше.. Close

# 271
Ах, аз го ползвам, но досега изобщо нямах представа, че в него има нещо, неподходящо за проблемна кожа. Та нали уж е за такава?!
Давайте идеи с какво да го сменям. Добре би било пак да е някаква такава консистенция, че ми трябва за машинката.

# 272
  • в 1001-та нощ
С бебешки почистващ гел пробвала ли си?

# 273
  • Пловдив
Гела на Билка-много момичета го хвалят тук във форума,иначе Юриаж имат 400мл гел за измиване който е много добър. Peace

# 274
Алена, армира, мерси за идеите.   bouquet

# 275
Гела на Билка-много момичета го хвалят тук във форума,иначе Юриаж имат 400мл гел за измиване който е много добър. Peace
Аз съм ползвала Uriage Creme Lavante Nourishing and Cleansing Cream - чудесен е, сваля грим перфектно, но нямам идея дали става за машинка:)

# 276
Епона - за мен това е най-голямата мистерия на козметичната индустрия - защо в повечето продукти за проблемна кожа има съставки, които ги правят алкални, като се знае, че кожата е киселинна и че на бактериите, причиняващи акне, им е кеф да им е алкално.  newsm78

# 277
  • в 1001-та нощ
Вероятно се предполага, че след това ще се ползва и подходящ тоник  Peace

# 278
  • София

Имате ли отзиви за този продукт?  ooooh!

# 279
Алена - може би да, но в такъв случай трябва да е споменато някъде на опаковката. Освен това е безумно един продукт да бъде рекламиран като такъв срещу акне, като за да действа така след него е нужен втори продукт. Зелената серия на Биодерма мисля изобщо няма тоник. Нито пък ти ги казват в аптеката тези неща за киселинността на кожата и алкализиращите продукти. Ето Епона не е знаела изобщо за това нещо. Според мен не е правилно откъдето и да го погледне човек.  Peace

# 280
  • София
А аз се чудих защо ми се влоши кожата след използване на точно този гел на Биодерма себиум, отвратителен е, изсушаващ всичко друго, но не и пъпките!  newsm78 Няма тоник да, има мицеларна вода от същата серия.

# 281
Добро утро, като ви чета май и аз ще спра да го ползвам и ще го оставя за по натам. Мисля да го сменя с ето този на Л'ореал, но не съм сигуна, дайте си мнението:

# 282
  • София
Нито пък ти ги казват в аптеката тези неща за киселинността на кожата и алкализиращите продукти.
Защото в аптеката обикновено изобщо не са наясно какво продават.  ooooh! Говоря за "консултантките".

# 283
  • София
Добро утро, като ви чета май и аз ще спра да го ползвам и ще го оставя за по натам. Мисля да го сменя с ето този на Л'ореал, но не съм сигуна, дайте си мнението:
Аз като цяло не съм доволна от бялата козметика на л'ореал, тази пяна имах чувството, че не почиства кожата ми добре а и изсушава доста, направо ми се опъваше кожата. До сега съм била най-доволна от тази пяна

# 284
  • Бургас/Пз

Армира, този ли имаш предвид http://www.adonis.bg/%D1%83%D1%80%D0%B8%D0%B0%D0%B6-%D0%B8%D0%B7 … 400-%D0%BC%D0%BB_|5|47|_4857#prettyPhoto

Общи условия

Активация на акаунт