Нелепа смърт при процедура ИН витро в болница Афродита

• 28 845
  • 137
  •   1
Отговори
# 90
Някой написа, че момичето е починало от аневризма на аортата.

# 91
В темата отдавна вече не се обсъжда причината за погубването на живота на една млада жена. Тя е за хвалебства на лекър/клиника по нареждане.

# 92
В темата отдавна вече не се обсъжда причината за погубването на живота на една млада жена. Тя е за хвалебства на лекър/клиника по нареждане.
То е повече от видно. Без да съм специалистка личи, че под нечия диктовка са подхванали темата.
Афродита та Афродита. От опит зная, че такива грешки трудно се доказат. Кой лекар ще убие????
Сякаш тези момичета нямат конкретен проблем, а дай да клепаме.
От мен - успехи и спокойствие на всички бъдещи майки и по-ведро и повече усмивки!

# 93
Това, което чух аз, е че д-р Баев е обявяван за много перспективен още, като студент, но е бил арогантен и със свръх самочувствие, което в случея му е попречило. Чух коментар, че при пункцията не е имало анестезиолог и той сам е поставил комбинация от две лекарства за упояване. Ако това е вярно говори много зле не само за него, а и за клиниката.

# 94
Това напълно съвпада и с моите лични впечатления. Както казах и по-горе, смятам, че успехът го главозамая твърде бързо. Нали казват, че първо ти работиш за името си, после то за теб? Е, при д-р Баев, с цялото ми уважение към знанията, които има, не се получи. Да, внимателен, отзивчив, подробен, но... за съжаление това не  е достатъчно. Гони успеха, с други думи бременност, на всяка цена, но не се замисля колко висока е тази цена. И казвайки това, нямам предвид финансовата част (макар че не би било зле първо да е човек и лекар, и след това мениджър), а МОРАЛНАТА.  Е, всички учим уроците си, за съжаление понякога по твърде труден начин. Мога само да се надявам, че д-р Баев е научил своя, за доброто на всички пациентки, които ще му се доверят. Аз обаче вече не съм от тях. И абсолютно не ме вълнуват тези, които ще ме нападнат. Знам какво говоря и заставам с името си зад всяка моя дума.

# 95
  • Пловдив
Това напълно съвпада и с моите лични впечатления. Както казах и по-горе, смятам, че успехът го главозамая твърде бързо. Нали казват, че първо ти работиш за името си, после то за теб? Е, при д-р Баев, с цялото ми уважение към знанията, които има, не се получи. Да, внимателен, отзивчив, подробен, но... за съжаление това не  е достатъчно. Гони успеха, с други думи бременност, на всяка цена, но не се замисля колко висока е тази цена. И казвайки това, нямам предвид финансовата част (макар че не би било зле първо да е човек и лекар, и след това мениджър), а МОРАЛНАТА.  Е, всички учим уроците си, за съжаление понякога по твърде труден начин. Мога само да се надявам, че д-р Баев е научил своя, за доброто на всички пациентки, които ще му се доверят. Аз обаче вече не съм от тях. И абсолютно не ме вълнуват тези, които ще ме нападнат. Знам какво говоря и заставам с името си зад всяка моя дума.

newsm10  newsm10  newsm10

Коментара се препокрива напълно и с моето виждане относно д-р Баев!

# 96

Ако целта ви е да си "хейтвате" във форума по добре да го правите с лелките пред блока.. Предпочитам да пиша и чета обективна информация тук.
Аз съм очарована от д-р. Баев. Имам иинвитро (успешно) и две операции при него. Всички писания от сорта "чух че той слагал инжекцията, така разказват и т.н." нямат нищо общо с това което съм видяла в клиника Афродита и при процедурите. Видях истински индивидуален подход и прецизно отношение, каквото не съм виждала в никоя друга клиника години наред.

# 97

Ако целта ви е да си "хейтвате" във форума по добре да го правите с лелките пред блока.. Предпочитам да пиша и чета обективна информация тук.
Аз съм очарована от д-р. Баев. Имам иинвитро (успешно) и две операции при него. Всички писания от сорта "чух че той слагал инжекцията, така разказват и т.н." нямат нищо общо с това което съм видяла в клиника Афродита и при процедурите. Видях истински индивидуален подход и прецизно отношение, каквото не съм виждала в никоя друга клиника години наред.

От цялото ми сърце пожелавам успех на всички, които се борят да сбъднат мечтата си, пък било то при д-р Баев или някой друг, но не мога да се въздържа и да не попитам :
А ти защо смяташ, че само положителните отзиви за д-р Баев са обективна информация? Аз също бях негова пациентка и моето мнение не се базира на "казаха ми", "чух" и т.н. Останалите работещи там, с които волно или неволно се срещах дори няма да коментирам. Липсата на професионализъм е най-малкият им проблем. За ембриолога Георги Дойчев мога да кажа само хубави неща. Но... една птичка пролет не прави.  И отново повтарям, всичко, което съм казала са мои лични впечатления и наблюдения  в Афродита и стоя зад думите си.
[/quote]

# 98

Всичко което казвам е само и единствено от личен опит.Както и от личен опит твърдя,че беше позвънено на пациентките от служителка на клиниката (в никакъв случа д-р Баев) с молба да се влезе в определените теми и да се пишат положителни коментари.
Или и сега си измислям ?!?!?!?!?  newsm78

И явно не си чел/а добре защото аз имам успешно ин витро там и благодарение на д-р Баев и ембриолога Георги Дойчев имам син.Но само на тях. Това обаче не ми пречи  да погледна на ситуацията реално и да си кажа всичко както е .Клиниката като цяло ми падна в очите ужасно много с това тяхно действие. Не мога да кажа на черното бяло. Crossing Arms

# 99
Съболезнования на близките й.
Във в. Таймс излезе съобщение, че 5 процента от жените, преминаващи хормонална стимулация за. Инвитро умират от спиране работата на бъбреците или от дихателни проблеми. Това просто е страничнен ефект на хормоналната стимулация. Това момиче просто е било от тези 5 процента, за жалост! Никой в БГ обаче не казва тези неща и те не се знаят! Аз направих два инвитро опита без да знам за тази опасност. Защото 5 процента са си много.
Иначе благодарение на д-р Баев и клиниката имам прекрасна дъщеря, за което съм им мн благодарна! Д-р Баев е изключително внимателен и способен лекар и свестен човек. Обаждах му се по всяко време с всякакви въпроси и той винаги беше на линия да помогне. Накрая при раждането ми направи и секциото, също блестящо. Изобщо той е европейски лекар и клиниката е с европейски стандарти. Имах избор дали да направя инвитро в чужбина или в БГ , в Афродита и взех точното решение. Преди това опитвах в Щерев, но там ми демонстрираха безхаберие и реших да не си харча парите там.

# 100
Между другото аз живея в чужбина, от клиниката не знаят тел ми номер. Никой не ми се е обаждал. Просто мога да сравня лекаря в Клиника Щерев, който ми определи час за преглед в почивния си ден и аз я чаках 3 часа пред кабинета й, докато една сестра не благоволи да ми каже , че лекарката е в почивен ден. И д-р Баев, който винаги бе на линия да ми помага и съветва. Страхотен е, както и другите от клиниката.

# 101
  • София

Във в. Таймс излезе съобщение, че 5 процента от жените, преминаващи хормонална стимулация за. Инвитро умират от спиране работата на бъбреците или от дихателни проблеми. Това просто е страничнен ефект на хормоналната стимулация. Това момиче просто е било от тези 5 процента, за жалост! Никой в БГ обаче не казва тези неща и те не се знаят! Аз направих два инвитро опита без да знам за тази опасност. Защото 5 процента са си много.
Иначе благодарение на д-р Баев и клиниката имам прекрасна дъщеря, за което съм им мн благодарна!

значи, д-р Баев не те е информирал за опасностите при инвитро процедурите...

и не обобщавай за България, защото има и клиники, в които подписваш информирано съгласие, в което адски подробно те информират за абсолютно всички рискове, свързани с процедурата.

# 102
jam е права, не в някои, а във всички клиники би трябвало да се подписва информирано съгласие при ин витро процедури...

# 103
Jam, прочети последното изречение от поста на А. будинова, което твърди, че нямало друг такъв случай при инвитро и сравни това с 5 процента смъртност. г-жа Будинова да попрочете за инвитрото из Нета преди да пише такива глупотевини. Аз също съм подписала документи и в Щерев първо, и в Афродита. Да, казват, че има рискове. Но самият факт, че тук се отваря тема от Будинова с твърдение, че нямало смъртен случай друг при инвитро говори, че и тя , и ти не сте наясно с въпроса.

# 104
И дискусията е безсмислена. А дъщеря ми е факт. Желая успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт