Вашият РИТУАЛ за почистване на лице с грим или без :) (2)

• 79 930
  • 498
  •   1
Отговори
# 390
Имам тази четка от 2 години. Купих я за 20 евро, беше на промоция. Ползвам я 2 пъти седмично, почиства добре.
http://www.amazon.de/gp/product/B00DGL1QGW?psc=1&redirect=tr … etailpage_o01_s00

# 391
  • София
Имам тази четка от 2 години. Купих я за 20 евро, беше на промоция. Ползвам я 2 пъти седмично, почиства добре.
http://www.amazon.de/gp/product/B00DGL1QGW?psc=1&redirect=tr … etailpage_o01_s00

Благодаря ти! И аз точно ная гледах!   bouquet

# 392
Здравейте, днес успях да изчета всичко - много научих, много и се обърках за някои неща и съм на път много да изхарча!  Crazy Crazy
Бихте ли ми препоръчали трици за лице от Христина? И как точно ги използвате и кога?

# 393
  • Велико Търново
Аз съм ползвала тези с кафе и седефените - нанасям малко количество на леко влажна кожа, обтривам лицето за няколко минути и отмивам с хладка вода; 1-2 пъти седмично Peace

# 394
  • Lost in a fairytale ...
От триците на Христина бях най-доволна от седефените, но старите- с едри, силно ексфолиращи частички. Последните, които си купих бяха доста ситни и нежни. Определено не ми харесаха тогава, но кожата ми се помени доста и трябва пак да ги пробвам.

Сегашният ми ритуал включва мицеларна вода и тоник вечер и само тоник сутрин. Кожатя ми е доста дехидратирана и забелязвам, че водата и действа изсушаващо. Дори едно изплакване сутрин само с вода миводи до опъване, ако пропусна крема. Rolling Eyes
Някой назад беше попитал за тоник за очи- в момента ползвам био бюте на нукс, той е подходящ за лице и очи. Доволна съм  Peace

# 395
  • София
Дори едно изплакване сутрин само с вода миводи до опъване, ако пропусна крема. Rolling Eyes

И аз съм така Sad Подозирам, че климатикът е отчасти виновен, въздухът е някак по-сух...А пък моята кожа си е и суха и съвсем става лошо положението.

# 396
О, климатикът оказва огромно влияние, определено  Peace
За сега съм овладяла положението, радвам се, че все пак успях да преодолея навика да мия с гел сутрин и напоследък вечер. Наистина има голям ефект при мен.

# 397
А какъв тоник използвате?

# 398
Ако въпросът е към мен ползвам това, както казах - приятен е, не съдържа алкохол, нанасям го на цялото лице, включително очите  Peace

# 399
  • Sofia
За сега съм овладяла положението, радвам се, че все пак успях да преодолея навика да мия с гел сутрин и напоследък вечер. Наистина има голям ефект при мен.

А с какво го миеш сутрин / вечер? Или само минаваш с тампон, напоен с тоник, и след това нанасяш крема? Така чувстваш ли лицето си добре почистено?

# 400
  А с какво го миеш сутрин / вечер? Или само минаваш с тампон, напоен с тоник, и след това нанасяш крема? Така чувстваш ли лицето си добре почистено?

Не мия сутрин, само плисвам с вода, колкото да ме освежи и събуди. Почиствам с показания по-горе тоник, или ако съм ползвала нещо, което ми е омазнило кожата минавам с мицеларна вода, после тоника. След тях, ако съм в настроение и имам време, което е изключително рядко напоследък, пръсвам термална вода, след това нанасям крем.  Вечер - мицеларна вода, докато тампона остане чист, после същата процедура - тоник, термална вода и крем /напоследък овлажняваща маска, която попива изцяло и няма нужда от премахване/
В началото изобщо не си чувствах чиста кожата, навика си е навик, но така или иначе, освен непопил нощен крем и омазняване няма кой знае каква мръсотия  Mr. Green Като го преодолееш е ОК Simple Smile

# 401
Попринцип въпроса е към всички. Имам нужда от тоник за лице и обмислям какъв да си взема. И друго: тоника и термалната вода самоизключващи продукти ли са?

# 402
Не, не са взаимноизключващи се. Дватя продукта имат различно действие - мицеларната вода почиства нечистотии, грим и т.н., а работата на тоника е по-скоро да почисти остатъците и да освежи кожата  Peace

# 403
Само, че аз питам за термална, а не за мицеларна вода.  Peace

# 404
Само, че аз питам за термална, а не за мицеларна вода.  Peace
Извинявам се, не съм догледала  Laughing

Доколкото знам, термалната вода върши работата на тоника. Освежава, хидратира, има успокояващо действие, мисля, че с термална вода можеш да пропуснеш тоника, ако не е с някакво специално действие - да матира или да помага при някакъв проблем   Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт