Отговори
# 675
Ирка, ние като ходим на фитнес ни правят програма /кога беше това/, пък той сигур е заобиколен от инструктори. Това са целяли, това са постигнали. И СС му прави пълна програма  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 676
и да спориме е излишно според мен просто актьора не го заслужава   Mr. Green

Мимиии спаси ме от спаменето Joy нещо са сбърках  Joy
Даже му е малко, щом е със Сера  hahaha hahaha hahaha
правилно,ама да не я подхващаме и нея че родата ей сега шЪ дойде  Joy и пак тряя има турнир по кеч 

# 677
Сиса му е казала или ще станеш такъв дан та аресват мн мн или няа съм с тебе и той милия какво да прави  Mr. Green

# 678
Мдааа и аз съм на вашето мнение, че младежите в сериала не ги представят като студенти а като дечурлига от ОДЗ първа яслена група. Ми те и ФЕмир бяха студенти, нали!? Mr. Green Да не каже някой(не от нас си в къщурката Mr. Green), че съм пристрастна но и слънчовците са студенти ноооооо, Naughty къде ти подобни лиготии. doh
Наистина поведението им е детинско а Мерт отдавна ми опротивя, след него и Ейлюл, големи лигочи, голямо нещо. ooooh! Впоследствие Яман прихвана от пренаслъците на Мирка и в сериала, и в реала, и бъркоча стана пълен. #Crazy
Образа на Селим/Баръш Фалай съвсем се обезличи и избледня, направо го засенчиха-него, актьор от класа със сериозни и значими роли. doh
С две думи всичко и всички ме отблъснаха+натрапчивите реклами, и се получи ефекта на отвращението в мен. Не съм вярвала, че е възможно да не следя проекти на Хазал и на Ча заради стичащи се обстоятелства, които не са ми по вкуса нооооо, винаги има първи път, и се случи както с АШК, така и сега с ПО, само, че заради Хазал го изгледах докрая макар отгоре-отгоре но Ча не ми е достатъчен, и не продължих с него в новия му проект. Някой, ще каже, защото не съм му фенка....да, така е, винаги съм писала, че не съм ничия такава Peace но има такива, на които симпатизирам. Peace

# 679
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ако беше заобиколен, никой инструктор няма да допусне да изглежда така  Naughty
Накара ме да ровя за да видиш, какво имам в предвид
Скрит текст:
Това не виждам да е кой знае колко напомпано тяло, но ми покажи къде има желета и тресящи се елементи  newsm78

Последна редакция: чт, 12 юни 2014, 13:22 от Ирка Нарцисчева

# 680
Верче, аз пък мечтая за Бразилия от малка. Братовчед на баща ми беше ходил на турне със Софийската опера някъде 70-те години на миналия век. Идвайки ни на гости и разбирайки колко много се интересувам от география на света, ми подари картичка с изгледи от Рио и статуята на Христос. Няма да ти разправям колко време бях хит в училище с тая картичка. Crazy Ама ти едва ли помниш нещо от соца, и едва ли знаеш какво чудо беше да видиш нещо дошло оттатък желязната завеса.

Да му пернем по едно бразилско за освежаване по обед!  Grinning

хаха родила съм се 15 дни след соца не ги знам тези неща.  Любима ми стана страната когато правих дипломна работа по туризъм и просто ей така гледах  Shocked няма такава красита..много искам да видя Игуасу  Praynig и Синьото езеро това най много искам да видя  Praynig пък и те има подобни скали като нашите Белоградчишки скали и те са много красиви  Praynig и най вече Сао Паоло да посетя  Naughty

# 681
Ако беше заобиколен, никой инструктор няма да допусне да изглежда така  Naughty
Накара ме да ровя за да видиш, какво имам в предвид
Скрит текст:
Това не виждам да е кой знае колко напомпано тяло, но ми покажи къде има желета и тресящи се елементи  newsm78

Дека е тялото  Wink Wink Wink

# 682
Влъх,и ние не виждаме разкийа от няма тяло ни са види снимката  Mr. Green

# 683
Сиса му е казала или ще станеш такъв дан та аресват мн мн или няа съм с тебе и той милия какво да прави  Mr. Green
е те пак го аресват много ама са само пубери  Joy никоя себеуважаваща се жена на нашите години или по нагоре няма го хареса това  Mr. Green има къде къде по хубави актьори в момента ..,иии няма казвам аз кой аресвам че с Мима па ще станеме на кълбета  Joy а и той е в графа вече 2-ра възраст и не спада в тийновете  Joy

# 684
  • У Диспансера ...♥♥♥
Оправих го, върнете се и го вижте  hahaha hahaha hahaha

# 685
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
 smile3555 smile3555 smile3555 smile3555

# 686
Ох от де го изкопа тоя мъ  Sick щях са задавя  ooooh!

# 687
  • У Диспансера ...♥♥♥
Има един вестник за пенсии, втора възраст  hahaha hahaha hahaha hahaha
Бу, ще е рекламно лице там  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 688
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох от де го изкопа тоя мъ  Sick щях са задавя  ooooh!
Аз давах пример за тяло, не за красота  Joy Joy Joy Joy
Стига се гивизи, нищо му няма на момчето  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 689
Той и Кадир за тоя вестник  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт