Токуда болница - София - 19 тема

• 83 728
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
На всичките ти въпроси отговорът е да.

# 556
Здравейте, има ли някоя от вас, която е раждала в Токуда без избор на екип.

Аз се следя на друго място, но обмислям да родя там. Та въпросът ми е тази опция без избор практикува ли се или просто я има, но се предполага, че си избрал този, които те изражда?

Благодаря ви!

# 557
Radus,аз родих без избор преди 2 месеца,много съм доволна PeaceИмах известни опасения и притеснения,но бяха неоснователни.В стаята лежах с още 3 мами,всичките с избор и нямаше разлика в отношението към тях и към мен PeaceИ аз се следих на друго място,от края на 8-ми месец започнах да ходя един път седмично в Токуда,искат все пак да имат някаква представа от пациентките си,да се запознаят с бременността до момента и да те има в системата им Simple Smile

# 558
  • в 1001-та нощ
Аз гласувам доверие на болницата от години и се следих там, но родих без избор на екип  Peace

# 559
Здравейте, аз също родих в Токуда, през август 2014 г., без екип. Попаднах на д-р Димитров и д-р Крумов. Невероятно доволна съм от отношението. Родих нормално, но предизвикано раждане. Имах контракции без разкритие. Всичко мина добре, страхотни са. Там си като в хотел, чисто е, храната е хубава и всички са много отзивчиви. Прие ме д-р Весела Маркова, много готина и миличка лекарка. Да са живи и здрави. Родих сладко момиченце. Там си следях бременността от самото начало, по ЗК при д-р Живкова. Много добра и съвестна, аз специално съм очарована от нея, има чувство за хумор и мога само хубави неща да кажа за нея също. Заслужава си да родиш в Токуда, препоръчвам на всички кандидат - мами. Hug Hug Hug

# 560
Благодаря ви, мили хора! Страхотни сте!  Hug

# 561
Всичко зависи от това какво очакваш и какви са ти изисквания:) Аз родих в Токуда - естествено раждането при доктор Кръстанова, много съм доволна - и като отношения, и като специалист.

# 562
Аз също съм се спряла на Токуда без избор на екип. Ако раждането е 800лв, а базисният пакет неонатални грижи 300лв. или съответно 500лв има ли нещо допълнително, което се заплаща, като например престоя?

# 563
Аз също съм се спряла на Токуда без избор на екип. Ако раждането е 800лв, а базисният пакет неонатални грижи 300лв. или съответно 500лв има ли нещо допълнително, което се заплаща, като например престоя?

Допълнително обезболяване на раждането с епидурална аналгезия: 300 лв.

# 564
Да, това също го бях видяла, но имах предвид - ако тръгнеш да раждаш, а не става веднага и останеш ден-два-три или по-рано се роди детето - изобщо всичко това, което надхвърля споменатото и в крайна сметка не се знае никога, то вероятно се заплаща допълнително? Нямам идея, като отида на Отворени врати ще попитам, но ако случайно някой знае вече, да сподели?...

Последна редакция: сб, 17 яну 2015, 08:58 от JulinaLina

# 565
Да, това също го бях видяла, но имах предвид - ако тръгнеш да раждаш, а не става веднага и останеш ден-два-три или по-рано се роди детето - изобщо всичко това, което надхвърля споменатото и в крайна сметка не се знае никога, то вероятно се заплаща допълнително? Нямам идея, като отида на Отвореи врати ще попитам, но ако случайно някой знае...

да, попитай задължително. Мисля, че при всеки е индивидуално.

# 566
мацки, някой да знае дали има дежурен хирург в токуда?
имам зор с един забрал пръст и се чудя къде да отида да ме видят Sad

# 567
Звънни в неотложното им звено и питай!

# 568
да, да, утре ще се обадя, че днес и грипът ме тръшна, та да не е всичко накуп Simple Smile

# 569
  • Sydney
Да, това също го бях видяла, но имах предвид - ако тръгнеш да раждаш, а не става веднага и останеш ден-два-три или по-рано се роди детето - изобщо всичко това, което надхвърля споменатото и в крайна сметка не се знае никога, то вероятно се заплаща допълнително? Нямам идея, като отида на Отворени врати ще попитам, но ако случайно някой знае вече, да сподели?...
няма как да останеш ден-два-три... ако преценят, че раждашп те приемат и раждаш, ако не - ти казват да си ходиш... друг е въпросът ако стоиш за задържане или някакъв проблем - плаща се тогава, зависи за какво... детето ако стои в интензивен сектор пак зависи колко стои, може да се плати, може и да не се наложи... много са условностите  Peace

Общи условия

Активация на акаунт