ТУЕС - 7 тема

• 82 520
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Ми, ще мина и аз да видя какво има в Джъмбо.
За матурите нищо не знам, ще ми е интересно ако някой има инфо за тях.

# 316
Здравейте, много отдавна не бях се включвала. Но ето, че идва новата учебна година и трябва да се мисли за учебниците. Ако има някой от бившите 9 -ти класове да продава, нека да ми пише на лични.
Предварително благодаря, за което.
Весело доизкарване на ваканцията на всички ученици и успех на есен. newsm10 newsm10 newsm10

# 317
  • София
Да, лятото е към своя край  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

И една новина от Софтуни  newsm78 newsm78 newsm78

http://www.dnevnik.bg/tehnolog … sp;    

Коментарите са разнопосочни  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 318
За СофтУни - моето мнение е, че човек трябва да се обучава там ПАРАЛЕЛНО с обучението си във "истински" ВУЗ, или след обучението си във ВУЗ, а не само там. На мен ми се струва, че СофтУни е една допълнителна школа, където се придобиват полезни допълнителни практически умения и се натрупва опит конкретно в програмирането, но това не може да замести обучението във ВУЗ, а го допълва. Именно от такива съображения насочих сина ми да кара СофтУни паралелно с ТУ. Естествено, за деца, завършили Системно програмиране в ТУЕС, обучението в СофтУни не е чак толкова наложително, но и за тях се явява полезно. А за отрицателните коментари - предполагам, че те са предимно от "велики" програмисти, които започват да се чувстват застрашени, че вече няма да са толкова "незаменими", ако понамалее дефицитът от програмисти...

# 319
# 320
Навремето, когато синът ми учеше в ТУЕС, веднъж ме извикаха при една преподавателка по електроника /честно казано, забравил съм името и/ затова, че той по време на лабораторно упражнение се занимавал с телефона си. След изясняване на обстоятелствата се оказа, че тя го е объркала с друг ученик, който си е чатил или нещо подобно, а синът ми наистина е използвал телефона си по време на часа - но като калкулатор с разширени математически функции - тригонометрични, логаритмични и т.н....

# 321
  • София
Днес отново сме със стиснати палчета  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Дано се справят децата  Hug Hug Hug

# 322
  • София
Какви са резултатите от днешната поправка? Стискаме палци и за утре Peace

# 323
  • София
Явно никой няма инфо за това как са минали поправителните  newsm78 newsm78

# 324
  • Стрелбище-в пряк и преносен см
Здравейте,
можете ли да ми кажете обикновено 8класниците 1вия срок коя смяна учат?
Да се подготвя психически и логистично, че в сайта почти нищо ново няма, освен "препоръката" за 15ти септември.

# 325
  • София
Привет, първа смяна са само - цялата година.
Подготви се за ранно ставане. Simple Smile

# 326
  • София
To пък едно ранно ставане. 8 часа си е почти обяд, ако пък някой ден почват и от 2-ри-3-ти час, съвсем. Joy

# 327
  • София
mlv,  Shocked Shocked ти сериозно ли? По повод препоръчителното присъствие - във фейсбук ми направи впечатление, че завършилите ученици ще дойдат "да помогнат в подготовката" и заради други неща явно! Може пък и на нашите като завършат да им се приходи на училище. Аз го чух моя хубавец вече няколко пъти да казва колко били .....да не цитирам, осмокласниците! Мале кога станахме калайджии и ние пък!

# 328
  • София
Аз имах предвид за чсовете, че не са много отрано. Jord, да не помисли, че на 15-ти са от осем newsm78 А завършилите сигурно ще помагат в донасянето на зеле и моркови. Joy

# 329
  • Стрелбище-в пряк и преносен см
Благодаря за инфото! Peace
Наистина 8 ч не е толкова зле. На много места започват в 7.30
Като се има предвид, че ми е на път за работа, ще си е направо "на обяд" Laughing
Предполагам, че има сред вас вече 9класници. Като споделят учебниците, мога ли да разчитам на вас? Предполагам, че по повечето предмети е 1 преподавател и се надявам, че не ги сменя...
Лека и успешна учебна година на всички Peace

Общи условия

Активация на акаунт