Нашите ЮНЧЕТА мили правят мамините ни сърца щастливи - 19

• 32 511
  • 730
  •   1
Отговори
# 285
Въпрос към ЛЛЛ

Здравейте,
Моето бебче е още с жълтеница и се храни по  10 - 11 пъти на ден, но тъй като му се дава от шише, защото неиска да суче от гърда, аз се цедя с ел. помпа преди всяко ядене, в резултат, на което гърдите ми се натъртиха, започнаха да ме болят и зърната започнаха да се разраняват - мажа ги с крем за зърна без отмиване, има ли друг вариант...компреси, кремове или нещо друго, което да им слагам? Също така вдигнах и температура 38. 5...

Момичета, внимавайте с жълтеницата, защото нас ни приеха в педиатрията по спешност заради високи стойности на билирубина!!!!!

Последна редакция: ср, 18 юни 2014, 17:45 от ju_to

# 286
  • София
Момичета,вашите бебоци кихат ли?Ние напоследък кихаме по 5-6 пъти .Освен това имаше малко зеленичко в акото снощи.След това е акала само веднъж и си беше жълто.Днес сме на консултации.Изцяло сме на кърма.Дано не е изстинала-то в това шантаво време човек не знае как да се облече

# 287
мария87 Маги киха още от болницата доста често,но тя повръща доста и понякога и през нослето и излиза та го отдавам на това  Peace

# 288
Момичета бебчето ми както си спи почва да мрънка без да плаче и изведнъж лицето му почервенява за секунда и отминава и изпъва крачета. това колики ли са ?

# 289
здравейте мами и бъдещи мами  Grinning Grinning
днес минахме пак на преглед изгледи за раждане няма  Crazy термина е утре но док каза да изчакаме до понеделник сутринта и ако още не се е появила да ходим с багажа да ни приемат .каза че всички по големи бебоци се преносват минали сме 3500 гр и никакви контракции няма .така че ние чакаме май няма да сме близнаци  Sad но това не е толкова важно а и имаме още малко време   Wink
на всички очакващи успех а на мамите здрави и послушни    newsm32
лек ден на всички  Hug

# 290
И аз не знам как да ги разпознавам коликите. Елена е неспокойна на последък, но днеска пък си е супер пич. Много и харесва да се разхожда с количката.... голямо друсане става по нашите улици. Но вчера примерно беше някакъв ужас. По цял ден в ръцете ми и реве или се унася, а като я сложа в креватчето и реееев.... само си я менкахме с баща и... И като се вкисне така се опъва цялата, но коремчето не е твърдо, не пръцка.... не знам дали не почват коликите. През нощта е спокойна.
И за кърмещите мами да споделя - много обичам жито....това беше яденето с кора от лимон   Simple Smile  Забелязах, че като ям жито кърмата тръгва да се лее от мене   Peace
Днеска си взех и лактогонен чай. Правя ги тези маневри за да се опитам да изравня количеството мляко в гърдите ми. Все още едната има бая, а другата е една такава мека и.... почти двойно по - малка   ooooh! 

# 291
Неспането в легло си има обяснение
Цитат
Тялото на мама е продължение на тялото на малкото телце и двамата са като срастнали. Разбира се, инстинктите за оцеляване на бебетата им подсказват, че да са близо до хората, които най-много ги обичат е тяхната гаранция, а широкото, специално подбрано детско легло често ги хвърля в паника - сякаш е бездънна яма, в която могат да пропаднат

Стомашния дискомфорт е точно това -почервеняване на личицето, мрънкане, изпъване на тялото, втвърдяване на коремчето. Все пак стомахчетата им са недоразвити и преработването на храната все още си е усилие за тях Simple Smile

# 292
chilimura , абсолютно същата работа с гърдите - едната е много дащна, тече само леко като стиснеш. Другата стои като празна торбичка в повечето случаи. Май така ще си остане...
А за житото - то е супер за стимулиране производството на кърма наистина, аз се сетих, но не съм се организирала още да си направя. И при нас един ден е ад, на следващия нямаме проблеми. Но като дойде време за пръцкане, сякаш с игли го бодат....

# 293
Аз се родих с кремчето за коремче -Бейбинос. Който го е измислил трябва да му дадат Нобелова награда и да му построят чешма  Laughing Няма такъв рахат - мирише добре, загрява коремчето и след един масаж, докато хапва изкарва всички газове от коремчето.

# 294
Белисима, записвам си този крем с надежда, че няма да ми потрябва!
Чилимура, и аз много обичам жито, но със стафиди и орехи  Simple Smile Ти успя ли да започнеш с многократните пелени? Аз не, ширеят му и пропускат, предполагам, че трябва да стане към 5 кг нищо че уж ставали за новородено.

Никола доста киха, не знам на какво да го отдам. Понякога хълца, но като му дам да суче и го подържа спира, понякога му давам и малко вода, също спира хълцането.

Нямам търпение да излезем на първа разходка, днес вече съм по-добре и се надявам утре да го изведем. Днес ще поседи на терасата, не че вратата не е все отворена.

# 295
Чилимура, и аз много обичам жито, но със стафиди и орехи  Simple Smile Ти успя ли да започнеш с многократните пелени? Аз не, ширеят му и пропускат, предполагам, че трябва да стане към 5 кг нищо че уж ставали за новородено.

Momicheta az da popitam vie ot koi tochno peleni za mnogokratna upotreba si vzehte i ot Bg ili chujd sait, ako moje da dadete link, che qvno togava sam izpusnala kato ste go obsajdali.....

# 296
Нашите са китайски тип джоб, сега много изгодни са http://www.alvababy.com/ с безплатна доставка са. Май ще си търся едни кавъри за новородени, за да ги почвам вече, че подлоки много но кавъри нямам.

# 297
Белисима , днес и аз ще взема крема, ама гледам в листовката му пише , че се прави масаж 30 мин, след храна.Ти кога го масажираш?

# 298
Здравейте момичета,  включвам се за малко. Днес в 15:50ч се роди Мартин - 3250/51 нормално раждане.

# 299
Белисима , днес и аз ще взема крема, ама гледам в листовката му пише , че се прави масаж 30 мин, след храна.Ти кога го масажираш?

Преди ядене, макар да не спазвам точно 30 минути има ефект. Дори не се задълбочавам да го правя както е описан в листовката. И с кръгове по часовниковата стрелка става .Ние сме със страхотен рефлукс. Масаж след ядене значи повръщане на всичко. Не, благодаря  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт