MemeBox - корейската кутия на красотата

• 43 680
  • 553
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Пусни ги, на мен ще ми е интересно.

Аз лично си търся измивно за лице, по възможност за по-суха кожа, че от бременността кожата ми е станала по-суха и не знам как да се държа с нея. Имам какво да предложа. Peace

# 541
...

Последна редакция: чт, 29 яну 2015, 18:16 от gkpetrova

# 542
  • София
Ама аз мслех, че неща от Memebox Rolling Eyes За другите си има тема

# 543
Здравейте момичета ,
има ли теми за размени на корейските продукти ? Мога ли тук да предложа друга декоративна за продукти от кутийте ? Ако някой има интерес постнала съм в размяна на бяла и декоративна .

Поздрави

Всъщност съм си написала , че мога да предложа друга декоративна козметика за неща от Мемебокс / от там също имам за размяна , но не съм ги качила ./ Изтривам горният пост и който има интерес да ми пише .

# 544
  • София
 Peace Моя грешка, аз не съм дочела

# 545
  • София
Ами това беше, момичета. Който поръчвал, поръчвал.  Sad От 10.02 ще шипват само до Канада, САЩ и Китай.  Crossing Arms

# 546
  • Варна, Пловдив
Айй, ужас  Shocked И аз сега го прочетох, трябва нещо да поръчам, че имам 10 точки и отстъпки от златните билети, а нищо интересно на хоризонта. Дано се върнат пак след време.

# 547
  • София
М@мка им! И двете ми кутии са отишли на митница.  #Cussing out Пийте кръв още малко, не остана. Crossing Arms

# 548
  • София
Да споделя и тук, че си взех CPM 4, много е якааааа!  Crazy Party

Ще снимам и картите, че не ги виждам он-лайн

А кремът с банан е ммммммм Heart Eyes

Последна редакция: вт, 03 фев 2015, 21:10 от kashmir

# 549
  • Пловдив
Да се включа и аз в темата, тъй като съм голяма почитателка на корейската козметика /но май след дъжд - качулка  Mr. Green/.
Прочетох само последните страници и се връщам да чета, НО все пак - доставят ли все още до Бг?

# 550
  • София
Не. Peace

# 551
  • Пловдив
А друг начин  newsm78  Hug

# 552
  • София
Няма

# 553
А аз се чудех защо е замряла темата  Joy
Един месец човек да не следи клюките и това се получава.

Общи условия

Активация на акаунт