ТУЕС - 7 тема

• 82 119
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
За литературата за 9 клас:

Следвайте този линк

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=726117.60;topicrefid=20

на стр.5 търсете ник "Литератор ТУЕС"

Госпожа Митова миналата година ни пусна списъка там с указания.

# 286
  • София
За библията беше

Скрит текст:

# 287
  • София
Пак сме най-търсените  Peace Peace за сега  Mr. Green Mr. Green Mr. Green И ако вземат да обърнат малко внимание и на образованието - ще е супер  Peace Peace Peace

http://www.blitz.bg/news/article/279503  … sp;    

# 288
  • София
Ето как да обърнат внимание на образованието!! Мене ако питат - това е начина! Направо този човек не само, че ми е прочел мислите, ами ги е кондензирал и разхубавил. Щото те иначе моите мислии....
http://www.sofialive.bg/city/frontalno/172-ogun-sledvaj-me.html

# 289
  • София
Излезнало е 6-то класиране #Crazy и в него са 10 човека newsm78

# 290
  • София
Излезнало е 6-то класиране #Crazy и в него са 10 човека newsm78

Единственото успокоително е, че все пак балът е 41 от 48, което означава, че децата са примерно с мин 5ци по всичко  ooooh! ooooh!

Но вчера гледах репортажа за висшУто ни образУвание. Вече и с 3 можело да се влезе право  Shocked Shocked Shocked Най-желаната специалност е психологията  newsm78 newsm78 newsm78 Но всички други специалности отчитат по-нисък минимален бал за прием  ooooh! ooooh! ooooh! 

# 291
Здравейте, приели са ме в туес сп на 2-ро класиране и когато подадохме документите в училището (и направих теста по английски ) ни дадоха бележка, която трябва да занесем в училището в което съм завършил 7-ми клас и от там да ми дадат друга бележка, която да върна в туес-а... Да, но от старото ми училище не ми дадоха тази бележка, защото е трябвало да занесем и друга такава с някакъв номер и т.н. Обадихме се в туес да попитаме за гореспоменатата бележка, а те ни казаха, че ще ги раздават септември... Помощ... Какво да правя?

# 292
Нищо, почивай си. Това е нещо, което може да изчака.

# 293
  • София
Daniel, добре дошъл в ТУЕС.  Hug Hug Hug Hug

# 294
# 295
Здравейте!
Наесен синът ми ще бъде в 11-клас, но разбрах, че има промяна в начина на балообразуване!
Досега за програмиране се взимаха оценките по едни предмети, а за хардуер по други, новото решение е в бала за всички специалности да влизат всички предмети, което, според мен, е много нечестно, защото в началото на годината ни бе казано, че балът ще се образува по старата система и децата наблягаха на предметите, които им трябваха за съответната специалност.
Моля, ако има родители на единадесетокласници да обсъдим този проблем!

# 296
bracnica,
Аз съм Simple Smile

# 297
  • София
Вашият випуск е последният, който се разцепва в 11 клас. Нашият е първият, в който още с приема се знае и специалността.

Но все пак при положение,че едно са казали в началото не могат да променят регламента в края  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 298
Чудя се дали да се разправям или да се оставим по течението.
 Синът ми не иска да подавам жалби, защото го е страх, че ще има лоши последствия за него.
Доколкото разбрах, причината за това решение е, че директорката чула в коридора някакъв ученик да казва, че не го интересува колко ще му пишат по електротехника, защото ще става програмист и този предмет не му влиза в балообразуването, което много я ядосало и решила това да е някакъв вид наказателна акция.

# 299
  • София
А на сина ти ще му стигне ли успехът, за да се класира в програмирането  newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт