Нелепа смърт при процедура ИН витро в болница Афродита

• 28 824
  • 137
  •   1
Отговори
# 135
  Здравейте!
  Аз също съм пациент на д-р Баев. Наистина там отношението е повече от внимателно, всеки жест демонстрира галантност. Колко ни трябва на нас жените, за да се доверим...Зад тази заучена и фалшива любезност, уви, не една и две от нас са се сблъскали с алчност, безкрупулност и самонадеяност по време на процедурите при Баев. Хлъзгавото поведение е достатъчно показателно човек да стои далече от там. Имат и успехи, имат и неуспехи - навсякъде е така. Но никъде в другите столични ин витро клиники нямат смъртен случай нали? А освен това самият Баев се измъкна сух от историята и случаят се потули. Ами и аз се сблъсках с немърливост, не ами нямам думи буквално. Освен това там крадат яйцеклетки. Не случайно какъвто и  да е репродуктивен проблем на двойката, се назначава ин витро. Тези яйцеклетки, за нас, българките не са това, което  за екипа в Афродита.   Имам позната, която ходи в Гърция, за да бъде донор на яйцеклетки, там донорството се заплаща. Дарителството едоброволно и безрезервно  у нас... В Афродита откраднаха значително количество от извадените ми яйцеклетки и съветвам ви: момичета, не правете ин витрото си там, не им предоставяйте възможност да откраднат и вашите яйцеклетки!  Stop

Последна редакция: пн, 23 мар 2015, 02:54 от s anya

# 136
Смъртен случай е имало и на друго място.
Но, кражбата на яйцеклетките си е сериозно обвинение.

# 137
Смъртен случай е имало и на друго място.
Но, кражбата на яйцеклетките си е сериозно обвинение.

Може, но защо този от заглавието на темата взриви медиите? Има ли достъпна информация за другия случай?
Във форум кражбата на яйцеклетки е мнение. Обвиненията са работа на правните органи, съдилища и др.

Общи условия

Активация на акаунт