Хотели във Виена

• 1 593
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте момичета,може ли да ми препоръчате хотели във Виена,предстой ми пътуване служебно и след това бих искала да останем за 4-5 дни със съпругът ми ей така малко на почивка и релакс.Гледах по разни туристически агенции,но мисля,че ако имате наблюдения от конкретни места ще съм по спокойна.

# 1
  • Italia
А в кой район търсите? До каква цена?

# 2
За цена нямаме лимит,можем спокойно да си позволим и по скъпи местенца,а за район не сме се спрели newsm78.Всяко предложение ще ми е от полза.

# 3
  • Italia
Лично аз избирам хотела главно според местоположението и целта, заради която съм там. Хубав хотел, бутиков, спа и уелнес - http://www.flemings-hotels.com/hotels/wien-city/info.html
За кратки престои - нощувка, две отсядам в Ибис на Мария-Хилфер - бюджетен хотел, чист, добра локация - хем е на минутка от Westbahnhof, хем и ако ти се разхожда по магазините си на правилното място Simple Smile В Ибис закуската се заплаща допълнително, 15 евро на човек, като можеш да платиш закуската на място. Паркинга беше 11 евро (или там някъде) за 24 часа.
Когато съм с малчуганите и главната цел на посещението е Пратера  отсядаме или в Ibis Messe или Praterstern. Като цяло хотелите във Виена не са кой знае какъв лукс (може би аз си ги избирам такива, че не ми се струват оправдани 200, 300 или 400 евро за нощувка). Предпочитам големите вериги, защото почти навсякъде са едни и същи и знаеш какво да очакваш. NH Hotels са по-луксозни и на малко по-високи цени (около 100 евро за стая+включена закуска). 

# 4
Благодаря за предложенията,сега ще ги погледна.Аз ще съм без дете,остава на грижите на бабин дом. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт