Нелепа смърт при процедура ИН витро в болница Афродита

• 28 826
  • 137
  •   1
Отговори
# 45
Александра казва, че Деси е била абсолютно здрава.
Само, че е възможно да е имала някакви сърдечно съдови проблеми за които да не се е знаело.
За това питам.
Иначе осъден доктор...............май не се сещам  Thinking

# 46
Наистина имаше такъв случай преди много години - може би над 15 - и дори историята беше показана по Нова ТВ. Но...нищо не последва ...

В Пловдив преди повече от 5-6-7 години също имаше такъв случай в клиника Селена .... Никой не е застрахован, затова нека Бог е с нас и ни закриля при всяка една процедура! Имам лични впечателия от клиника Афродита и д-р Баев, но ще замълча и ще кажа само, че се избавих от тях!

Съболезнования на семейството на момичето! Бог да я прости!

Сигурна ли си? При кой лекар е станало това?

# 47
Препоръчвам Ви да се обърнете към някоя асоциация за закрила на пациентите. Освен, че ще Ви консултират безплатно, ще Ви съдействат и за доказване на лекарска грешка, дори ще Ви посъветват дали можете да заведете съдебен иск срещу доктора или болницата. Повярвайте ми, имат не едно спечелено дело и аз съм свидетел за това.

# 48
Всеки си има мнение по случилото се .Аз съм пациент на др. Баев от няколко години,правил ми е лапароскопиа и ин витро процедура ,от която имам момиченце на 9 месеца и съм много благодарна и доволна за цялото внимание, което съм получила . Искам още едно дете и пак при него ще отида . Не правя реклама , не съм поставено лице и аз съм се сблъсквала с лоши и арогантни лекари на всякъде ги има .                                                                                                                                                         Моите съболезнования за момичето.

# 49
До колкото разбрах Деси е починала от аневризма на аортата. Ако наистина е така, това е състояние при което за съжаление нищо не може да се направи. Да подчертая, че не съм пациентка на д-р Баев и аз първоначално като чух за случая изсипах сумати клевети върху него и клиниката.

# 50
Съболезнования на близките на починалото момиче! Първо държа да стане ясно, че не пиша за да оправдавам или не някого, а да споделя лични наблюдения от работата на клиниката и д-р Баев и преди да бъда набедена като новорегистриран потребител в някаква скрита реклама, ще кажа че се регистрирах само и единствено провокирана от случилото се с Деси! Аз също минах по този път и в момента сина ми е на шест месеца- първи опит ин витро, което се осъществи благодарение на д-р Баев! Запозната съм с процедурите в детайли но не съм медицинско лице и не си позволявам да ги коментирам, колко проста или сложна е една процедура и възможните изходи. Като човек ще кажа че рабатата на клиниката не е на конвейер, вниманието е индивидуално към всеки пациент с своя проблем, организацията е на ниво, всеки сам решава на кого да се довери, аз на този човек имам пълно доверие!

# 51
Съболезнования за починалото момиче!
С голямо вълнение се включвам в поставената тема, защото тя засяга Човекът- Доктор, (Д-р Баев),
благодарение на който, аз и моят съпруг, сме най-щастливите хора на земята. Благодаря на съдбата, че ме срещна с такъв млад специалист в ин витро процедурите. Познавам Д-р Баев от 2010г. и от самото начало в него видях, човекът с който, ще се борим заедно за каузата - бебе .Изключително внимателен, винаги усмихнат и много обстоен в обясненията, за това какво предстои да се прави.Забременях още от първия опит и през цялата бременност, Д- р Баев е бил много внимателен и грижовен. И така в началото на месец октомври 2012 година, в неговите ръце проплака нашето дългоочаквано бебе - момиченце.
Искрено се надявам, че както за Д-р Баев така и за екипа на МЦ " Афродита", предстоят само успехи!!!

# 52
Случилото се е голяма трагедия!
Сигурна съм, че действията на екипа са били професионални и адекватни.
Пациент съм на клиниката и не бих я сменила. Доверила съм се на Д-р Баев напълно, защото не се съмнявам в професионалните му качества. Никога до сега не съм срещала лекар (в която и да е област на медицината) работещ с толкова любов! 
Нелепо е да се изказват хора, които не са се срещали с Д-р Баев и нямащи представа за конкретната ситуация. За първи път виждам лекар да застане с името си пред цялата общественост, което за мен е показателно за отговорността и уважението, която има към пациентите си.

Благодаря на целият екип на МЦ " Афродита" и им желая много успехи и признателност, която заслужават!

# 53
Аз също съм пациент на д-р Баев. Имах тежка бременност, но благодарение на професионализма му и адекватни действия сега съм щастлива майка на 6-месечни близначета.
Искрено съжалявам за трагедията с Деси и изказвам съболезнования на близките й.
Не вярвам обаче, че това е лекарска грешка, защото знам колко прецизен е д-р Баев. Оглежда всички детайли, изключително любезен и отдаден на професията си. Никога не съм се чувствала като "поредния случай". Отговаря на телефона си денонощно, дори когато е на семинари в чужбина. Обяснява всичко съвсем подробно и на достъпен език, за разлика от много други доктори.
За некадърност дума не може да става. Общодостъпна информация е къде и какво е завършил, с какви отличия и къде е стажувал. Също така е в белия списък на гинеколозите в София.
Четох и по други форуми груби коментари относно българските лекари, от хора, които не могат даже мнението си да напишат грамотно. В тази връзка, дано не звучи грубо, бих искала да напомня, че такива неща се случват във всички болнични заведения, дори и при чужди специалисти извън България!!! Има си неща пред които медицината също е безсилна.
Надявам се резултатите от аутопсията да излязат бързо, за да престанат нападките към един кадърен доктор, които между другото много често са резултат от нелоялна конкуренция!

Веси

# 54
То и аз съм му пациентка ама се чудя Лили как ви наговори всичките.  ooooh!

# 55
  • София
абе днеска някаква заповед ли ви спуснаха по гарнизон, та наводнихте бгмама и зачатие с хвалебствия за клиниката и за д-р Баев?

тоя, дето ви е казал да пишете, не се ли усеща, че по-щеше да изглежда достоверно, ако не бяхте напускали 20 мнения за 1 ден, а така на части, по-полека да карате....  Laughing

вижте, колкото и да е добър един лекар и клиника, подобни кризисни пиар действия, маскирани като автентични пациентски мнения, отблъскват силно и са изключително неморални.

# 56
Ахахахха сега видях- пет мнения на новорегистрирани за един ден  Mr. Green

# 57
Когато си готов да дискутираш някакъв проблем, трябва да си готов да чуеш и други гледни точки, защото мисля, че това е място в което се води, някаква дискусия, за да се стигне до някакво заключение всеки сам за себе си! Това, че Ви е тежко да приемете положителните мнения, говори за тесногръдие! Никога никой не би могъл да ме накара да кажа каквото и да било за някого, дали ще сте пациенти или не на д-р Баев не ме интересува, но тази несправедливост към човек, който е дарил толкова животи и е сбъднал толкова мечти ееее с това не мога да се съглася! С лека ръка да слагате отпечатък върху името му, да го класифицирате без навярно веднъж да сте посетили клиниката е несериозно, всеки има право на мнение, но когато имаш такова, би трябвало да е създадено от лични наблюдения, а не от слухове!

# 58
Аз отдавна съм си изразила мнението си за него. Безкрайно благодарна съм му,  че помогна да се сбъдне мечтата ни с ММ за дете, НО като ми щракнат с пръсти и да ходя да пиша само положителни коментари, а не.  Naughty . Личи си, прозрачно е и  това кара хората да си мислят, че нещо не е наред там.

# 59
 Дали ще вярвате или не в положителните коментари за мен лично няма никакво значение, не съм целяла моите коментари да бъдат положителни, казала съм това което се случи при мен, а то е положително, опитах се да бъда обективна въпреки, че хората минали моят път знаят, че е трудно да останеш такъв, когато става въпрос за човека помогнал ти да имаш най-голямото богатство! Затова приключвам този въпрос и Ви желая успех, и дано в лицето на докторите, откривате и приятеля, човекът, аз имах този късмет!

Общи условия

Активация на акаунт