MemeBox - корейската кутия на красотата

• 43 684
  • 553
  •   1
Отговори
# 30
tarting Monday, June 23, 2014, Memebox will be implementing shipping fees of $6.99 per box ordered, including any Memebox, Superbox, and Luckybox. This fee will be applied to each box in your order, unless otherwise stated in any particular limited offers. 

Това вярно ли го преведох ,че вече на всяка кутия ще слагат по 6.99 д.доставка.Защото на 13.06 си поръчах две кутии и минах с една доставка.Може и да не съм разбрала правилно така, че моля помощ с превода.

# 31
Да, точно така е - всяка кутия е с отделна доставка... Аз лично досега не съм поръчвала повече от една кутия наведнъж, но е доста гадничко. Все пак е разбираемо, защото като поръчаш две различни кутии, те се шипват на отделни дати. Нооо, ще има недоволни.

# 32
Аз си мислих,че кутиите ще дойдат заедно,но сега разбирам ,че не е така.Доволна съм ,че съм хванала последния влак  Laughing. Всъщност ,аз даже не погледнах кога ще пристигнат,сега като ви чета виждам ,че има кутии и за юли.Аз поръчах от Luckybox 7 и за него номер 2.Това ми е първата поръчка на кутия изобщо и то ги поръчах благодарение на вас,защото отзивите ви за тях са много добри,а също и като видях размерите и мострите по другите видове кутии,мисля че тези са много обещаващи.

# 33
Всяка кутия има собствена дата на изпращане, ето календара им:
http://us.memebox.com/shippingschedule

Дано ти харесат кутиите Simple Smile И ще чакам отзиви за Лъки 7!

# 34
Аз така докато видя , че имат дати поръчах 14 ката Simple Smile /за август/, но после направих и на мъжа ми акаунт и поръчах офис бокса .

# 35
  • Варна, Пловдив
Аз така докато видя , че имат дати поръчах 14 ката Simple Smile /за август/, но после направих и на мъжа ми акаунт и поръчах офис бокса .

Здравей, след като си поръчала чрез профил на мъжа ти, как плати, питам защото имам само една карта и е на мое име, пейпала е обвързан с моя имейл.

# 36
Здравейте, и аз се включвам като напълно нова в темата,a и по форумите въобще.
От много време се чудя дали да си взема някаква кутия, като се двоумях между бюти бокса и притито, но след темата тук, реших , че ще е MemeBox. Днес си поръчах Whole Grain, като ако ми хареса ще се възползвам и от други китии Simple Smile Специално пиша да благодаря на  Hellinger ! Мерси, благодарение на теб спестих 10 $, не знам, дали беше защото ми е първа поръчка или заради кода, но отделно използвах и 10те си мамо точки, които ми дадоха от регистрацията и сега цялата ми поръчка с доставката ми излезна 10$.
Ако получа и аз код ще се споделя Simple Smile Поне да си помагаме да пестим взаимно Simple Smile
Записвам се да следя темата с интерес и като ми пристигне моята ще коментирам дали съм доволна Simple Smile

# 37
  • София
Набързо да споделя един код за 5 долара отстъпка - MEMEBOXKIIP, само не знам докога е валиден и дали може да се ползва повече от веднъж Simple Smile

Hellinger,

Голямо благодаря и от мен   bouquet
Кодът наистина дава 10$  отстъпка и си поръчах MemeBox Special №14 - Zero Cosmetics. Чакам с нетърпение  Hug

# 38
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Аз успях да се разпиша с Memebox Special #16 OMG Box  Peace

# 39
 Hug Много се радвам, че съм ви спестила парички Simple Smile 10 долара се дават при регистрацията, а иначе кода МEMEBOXKIIP при мен даде 5 долара. Този от блога ми е за еднократно 3 долара до края на юни, ако не сте го видели - 1FBR4N. Само дето не съм много сигурна дали тези кодове от блоговете работят, ако си направил поръчка с друг такъв в текущия месец...

Сега се чудя и аз за тази ОМГ кутия, мацките в американския форум я бяха поискали (между другото, Memebox подслушват онзи MakeupTalk форума и каквото се поиска в темите там, в повечето случаи излиза) Simple Smile Интересно какви ли джаджи ще има вътре!

# 40
Hug Много се радвам, че съм ви спестила парички Simple Smile 10 долара се дават при регистрацията, а иначе кода МEMEBOXKIIP при мен даде 5 долара. Този от блога ми е за еднократно 3 долара до края на юни, ако не сте го видели - 1FBR4N. Само дето не съм много сигурна дали тези кодове от блоговете работят, ако си направил поръчка с друг такъв в текущия месец...

Сега се чудя и аз за тази ОМГ кутия, мацките в американския форум я бяха поискали (между другото, Memebox подслушват онзи MakeupTalk форума и каквото се поиска в темите там, в повечето случаи излиза) Simple Smile Интересно какви ли джаджи ще има вътре!

Hug Ели, и на мен МEMEBOXKIIP ми даде 10$, а преди няколко дни бях пробвала самостоятелно втория код, но така и не проработи Peace

# 41
  • виртуално
Благодаря и аз   bouquet
Почитател съм на корейската козметика - поръчах какаовата и ми излезе 10 долара.

# 42
  • София
Момичета, знаете ли горе долу за колко дни кутията идва до домовете ви?

#16 OMG Box ми хвана окото и мнооого искам да я имам, но точно в средата на август ще съм на морето  Grinning

# 43
Момичета, знаете ли горе долу за колко дни кутията идва до домовете ви?

#16 OMG Box ми хвана окото и мнооого искам да я имам, но точно в средата на август ще съм на морето  Grinning

При мен за около 10 дни от датата на разпращане, която има в сайта.
Ако не си у дома, може да я вземеш после от пощата, мисля че ги държат около месец.

# 44
  • София / Перник
Момичета,
харесала съм си Superbox 28 - Free from oil and trouble, искам да попитам по колко продукта ориентировъчно има в кутиите? За Memebox видях, но каква е разликата между двете кутии, освен че едната е тематична?  newsm78
Извинявам се ако са глупави въпросите, но четох темата и не ми стана ясно.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт