Нашите ЮНЧЕТА мили правят мамините ни сърца щастливи - 19

• 32 052
  • 730
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте момичета! Радвам се да прочета толкова дълъг списък с бебенца... наистина е било бебевалеж! Пожелавам на всички ви здрави и щастливи деца и разбира се усмихнати майки да тичат след тях ! Тъй като родих по- рано и бебо вече е на почти 2 месеца, нека ви споделя моите преживявания с него!
В началото докато беше съвсем малък си мислех, че съм попаднала на бебе мечта- не плаче, спи си, като е буден гледа умно , но като набра сили( роди се 2 кг) показа какво значи телец! Обърна деня в нощ, започна страшен рев, не иска в мен, но не иска и без мен- направо ви казвам ме стопи и си казах--- майка ти също е телец моето момче!  Оправих режима, точно 2 дни поплака малко повече в ръцете ми, защото не му давах желаната свобода и явно беше толкова изморен че вече седмица и нещо спи през нощта!  Коликите при него започнаха и какво ли не пробвах, смяна на пози, петте правила на др. Карп, топло на коремче, чайчета и няма и няма!  После пробвах Инфакол, който малко го запече ( просто перфектна комбинация) и накрая си поръчах Лефакс! Много му помогна и оправи и запека и газовете! Направих много глупава грешка- послушах бабите, че вечер памперс не се сменял, защото детето се разсънвало и сутринта го намерих с дупе на малки пъпчици! Дайте съвет с какво да го мажа? Крем здраве ли? Мас ли? Самата аз не съм по мазането и не разбирам много!
А за млечницата- промивам с отвара от лайка и марля, дано свърши работа! 
Какво стана със срещата в южен парк или съм била толкова заета покрай бебо, че съм пропуснала и това Sad !
Sky _ high - ами този слинг или аз не го ползвам правилно или моят човек си иска свободата далеч от моето тяло! Трябва да ми покажеш като се видим ... някога Simple Smile

# 556
Белисима пропуснах да ти пожелая здраве и любов за теб и всички които обичаш!  Имай всичко, което ще те накара да се чувстваш като най- щастливия човек на света!

# 557
Здравейте аз днес бях на доктор и докато ме гледаха на видеозон АГ-то ми видя че бебето има някаква сянка на единия бъбрек и се оказа че е поликистоза на бъбрека... Cry тя каза че не е опасно но много се притесних...някой да знае нещо по въпроса   Cry

# 558
  • София
Здравейте мили юнки, аз съм юнка 2013 Simple Smile моето малко юнче преди 13 дни стана на една годинка Simple Smile радвам се на вашия бебевалеж и ви пожелавам много здрави бебенца  Heart Eyes обичкайте си ги, радвайте им се, гледкайте си ги  Heart Eyes за мен тази една година излетя като един ден Simple Smile
Прегръдки  Hug

# 559
Белисима честито ти рождество!Пожелавам ти да бъдеш много здрава и обичана  Hug
Рейчъл аз мажа Судукрем и съм много доволна.  Hug
Таня не мога да съм полезна по твоя въпрос,но щом доктора еказал,че не е опасно не бързай да се филмираш  Thinking

Аз започнах да влизам във форма.Правя много разходки и гледам да не ям сладко и хляб  Whistling Останали са ми  4 кг. ,макар че този път искам да сваля и още 5 кг,които ми останаха от Явката  Crazy След толкова месеци търкаляне копнея да се почувствам финна и нежна  Whistling

Някой пита за вит Д.Взех на Джеймисън 17 лв.  #Cussing out Побеснявам като се сетя,че спрения Вигантол беше около 5 лв.....ама нали трябва да се продават скъпите вносни  Crossing Arms Давам и през ден-два,защото ние всеки ден сме навън.

# 560
При нас пед-та смени вигантола с деавит - пак е някъде около 3 лв.  Peace
Скай хай  - какъв слинг ползваш, в каква поза слагаш детето?

