MemeBox - корейската кутия на красотата

• 43 701
  • 553
  •   1
Отговори
# 75
Хмм, не съм впечатлена, честно казано Sad Май само Claypatra и лакчето за нокти ме грабват много...
Аз днес ще ида да си взема Colorbox Bundle-а, довечера ще пиша.

Чакам всеки момент Scented bundle, да видим...  Mr. Green

п.с. Донесоха ми я DHL. Значи във всяка кутия има по 4 продукта, 3 пълноразмерни и един семпъл, предимно неща за тяло.

Последна редакция: вт, 01 юли 2014, 15:40 от chervenokoska_2

# 76
Ето и моят Colorbox Bundle, плюс малка игра с награди от кутиите Simple Smile

http://maquilab.blogspot.com/2014/07/memebox-colorbox-bundle-giveaway.html

# 77
 Мили момичета, вие страхотни Simple Smile с кодчето за отстъпка и моите точици май току що си поръчах кутийка без да плащам, а не ми начислиха и доставка. Да видим дали ще дойде нещо Simple Smile

# 78
Охааа, досега не съм правила поръчка без съвсем да плащам нищо, ама все не съм успявала да натрупам точки (харча ги на мига, не удържам!) Simple Smile Честито!

Току-що получих мейл с Vip оферти и за нови кутии:
http://us.memebox.com/vip-exclusive/

Много се чудя за пътешественическата, аз си я пожелах даже, когато питаха за предложения на страницата си във ФБ... Ама съм супер назад с парите, че оправям зъби Sad

# 79
Притеснява ме, че не ми начислиха шипинг. Ще чакам допълнителни мейли. Поръчах си какаовата кутия, дебна я от седмици, но от както махнаха изи пей в Дъ Мол все не успявам да стигна до тяхна каса, за да си заредя виртуалната карта. Сега ме обзе мега радост. Очаквам с нетърпение кутийката.
А на пътешественическата и аз се чудя, но сега ми е следсватбен безпаричен период Mr. Green

# 80
И аз чакам какаовата. Бтв, и на мен за една не ми начислиха доставка, малко по-нагоре го коментирахме - на статус Ready for Shipping ми е в момента, не се тревожи Simple Smile

# 81
Обожавам всички форми на козметика на тема какао Heart Eyes хвърлила съм око и на тази със зърната.

# 82
Зърнистата шипва вдругиден, надявам се до 10ти да е при мен... Че ми свършва ексфолиантът за лице, дано има Simple Smile

# 83
Аз се надявам да ме изчака до утре следобед и да успея да я поръчам Simple Smile

# 84
Имат още десетина от нея (добавяш в кошницата приблизителни количества, докато не нацелиш при колко ти дава, че няма толкова наличност) - така че побързай. Стискам палци!

# 85
Зърнистата шипва вдругиден, надявам се до 10ти да е при мен... Че ми свършва ексфолиантът за лице, дано има Simple Smile

И аз я очаквам... Поръчах и Brightening...  Blush  Blush  Blush

п.с. Има доста кодове за -$5. Преди да поръчвате, потърсете.

# 86
Поръчах пътешественическата... Да му мислят зъбите ми с тая моя мания...  Embarassed

# 87
Аз поръчах Girls Night Out  Laughing

# 88
Пристигнааа! Още не мога да се нарадвам на червената кутия  Simple Smile

http://cucculus.blogspot.com/2014/07/memebox-colorbox-red.html

# 89
  • USA
И аз от зарибените Blush Поръчах Zero Cosmetics преди няколко дни Mr. Green
Момичета, моля пишете за продуктите, от които имате впечатления вече. Темата е много полезна Hug

Общи условия

Активация на акаунт