ИСТАНБУЛ 32

• 56 467
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • plovdiv
А за Дениз травел някакви отзиви?

# 496
Преди 3 години съм ходила със тях ,хотела нищо особено и на връщане голямото пазаруване от борсите в Одрин.

# 497
  • Бургас
Ще пътуваме през септември на екскурзия за 3 дни,с дете с количка и бати Simple Smile знаете ли в св.сифия,цистерната и момината кула дали може да влезе бебешкс количка?последно ходийме преди 3г. И нямам много спомен

# 498
  • В центъра на моретата
Ще пътуваме през септември на екскурзия за 3 дни,с дете с количка и бати Simple Smile знаете ли в св.сифия,цистерната и момината кула дали може да влезе бебешкс количка?последно ходийме преди 3г. И нямам много спомен

В "Св. София" може - имаше хора с детски колички, във водохранилището също си мисля, че може, но не бих препоръчала, защото е доста тъмно вътре и не съм сигурна доколо е удачно. За момината кула - нямам представа. Но за входните такси не знам как ще ви таксуват. Ние бяхме с дете на 6 г. - в "Св. София" я таксуваха като възрастен - 20 лири, във водохранилището - 20 лири - май за малката нищо не платихме.

# 499
Преди 3 години съм ходила със тях ,хотела нищо особено и на връщане голямото пазаруване от борсите в Одрин.

Аз бях с моите приятелки до Одрин и Чорлу с Дениз Травел. Това, което не ми хареса, беше автобусът - не беше от най-комфортните и също така огромното препускане /много малко време за смислените места и ужасно много време за скъпи фабрики/.

# 500
Пътуваме на 14 август. Агенцията е Комфорт Травел. Закупих ваучер от Колектива.бг за 134 лв. От всички агенции, тази ми хареса най-много не само като цена, но и като програма. Дано да се окажа права  Grinning

Преди няколко дни се върнах от екскурзия в Истанбул, организирана от Комфорт травел. Ние също бяхме закупили ваучер, но от друг сайт. Хотелът ни бе Vatan Asur 4*, местоположението му беше идеално, персоналът - любезен, а екскурзията мина почти неусетно.
Пожелавам ви приятно пътуване!   bouquet

Много благодаря за информацията.  Simple Smile

# 501
Тази фабрика за кожени изделия, която се посещава от някои агенции с достъпни цени ли е?

На атракциите във Виаленд може ли детето да се качва само/10 години/ или трябва възрастен придружител?

В Долмабахче може ли да се разгледат само градините, тоест има ли отделен билет само за тях?

Влезе ми муха да отскоча на разходка до Истанбул другия уикенд  Grinning 

# 502

В Долмабахче може ли да се разгледат само градините, тоест има ли отделен билет само за тях?

Не.

# 503
  • София

В "Св. София" може - имаше хора с детски колички, във водохранилището също си мисля, че може, но не бих препоръчала, защото е доста тъмно вътре и не съм сигурна доколко е удачно. За момината кула - нямам представа. Но за входните такси не знам как ще ви таксуват. Ние бяхме с дете на 6 г. - в "Св. София" я таксуваха като възрастен - 20 лири, във водохранилището - 20 лири - май за малката нищо не платихме.

Водохранилището май не е 20, а 12 лири.  Wink Там стъпалата са много и са доста стръмни. Не съм обърнала дали има нещо за колички. Долният етаж на Света София е на равно, но вторият едва ли ще може да го видите. Всъщност може - първо единия родител, после другия.  Grinning Корабчетата до Момината кула ми се видяха много малки. Не съм сигурна, че качват колички.

Видях в подписа, че детенцето не е съвсем малко, почти на 2 годинки е. Не можете ли да намерите количка от този тип? Ще ви спести доста притеснения. Просто единия грабва детето, а другия "бастуна"- количка и всичко е наред.  Wink

Последна редакция: пт, 01 авг 2014, 21:37 от Тaня67

# 504
И аз да попитам за една агенция Дрийм тур.Има седалища в Пловдив и Варна.В нета отзивите са 50 на 50 добри и лоши. Rolling Eyes

# 505
Здравейте,следя темата от няколко дена,но доста неща все още не са ми ясни. Възнамерявам да си организирам сама първото посещение в Истанбул през октомври. Миналата година направих това с Рим и ми се получи доста добре,но за Истанбул не съм наясно с много неща... В кои райони е най удобно да търся хотел,как става придвижването от автогара до хотел и т.н . Дали можете да ми препоръчате автобус от Варна. Благодаря предварително !

# 506
# 507
  • Стара Загора
Здравейте. Simple Smile

Резервирах преди малко екскурзия за двама в Караджъ Турс. Дано останем доволни. Сега чакам да ми се обадят от агенцията.
http://www.karacitours.bg/offers/55/Ekskurziya-do-Istanbul--Grad … motziya-2014.html

Говорих с познати, които пътуват по цял свят често и ми я препоръчаха за Турция.
Избрахме следните забележителности:

Входна такса за Аквариума Тюркуазо в Истанбул ( деца от 2 - 16г.) и възрастни над 65г. 2 броя по 22.00 лв/бр
    Посещение на най - високата сграда в Истанбул - Небостъргача "Сапфир" ( при мин 15 човека) 2 броя по 23.46 лв/бр
    Цена за изкачване на панорамната площадка на небостъргача "Sapphire" 2 броя по 18.00 лв/бр
    Посещение на църквата Света София екскурзоводско обслужване с включена входна такса 2 броя по 34.00 лв/бр
    Посещение на султанския дворец Топ Капъ екскурзоводско обслужване с включена входна такса 2 броя по 34.00 лв/бр
    Вечеря в ресторанта на хотела 2 броя по 24.00 лв/бр
    Панорамна автобусна обиколка на град Истанбул 2 броя по 20.00 лв/бр
    Плаване с кораб по Босфора в Истанбул 2 броя по 30.00 лв/бр
    Посещение на Двореца Долмабахче - Турският Версай екскурзоводско обслужване с включена входна такса 2 броя по 48.00 лв/бр
    Посещение на Миниатюрк - парк с минимакети от Цяла Турция екскурзоводско обслужване с включена входна такса 2 броя по 28.00 лв/бр

Само за 4Д изживяването на небостъргача не ни стана ясно и посочихме другото, но бял кахър.

Четох отзиви от минали години, че настанявали в мизерни хотели. Ние избрахме 2 звезден, защото все пак отиваме да разгледаме, а не да спим. Надявам се да не е кошмар и да се върнем заредени.

Ще се радвам на всякакви мнения.

Хубав уикенд и приятно прекарване на всички, които ще пътуват. Hug

# 508
  • София, Хаджи Димитър
iv4enceto_91, на мен 4D-то много ми хареса и бих го препоръчала.А ти всичките тези екскурзии ги плати ли вече? Аз не бих. Не ми се смята сумата,но е голяма,а сами щяхте да се справите без проблем.На първа страница пише всичко, а и тук момичетата помагат винаги.И момчето Simple Smile

# 509
Denica Laleva туристическите агенции настаняват в кв Лалели. Аз предпочитам историческата част - кв Султанахмет, защото е по-близо. Други пък избират настаняване около бул Истиклял. Където и да си, все е ок.
От автогарата метрото от спирка Otogar до Aksaray - кв. Султанахмет или шатълите на Метро пак до там, ако пътувате с Метро. На първа страница има обяснения до къде как се стига.

Общи условия

Активация на акаунт