# 561
Белисима, честит рожден ден, много здраве и щастие и споделени мигове с малкия Петър  bouquet
Да ви се похваля, че и аз днес пораствам с една година Simple Smile А Теди е подаръка за рожденния ни ден   Party

# 562
 Rachel Bean, добре дошла пак! Двойка телци сте си много добре като чета...  Grinning
Моме, взехме си с една мама 4 метра много тънък и мек ленен плат, който разбира се не е разтеглив и прави връзването цяло приключение, но ми беше важно в жегите да не си вземам плътен слинг.
Позата е жабче, крачетата са сгънати странично и стъплацата са като подвити, не трябва да висят още (виж какво имам предвид, че не мога май да го опиша като хората:  http://www.slingokonsultant.ru/articles/sling/img/howto/embrion.jpg . Само не намерих колко време на ден мога да го нося така и гледам да не прекалявам, защото  знам ли, нали са им меки кокалите още...

# 563
Белисима, честит рожден ден! Нека здравето и щастието са ти неотлъчни спътници! Бъди обичана и обичаща! Весел празник!

alex__n, да ти е живо и здраво едногодишното юнче!

Момичета, мерсаж на всички, споделили опита си с упойките! И мен продължава да си ме тегли към спиналната, но имам време да реша до вдругиден по обед Mr. Green 

# 564
  • Шумен
Елси честит рожден ден и на теб всичко най-добро   bouquet

# 565
Писах, писах от телефона и на края на успяхда публикувам  #2gunfire
Сега съм на лаптопа  Mr. Green

Белисима, честит рожден ден! Всичко най-хубаво за теб и семейството!

Рейчъл, радвам се, че се включваш  Peace

Малко късно, но да кажа и за моето секцио - операцията беше в 9 и половина вечерта, започнах да има някаква лека чувствителност към полунощ. На следващия ден трябваше да се преместя в друга стая и това ми беше раздвижването - към 9 сутринта може би стана, не съм много сигурна. Мен доста ме боля това първо ставане... Знам, че на някои им слагат обезболяващо при раздвижването, на мен - не.

Ние ходихме на лекар за обелената кожичка около крачетата. Лекарката каза, че много деца са така, да продължаваме с крема против подсичане и препоръча да го мажа със сребърна вода. Каза, че може и дефламол, но взе още не съм го ползвала. Някой има ли отзиви?

И на нас ни каза да ползваме Деавит  Peace

Май имаше и други теми, по които исках да се включа, ама не помня вече  Laughing

# 566
Танче, не са ти малко тревогите покрай раждането, че и това сега...  ooooh! И аз не мога да помогна с инфо или опит, но силно се надявам или лекарката да е объркала, или да не е нещо сериозно  Praynig

vesselina_g, mishle81, Вяра Христова, primavera11 , честити рожби!!!  Hug

# 567
  • София
Момичета,при нас нещо много се засили повръщането.След всяко ядене се оригваме,но пак си повръща(не на фонтан),по скоро е като връщане на плюнки,но в голямо количество.Някой с подобни симптоми?Езика също ни е бял,Питах педи-каза да й изплаквам устата с вода след всяко хранене,което си е мисия невъзможна.
Честити на новите мамчета

# 568
Elsi, честит празник и на теб   bouquet

Днес си мисля, че вече все за нещо ще има да се "тревожим" и мислим около децата. Още от както са в тумбачетата ни.

Мария, видях, че си писала докато и аз. И нашият Радослав започна от 2 дни да връща, а и да повръща. Оригваме го, понякога повръща без да е ял скоро. Не знам дали да се притеснявам. В петък сме на лекар и ще видя до тогава как е положението, за да й разкажа ситуацията.
Освен това ми се струва, че започна да яде по-малко количество...

# 569
И моята бебка връща храна от време на време но това забелязах че е откакто ни почнаха коликите. Ние за коликите сме на еспумизан и на биогая и и правп и чай на хип с копър. От два дни забелязах че и изпражненията са станалаи малко по зелени имате ли идея от какво може да е ? дали е от лекарствата ? Давам АМ на хип комбиотик 1 защото на това беше още от болницата но само веднъж на ден и то от вчера и вече си имаше по зелено ако та май не е от АМ. Големи тревоги с тези бебчета голямо нещо

Моето секцио беше от 14 със спинална упойка и до 19 вече си чувствах нормално краката и на третия ден се движех и се грижех за малката нормално без да имам болки. Най тежко ми беше изправянето на втория ден виеше ми се свят и вървях превита но за един ден преминаха тези усещания и като цяло възстановяването беше бързо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт