MemeBox - корейската кутия на красотата

• 43 694
  • 553
  •   1
Отговори
# 525
И аз ги получих днес... Нещо не съм очарована. Любопитна съм за повечето неща, две направо ще подаря. Селекцията е според тематиката само в пастелната кутия, според мен Sad

# 526
  • София
Момичета, моята кутия на 11.12 е напуснала Корея, обаче в бг пощи не фигурира още. Не трябваше ли вече да е тук?  newsm78

# 527
Празнични дни наближават - бавят се пратки. Не се тревожи Simple Smile

# 528
  • София
 Hug Да, сигурно си права.

# 529
Ето го моето ревю на "цветните" кутии:
http://maquilab.blogspot.com/2014/12/memebox-colorbox-4-5-and-6.html

Нещо с не особено голямо удоволствие го писах...

# 530
  • София
Здравейте момичета! До сега не съм си поръчвала бюти кутия и съм се решила първата да ми е мемебоха, май съм се спряла на memebox global #17 кутията, като съдържание доволни ли сте от тази? И на каква сума кутията отива на митница  ooooh! Сега като се регистрирах и гледам имам 2 $ отстъпка, има ли начин като код или нещо друго да си набавя още отстъпки ? Светнете ме малко как става с тези кутии, благодаря!  Hug

# 531
  • София
Пфууу  май са ми запратили кутията на митницата. Не стига, че я чаках толкова много ми и ще трябва с глупости да се занимавам.  Crossing Arms Гадняри! Crossing Arms

# 532
  • София / Перник
Момичета,

Весели празници!  Hug

След дълго мислене, реших, че едва ли ще ползвам  Vita CC lip essence
- пробвано 2 пъти, но не се възприемам с този цвят.
Бих го разменила за нещо друго корейско. Ако някой има желание да пише на лични!

*снимката е от нета

bouquet

# 533
  • София / Перник
Момичета,

темичката малко позамря...
Има няколко нови кутии, хареса ми Renew & Detox, но пък няма кодове...  Cry

# 534
  • София
Има, но хващат над 30$ - T9IYZ3 Peace

# 535
  • София
Аз се бях зарекла да не взимам повече кутии, но си взех една овлажняваща.
http://us.memebox.com/memebox-global/current-boxes/moisturize-mo … rize#.VMT_RS6vRKo

Реално, единствените неща които използвам са от Скин фуд кутията, другите си седят така Sad

# 536
Здравейте,
И аз реших да поръчам Memebox. При мен доста се забави, може би отново заради празниците но си заслужаваше. Аз поръчах " Speacial # 72 Make up Edition"- около 20 долара беше. Много съм доволна. Само единия продукт, от 5 те (пълноразмерни вътре) струва 56 долара... Shocked Shocked

Ето я и нея:
http://makeupbyaleks.blogspot.no/2015/01/mini-beauty-haul-memebox.html

# 537
  • София
Получих си овлажняващата кутия, не е лоша. Всичко влиза в употреба.

# 538
  • София
Готина изглежда.  Peace
Аз си поръчах CPM4 и Глобал 16, но не са шипнати още.

# 539
Здравейте момичета ,
има ли теми за размени на корейските продукти ? Мога ли тук да предложа друга декоративна за продукти от кутийте ? Ако някой има интерес постнала съм в размяна на бяла и декоративна .

Поздрави

Общи условия

Активация на акаунт